Tak Tinder! #såvardualligevelikkebareenbolleapp

"Gi' det en halv time Lotte(dæknavn), så vælter vi os i fyre. Bare vent!", siger jeg til min utålmodige veninde, idet vi netop har slået vores små faste numser i sædet en dejlig søndag aften på den meget scorevenlige LA bar; stedet hvor de desperate singlemænd hænger ud på alle ugens dage, for at anskaffe sig et trut i hornet.. ..og nåerh ja.. Stedet for de lettere promiskuøse tøser, der ligesom Lotte og jeg, ikke har andet at gå op i, end at finde endnu en til listen. Åh Gud.

Ganske rigtigt. En halv time, to øl og 40 smøger senere er vi omringet af lækre(!?!?) ivrige mænd, og vi har allerede modtaget tilbudet om de første gratis drinks og tequila shots. Så ved man ligesom, hvad de er ude på. Haha. De skønne UDENLANDSKE herre har heldigvis heldet med sig. Flotte Lotte og Frøken Ucharmerende her har nemlig pt gang i 'international week'. Så kan man vel selv tænke sig til, hvad dét går ud på.

"Hvem tager du!?", råber Lotte til mig i et forsøg på at overdøve den irriterende gå-nu-hjem-sang med Spice Girls, der nu spiller for 3. gang på en halv time. Klokken er 5 om morgenen og Retardo 1 og 2 har brugt det meste af natten på at charme os ind på samtlige af barens fyre.. Vi skulle jo holde alle mulighederne åbne. Men shit ! Nu er klokken 5, Lotte har fundet en Hollænder, og jeg har stadig ikke truffet min beslutning omkring, hvem der skal med hjem og se min meget imponerende glansbilledesamling. What to Do..!?

Ugens forløb havde været hektisk og vi havde hilst pænt på både Grækenland, Indien(BIG MISTAKE!!), Bosnien og Danmark selvfølgelig. Den danske repræsentant er i dag faren til min lille lækre søn på 7 måneder. Mr. Dansk-mand mødte jeg på den fantastisk App, Tinder og vores historie er LIDT mere romantisk end et møde over 7 gajol-shots på en snusket bar. Dén historie kan du læse om i indlægget HER.

Nå, så det jeg ville frem til var: TAK TINDER! Tak fordi du gav mit liv mening. Tak fordi du reddede mig fra de mange ligegyldige drukture, jeg alligevel havde glemt halvdelen om dagen efter. Tak fordi du reddede mig for et hav af akavede dates, der ikke sagde mig en skid. Og TAK fordi du præsenterede mig for manden i mit liv - den søde og fucking lækre Pilot-mand.

I dag har piloten og jeg verdens dejligste lille dreng, og hold nu kæft hvor jeg elsker ham!

PS. Jeg vil også gerne takke mig selv for at være så åbent et menneske.. Ellers havde jeg aldrig mødt min søde kæreste og min dejlige lille Mini-Mikkel.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229