SAMSOVNING - HVAD FUCK ER PROBLEMET?

Min lille skid er snart 18 måneder gammel, og han sover stadig klistret op af sin Mama om natten. For ikke at tale om sin 3 timers lange middagslur, der foregår med hovedet helt oppe under Mors behårede armhuler. ÅH NEJ! Med en lille sidebemærkning vil jeg lige pointere, at det ikke er min hensigt at gro hø under armene. I min rolle som mor, glemmer jeg til tider bare at passe og pleje mig selv. Shit happens.

Anyhow. En ting der undrer mig i forhold til samsovning er følgende: HVAD FUCK ER PROBLEMET?

Mit spørgsmål er rettet til alle de væsener på denne jord, der mener, at mit barn nærmest tager skade af STADIG at ligge i mors favn og trække torsk i land om natten. Istedet for at antage, at mennesker af denne holdning er direkte retardere, eller pænere sagt uintelligente, må jeg hellere antage, at nogle folk bare er vanvittigt uvidende.. Faktisk kunne jeg også fristes til at skrive egoistiske, men så ville det kun være for at provokere, hvilket jeg tilsyneladende ikke altid helt kan lade være med. Sorry..?

Jeg har én ting at sige om mit valg omkring samsovning: TRYGHED, TRYGHED, TRYDHED.

Okay, jeg fortsætter lige. Jeg kan jo ikke holde min kæft, og aldrig har det virket for mig, kun at sige én ting om noget som helst. Men min pointe er, at mit lille baby, som snarere er en dreng, skal have alt den tryghed, han kan få. Om knægten så er 14 år gammel, provokerende og piercet i dilleren, så er der stadig plads i sengen ved siden af mor, hvis han skulle få brug for det. Færdig.

Er der nogen, der allerede nu overhovedet overvejer at anklage mig for at opfylde egne behov, vil jeg have lov til at stoppe jeres latterlige tanker lige her. Spilopmageren udfører jævnligt kraftfulde kong fu spark med kurs direkte mod mit næseben. Han øver sig i timevis i at kunne fremføre det kendte Hip hop trick, vindmøllen, og hertil kan jeg hilse at sige, at Bassen er sindssygt dygtig. Når han om natten pludselig vågner og er rastløs(hvem mon han har det fra?), slår han mig GENTAGENDE gange med sin lille latterlige nuttede kaninbamse lige i fjæset. Han fylder mere end 3 fede amerikanere tilsammen og er ikke bleg for at give et nummer eller to med sin skingre stemme i de tidlige nattetimer. Med dette sagt vil jeg bare understrege, at JEG ikke altid synes, at det er fan-fucking-tastisk at sove i ske med min søn.

Forstå mig ret: Jeg ELSKER at give ham den tryghed. Jeg ELSKER, når han falder i søvn oven på mig. Jeg ELSKER at jeg kan ligge og mysse på ham natten lang, og jeg ELSKER, at jeg kan få ham til at falde til ro lynhurtigt ved blot at ligge mig op af ham. Meeeen.. Forstuvede næser og cirkelspark i pat og røv kunne jeg da godt være foruden.

Mit barn sover i min seng, fordi det gør ham tryg og giver ham en ro. Det er hans behov - og det har jeg tænkt mig at lytte til. Så skal mit barn ikke snart lære at sove i sin egen seng? NEJ! Fuld forståelse for, at det for nogle familier ikke fungerer, men HVIS barnet har behovet, kan jeg ikke komme på en eneste ikke-egoistisk grund, der kan argumentere for at barnet ikke skulle få lov til at få behovet opfyldt. Kan du?

Nå, det var alt for denne gang. Jeg befinder mig pt. hos min far og den side af familien i Horsens sammen med lille Elliot. Ja, det hedder han faktisk. Elliot. Farmand skal flyve det meste af tiden mellem jul og nytår, og er desværre ikke hjemme juleaften. Faktisk ser vi ham først igen i det nye år. Meget mere om det en anden dag.

Ha' en RIGTIG GOD JUL, hvis ikke jeg når at skrive flere indlæg inden da <3

Ps. Prøv lige at fortæl mig, hvad i gør derhjemme? Samsover i? Hvorfor? Eller hvorfor IKKE?

Synes godt om

Kommentarer

Trine
Trine,
Hjemme hos os sammensover vi også og vores pige er 3 år, vi har sovet sammen siden dag 1 med undtagelse for 14 dage hvor vi prøvede at få hende til at sove på eget værelse, fordi der var så mange kloge hoveder der sagde det var det bedste for MIT barn
Cecilie
Cecilie,
Herhjemme samsover vi kun når bettemanden er syg. Både manden og ham kan ikke holde det ud. Bettemanden vågner for mange gange hvis han skal sove hos os. Det fungerede ellers godt de første 5 måneder men så begyndte han at sove dårligt. Jeg hører dog tit for at man burde samsove men jeg synes godt nok at så længe man ser på hvad der er bedst for barnet og familien så kan man ikke gøre det bedre!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229