SANDHEDEN OM SMÅBØRNSFORÆLDRENES SEXLIV #DUERIKKEALENE

Man ligger der i dobbeltsengen med sin partner efter en travl dag med lortebleer, konflikter, arbejde, opvask og 2 timers putning. Fucking ENDELIG er der ro. Men hvad sker der så? Manden presser pludselig sin stive diller ind mod din røv og giver tegn til, at nu er det nu. Slangen skal ha' en tur i grotten. Og du ooooooorker det ikke! Lyder det bekendt?

Sexlivet er måske ikke, hvad det har været. Hverdagen med børn kan være hektisk, og der ikke altid overskud til en omgang lagengymnastik, efter de små poder er smidt i seng. Alle kæfter op om, at det handler om at være kreativ og dyrke hinandens kønsdele på andre tidspunkter af døgnet. Sex avler sex. Det tror jeg, de fleste er klar over. Men hvor mange magter egentlig at gøre noget ved tørken, hvis først den eksisterer? Jeg har spurgt en god håndfuld mødre om, hvor ofte de har sex. Fælles for dem alle er, at de har et barn i 2-års alderen. En lille trodsig tumling. Nogle har sex oftere, end det gennemsnitlige menneske børster tænder, mens andre nærmest er groet sammen forneden. Nogle beklager sig over ikke at få nok, og nogle ville ønske, at de fik lov at gå helt fri. En ting er sikkert; Du er ikke alene. Læs med og se, hvad smøbørnsmødrene svarer:
  Du er altså ikke unormal, hvis du ikke har lyst til sex. Du er ikke unormal, hvis ikke du kan overskue sex. Du er ikke unormal, hvis du synes, at din mands manglende indsats i hjemmet går ud over jeres sexliv. Det er ikke unormalt, at der går måneder mellem en tur i kanen. Det er ikke unormalt, at der kun går dage. Du er ikke unormal, hvis du føler, du har sex af pligt og ikke af lyst. Det er helt normalt at have det sådan, selv om det ikke nødvendigvis er optimalt. Svarene ovenfor er nøje udvalgt ud fra alle de svar, jeg har modtaget i løbet af den sidste uges tid. Jeg har forsøgt at repræsentere alle former for sexliv, når det gælder småbørnsforældre, selvom det er MEGET tydeligt på alle henvendelserne at se, at det er de færreste par, der har sex mere end et par gange om ugen. Et par gange om ugen er faktisk ufatteligt meget holdt op mod alle dem, der nærmest har glemt, hvordan partneres ynglekæp ser ud. Til gengæld er det blevet mig klart, at størstedelen at singlemødrene får langt mere kødhammer, end mødrene i fast parforhold. Det er ingen ringe trøst, hvis man sidder og skal skrive under på skilsmissepapirerne. Når det så er sagt, er sex ikke ALT i et forhold. Personligt ville jeg dog springe i luften, hvis der skulle gå flere måneder mellem, men ligesom at børn er forskellige og skal behandles forskelligt, gælder det samme for voksne. Whatever works. Virker det for jer med sex én gang om året, så fortsæt med det. Virker det ikke, som det er nu, så gør noget anderledes! Prøv noget nyt. Og husk så: DU ER IKKE ALENE <3 Ps. Tak til alle de dejlige mødre, der har gidet at deltage! Pps. Hvis man er nybagt mor eller på vej til at blive det, kan man med fordel læse "Sandheden om nybagte forældres sex-liv! #Duerikkealene" og "Hvad sker der helt præcist med Tissemarie under fødslen?" Jeg døde selv lidt af grin, da jeg læste nogle af mødrenes kommentarer! Haha Hvis man nu er lige så stalkeragtig som jeg er, kan jeg fortælle dig, at jeg er fuldt tilgængelig på min offentlige instagram-profil lige HER. Den er perfekt og sjov ligesom mig. Gå selv ind og kig.

Synes godt om

Kommentarer

Alberte
Alberte,
Jeg bor med min kæreste og vi har kun "perioder" fordi jeg arbejder aften og vi begge tit har planet. Når jeg siger "periode" mener jeg hvis der er en måned hvor vi kun har sex 3 gange om ugen 😂 Tror da vist nok lige jeg udsætter baby-projektet lidt
Pernille
Pernille,
Min kæreste arbejder offshore. 14 dage uge og 21 dage hjemme, vi bor ikke sammen og jeg er enlig mor til en knægt på 4. Kæresten og jeg har da sex hver dag, og ind i mellem 2 gange om dagen. 😂😂
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229