X-kærester..

"En eller anden dag, finder vi sammen igen! Det skal vi bare."

..Således er alle mine 3 lange forhold afsluttet. Med en enighed om, at vi sikkert ikke er færdige med hinanden for good, men at lortet bare ikke fungerer lige nu. Det er uden tvivl også en måde, hvorpå det er muligt at beskytte sig selv. Et brud gør bare mindre ondt, hvis man har en ide om, at forholdet ikke definitivt er slut. Sandheden er bare at sandsynligheden for at nogle af mine tidligere partner bliver min fremtidige partner igen er MEGET lille. Ikke fordi jeg nødvendigvis er interesseret i netop dette.

Gennem min LANGE blogkarriere er jeg flere gange blevet spurgt ind til mine andre x-kærester, og alligevel har jeg valgt ikke at skrive om dem. Jeg kan uden problemer og med god samvittighed fortælle overordnet faktuelle informationer om mine tidligere forhold og mine EGNE følelser i den forbindelse. Det VIL jeg faktisk gerne. Men jeg har stor respekt for begge mine x-kærester, og jeg har på ingen måde lyst til eller behov for at udlevere dem her på domænet. Desuden er både den ene og den anden to RIGTIG gode mænd, der altid har gjort sit bedste for at behandle den her komplicerede pige ordentligt. Især min første kæreste har jeg lidt ondt af. Nøj, han skulle deale med en belastende og temperamentsfuld lille teenagetøs til tider. Uanset hvad, så ønsker jeg dem begge alt godt i verden!

Når jeg siger dem begge, er faren til mit barn ikke én af dem. Han er nummer 3 x-kæreste. Den sidste i rækken. Jeg ser det som om, at jeg har to x-kærester.. Og så er der faren til mit barn. Pilotmanden. Han er en helt anden snak, og forholdet til ham og hans optræden her på bloggen er så kompliceret, at selv Doktor Phill ikke ville kunne fatte det. Nok om ham.

Min første kæreste fik jeg, da jeg var 15 og gik i gymnasiet. Han var en slags tutor for min klasse, og jeg forelskede mig ret hurtigt i ham. Han var 3 år ældre end mig og havde kørekort. Det var ret sejt dengang, kan jeg huske. Jeg selv havde blot en scooter. Vi brugte mange uger på at flirte med hinanden på gangene. Først da jeg var godt vissen til en gymnasiefest tog jeg modet til mig og satte mig direkte oven på ham og gav ham en tungeslasker, som jeg kaldte det dengang. Det var jo sådan jeg havde lært, man skulle gøre, da jeg var 12 år gammel og boede i lille Støvring. Nå, for at gøre en lang historie kort kan jeg fortælle jer, at vi var kærester i 5 år kun undtaget små pauser på en uge eller lignende. Vi var på sæson sammen i Østrig, hvor vi arbejdede på et hotel og stod en masse på snowboard. Efterfølgende boede vi sammen i en bil i 5 måneder i Australien, hvor vi kørte op og ned langs østkysten for at finde gode surferspots. Forholdet blev afsluttet fra min side af, da jeg faldt pladask for ny fyr: kæreste nummer 2.

Min anden kæreste var(tro det eller ej) OGSÅ min tutor. Denne gang på min bachelor uddanelse i Århus. Det var noget være rod i starten, fordi jeg som før nævnt jo allerede var optaget. Jeg tog et par måneder, hvor jeg var single og forsøgte at finde ud af, hvad jeg ville, indtil det gik op for mig, at jeg bare ikke kunne leve uden ham her den charmerende mand, som fik ALT inden i mig til sitre. På den gode måde! Faktisk vil jeg vove at påstå, at jeg aldrig har følt mig så levenede, som da jeg var kærester med denne fyr. Vores forhold var ekstremt kaotisk til tider, men alligevel så fyldt med passion, at man blev afhængig. Vi elskede hinanden på en hel sindssyg dyb og fucked måde. Det er meget svært for mig at forklare. På nogle områder var vi ikke gode for hinanden, men på andre områder var vi som skabt for hinanden. Vi roste hinanden til skyerne, troede på hinanden og forgudede hinanden som man slet ikke kan forstå det. Aldrig har nogen passet så godt på mig. Det blev et drug for mig, og faktisk blev jeg meget lidt selvstændig, da jeg lærte mig selv, at jeg kun kunne fungere, når HAN var hos mig. Vi var sammen i knap 3 år, og jeg får det stadig mærkeligt i maven, når jeg render ind i ham på gaden. Forholdet blev afsluttet pludseligt og begge vores liv ramlede sammen. Både studier og arbejder blev sat på hold. Vi kunne ikke finde fodfæste uden hinanden. Der gik lang tid før vi endelig fik cuttet kontakten helt.

Midt i min krise og et temmelig heftigt singleliv møder jeg Pilotmanden på datingappen Tinder. Faren til mit barn. Faktisk var det ham, der mere eller mindre uvidende REV mig ud af mine sorger fra mit tidligere forhold. Jeg blev forelsket og havde endelig fundet en, der ville lave en baby med mig. En drøm jeg havde haft med både kæreste 1 og 2, og nu havde med denne mand. Kernefamilien! Mit mål med livet.

Slut.

 

Synes godt om

Kommentarer

Emilie
Emilie,
Det her fik mig til at tænke på dine mega sjove dagbogsindlæg. Dem tror jeg lige jeg skal læse igen 😃
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Møske jeg snart skal smide et nyt et op 😍
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229