Sandheden om en gravid kvindes bryster #Duerikkealene

Ikke nok med at Tisselone bliver fed, og Hæmo og Ride bliver dine 2 nye bedste og trofaste venner i graviditeten.. ..Babs og Nutte KAN også gennemgå en større forandring, der måske ikke lige falder i din smag!

Dine to fine gajoler forvandler sig måske til kæmpe kasser, der både giver sindssyg ømhed, vejrtrækningsbesvær og rygproblemer. En mulighed er også, at du i forvejen allerede HAR ret så gigantiske meloner, der nu har vokset sig til to endnu større yvere med mælk i, hvilket er årsagen til, at du allerede før baby melder sin ankomst, må gå med pat-bind på forlygterne. Et scenarie kunne også sagtens være, at kødstykkerne pludselig er blevet indehaver af ekstra mørk kropsbehåring.. ..hele vejen rundt om Bryst og Vorte. Sexet.. Pigmentfejl, sorte og voksende dutter, er heller ikke unormalt. Milf!

Eller måske sker der ikke en hylende fis. Hvis dine boobies af natur er lidt små og slatne at glo på, kan det være yderst skuffende, at man ikke får de der sili-jader foræret, som man havde regnet med at modtage. Til gengæld kan små tits være en fordel, når tyngdekraften senere, begynder at TRÆKKE patværket mod syd.

Anyhow.. Ikke alle har det skide fedt med kroppens forandringer. Nogle er lykkelige, andre er kede af og/eller flove over sine graviditetsbryster, og hvordan de kommer til at se ud efterfølgende.. Det skal i ikke være.. Tanken om, at der sidder et hav af mødre derude, der føler sig alene om at være "forkert" eller "grim", er simpelthen så ubehagelig.. For stort set ALT er helt normalt. Det vil jeg viser jer her, hvor i nu får sandheden om en gravid kvindes bryster. Ja, faktisk har jeg spurgt en god stor håndfuld nybagte mødre om dette spørgsmål:
"Hvad skete der med dine bryster i graviditeten?"

Her kommer deres svar:
'
..og det er sandheden om en mors bryster!

Den opmærksomme læser vil have opdaget, at en stor del af kvinderne også har behov for at fortælle, hvordan babselutterne er blevet EFTER graviditeten. Det er måske i virkeligheden dér, at frontpartiets forandring gennem de 9 måneder med bebs i maven VIRKELIG sætter sine spor. Ingen ønsker sig 2 sokker med sten i, men det er desværre bare ikke noget, man selv er herre over. ..Så er det vel meget rart at vide, at der sidder et UTAL af mødre derude, der har det PRÆCIS ligesom dig.?

Det er SÅ vildt, hvad vi kvinder er i stand til. VI KAN GRO ET MENNESKE. Det er jo for sindssygt! Og det ville sgu næsten være mærkeligt, hvis ikke kroppen forandrede sig lidt i sådan en vanvittig proces.. Klap jer selv på skulderen og glem de dumme bryster. Hvis i har brug for lidt ekstra gejst, så hop lige ind og se alle de fine billeder af, hvordan efterfødselskroppen i VIRKELIGHEDEN ser ud lige HER.. 40 mødre viser sig frem, og det er fandme smukt!

Og lige til sidst, som jeg har sagt 30 gange før: Fuck alle de flotte instagram-fit-mom-mødre og model-smukke-gravide-irriterende-mødre med perfekt krop og gode kasser. ALLE kan vælge en god BH, en god vinkel ELLER et godt redigeringsprogram og komme til at se tip-top tunet ud både før og efter fødslen! Jeg er 100% overbevist om, at der gemmer sig flere trætte patter derude, end man lige går og tror.. ..Og strækmærker, behårede og mørke nipples, er jo heller ikke noget man lige går og viser frem på åben gade eller poster på snapchat og instagram. Så sammenlign dig ikke med dem(note til mig selv!!!).

#Engraviditetsættersinespor #Kvindekroppenerfantastisk #Duersej #Duerikkealene #Nyddinbaby #Accepterdigselv

Ps. Læs også "Sandheden om nybagte forældres sex-liv" lige HER.. ..Nogle SINDSSYGT ærlige og en smule tragikomiske svar!

Pps. Tak til alle de dejlige mødre, der har hjulpet mig med dette indlæg <3Følg med i MigogminTinderbabys liv på Instagram HER, eller på min nye offentlige Facebookside HER <3

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Haha.. Har først set din besked nu Ria.. Elsker fuldebeskeder. Dem laver jeg selv lidt for mange af 😃 (abe der holder sig for øjenene).. Du er FANDME sød! Hvis du nogensinde render ind i mig, så prikker du mig lige på skulderen ik ! Så gir jeg en kop 😉 Knus
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Forståeligt at du griner lidt. Det er sgu også lidt tragikomisk 😃 Haha.. Dejligt med ros fra Aalleren!! Min yndlingsby <3 Jeg æder det råt ! 😃 Virtuelle knus direkte tilbage til dig !
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229