Se hvordan jeg I virkeligheden ser ud på Snapchat!

Efter 3 prutter, en bøvs og KORTE overvejelser har jeg taget en (måske) god beslutning: Nu kan alle dem, der vil, følge med i mit piss' spændende liv på Snapchat ved at tilføje 'MIGOGMINTINDERBABY'. Hvis ik' det virker så prøv med mit brugernavn 'astaffensen' .

Jeg kan bedst li' at tage uovervejet beslutninger, selvom jeg i nogle tilfælde ender ud med et gevaldigt rap over nalderene. Min uddannelse er uovervejet, min kæreste er uovervejet, min by er uovervejet, MIT BARN er uovervejet. Jeg har selv aktivt valgt alle tingene til, men gennemtænkt, dét er de sgu ikke. Jeg er vidst det man kalder for den impulsive type.. Typen der bare gør det.. ..fordi jeg har lyst. Jeg hader at være fornuftig. Måske er det noget, jeg burde arbejde lidt på.. Hmm.

Anyhow. Mine snaps er nu tilgængelige for hele verden, og sådan bliver det. "Var det ikke en god ide at bevarer bare lidt af dit privatliv?", spurgte den KNAS-tørre tante Olga med et snerpet udtryk i fjæset. Næh.. Hvorfor? Det er jo ikke fordi, jeg har tænkt mig at videofilme mit numsehul eller sende billeder af kærestens STORE(så blir' han glad) diller-daller.. Mine snaps består mest af alt af latterligt og retarderet indhold. Mig der med min voldsomt smukke stemme synger selvopfundne viser for min dreng, Lillemand der griner gennem det ansigt-forvrængende filter jeg har udsat ham for, Pilot-manden der (tydeligvist) poser i bar overkrop for på samme tid at brokke sig over, at jeg filmer ham.. Haha. Han ELSKER det! Vi både griner, græder, diskuterer, teer os åndssvagt, kysser, danser, træner, bader og skader. Det sidste ord ved jeg ikke, hvad betyder, men det lyder altså bedst, når det rimer.

Så ja.. Jeg har valgt at blotte mig selv, og det har det jeg det fedt med. Som om jeg ikke allerede har gjort det i forvejen? Jeg er blogger? Så det er vel egentlig ligegyldigt, hvad alle andre tænker. For det kan jeg jo sagtens abstrahere fra... NOT!

Men hey. Gå ind og tilføj 'MIGOGMINTINDERBABY' / 'astaffensen' på Snapchat NU, så i ikke går glip af mig og pilot-mandens MEGET spændende aften igår OG Lillemands VOLDSOMT sjove ansigter....... ..desuden vil i også hurtigt finde ud af, at jeg er langt fra så pæn, som det ligner på mange af mine filtrerede billeder på Instagram. What's not to like?

Hvis i synes, det er dybt retarderet at spilde sin tid på at se videoer af fremmede mennesker, så kan i i stedet for følge mig på Instagram HER, hvor der er knap så mange videoer.. Kun lidt <3

PS. Den første der påtaler, at det er SYND for pilot-manden, at han bare bliver TVUNGET(!?!?) med ind i mit virtuelle liv, får et par på kassen. Han har selv gladeligt deltaget i alt, han er med i.. ..og han nyder det! "Tulle, hvor mange har egentlig liket det billede der, jeg er med på?".. #hanersgusød

Synes godt om

Kommentarer

Ria
Ria,
Hahaha ja der ville det måske 😉 men selvfølgelig følger jeg med, du er blevet min yndlingsblogger 😊 keep up the good work 😉
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Tak, hvor er du SKØN.. Du har luge reddet min dag 😃 <3 !!!
migogmintinderbaby.dk/se-hvordan-jeg-i-virk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229