Sandheden om nybagte forældres sex-liv! #Duerikkealene

For nogle nybagte forældre er det Hæmo og Ride, der sætter en stopper for sex-livet.. For andre er det de ekstra Graviditetskilo, strækmærkerne, hængehuden eller ganske enkelt 'slaphed'(nyopfundet ord om kvindekussen, hvis bækkenbund er ude af form). En del kvinder beklager sig over, at der ikke er overskud, og en stor portion ligger skylden hen på manden, der enten ikke tænder på deres kone/kæreste mere, opfører sig latterligt og umodent, eller ikke forstår at hjælpe til i hjemmet.

Der er et hav af grunde til, hvorfor sexlivet måske ikke er, hvad det har været, når man for nyligt har fået en lille bebs.

Dog er der også et mindretal af kvinder, der knalder med deres partner som kaniner hver dag. Det er sgu da fantastisk, at der er nogen, der kan!

Uanset hvad, garanterer jeg dig for, at DU ikke er alene.

Jeg har spurgt et hav af mødre, der alle fødte i sommeren 2015, om hvor ofte de har sex? Hvorfor? Eller hvorfor ikke?

Her kommer deres svar:
Det er altså ikke noget unormalt i ikke at rive hinandens svedige kroppe rundt i lagenerne derhjemme. Nybagt forældre eller ej, vil jeg våge og påstå.

Der er ikke noget forkert i ikke at have lyst, tid eller overskud.

Du er ikke alene om, at have en mand, der ikke tænder på dig eller ikke forstår, hvordan han nu skal behandle din krop.

Du deler din dårlige selvtillid over fødselskroppen sammen med en masse andre kvinder.

Du de ikke den eneste, der lidt har glemt, hvordan man gør, eller føler at det er direkte akavet at fjolle rundt inde i soveværelset.

Sex er vigtigt, men ikke nødvendigvis altid det, man skal fokusere på i parforholdet. Dit parforhold - din lille familie - er IKKE dødsdømt, bare fordi i ikke dyrker sex et par gange om ugen, hvilket tilsyneladende er RET GODT KLARET af nybagte forældre.

Og til jer, der knalder som kaniner. Bliv i ved med det! <3

PS. Jeg er opmærksom på, at dette indlæg er skrevet ud fra kvindens perspektiv. Jeg laver gerne et indlæg fra mandens perspektiv, hvis der er nogen, der er modige nok til at sende mig nogle ord om, hvad DE synes om sexlivet som nybagte forældre??

PPS. Tak til de dejlige mødre, der har hjulpet. Det er jeg fandme glad for! <3

Læs også mit meget direkte indlæg omkring Hvad der helt præcist sker med Tissemarie under fødslen.

Synes godt om

Kommentarer

NHC
NHC,
Puha. Jeg blev lige pludselig trist :'( Kæresten og jeg har lige fundet ud af, at jeg er gravid.
Jakob
Jakob,
Sidder og tænker på alle de forskellige tilgange til, hvor ofte folk har sex, der er i denne artikel. Imens tænker jeg på mit eget parforhold hvor vi i gennemsnit har sex fire gange om året. Årsag, hun er træt med træt på. Vi har børn på 3 og 6 år. Jeg er frustreret og synes det er super sørgeligt og ødelæggende for vores forhold.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229