Squashfrikadeller ALLE kan lave!

Her er en vanvittig nem OG overskuelig opskrift på nogle sindssygt lækre Squashfrikadeller! De kan klaskes sammen på et kvarter og er oven i købet vegetarvenlige. What’s NOT to like?

Opskriften er til 4 personer.

 

Dét skal du bruge

2 squash
2 æg
1 løg
1 dl havregryn
1 tsk bagepulver
50 g revet parmesanost
1 dl mel

 

Sådan gør du

Riv squashene groft og pres den overskydende væske ud af dem.

Hak løget fint.

Rør ALLE ingredienserne sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

Brug en ske og kast et par klatter squashfrikadelleblanding direkte på panden, og steg dem med rigeligt brug af olie ved middel varme i 3-4 minutter på hver side.
 

VUPTI! Så har du en god portion saftige squashfrikaddeler. Herhjemme er den 2-årige fan!
 

TIP

Lav eventuelt en lækker dip til dellerne af yoghurt naturel, hakket persille/purløg, hvidløg, salt og citronsaft.
Ps. Vær ikke så bekymret for, om du følger opskriften til punkt og prikke.. Om junior taber et ekstra æg i skålen eller spiser halvdelen af squashen inden det hele skal klaskes sammen. De er ret svære at lave forkert, hvilket er helt perfekt til folk som mig, der er lidt retarderede i et køkken ;)

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Uhh, det aner jeg faktisk ikke 😃
Camilla
Camilla,
Seriøst, jeg elsker dem her! De er sååå gode og er blevet en fast del af min kost. Tak for opskrift!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229