Sådan finder du ud af, om din baby er grim

Er din lille Basse-bebs i virkeligheden så cute, som du går og tror? Ifølge videnskaben skal din baby være i besiddelse af nogle helt bestemte ansigtstræk og former, før man kan kalde din mini-you smuk, attraktiv og uimodståelig. Dét læste jeg i en artikel fra illustreret videnskab(mener jeg), der havde lavet en lille illustration af en babys hovede, der var blevet manipuleret både 'mindre tiltrækkende' og 'mere tiltrækkende'. Jeg kan desværre ikke finde artiklen igen(typisk mig), hvorfor jeg selvfølgelig bare har brugt mit eget lille vidunder til at demonstrere med:
Billedet i midten er lille E, som han ser ud i virkeligheden.. ..Efter min mening klart den perfekte udgave af ham!

På billede 1 er min lille charmør blevet redigeret MINDRE attraktiv: Ansigtet er gjort mere aflangt, øjnene mindre, og næse og mund er gjort større.

På billede 3 er lillemanden blevet redigeret MERE attraktiv: Ansigtet er gjort mere rundt, øjnene er gjort større og trukket længere ned i ansigtet, næse og mund er gjort mindre.

Hmm.. Okay. Nu når jeg tænker mig om, så giver det meget god mening. Jeg VED godt at man ikke må sige, at andres babyer er grimme, men shit det er der godt nok nogle, der er. Det kan de jo ikke gøre for, og jeg vil til enhver tid ALTID lyve den pågældende baby og deres forældre lige op i ansigtet: "Naaaarjj, hvor er hun bare CUTE". ...Og hvis det VIRKELIG er en grim baby: "Hold nu kæft, hvor er hun bare det smukkeste, jeg længe har set." Hvorfor siger jeg det? Jo, fordi jeg synes, det er synd at prinsessen ligner en blanding mellem troldeudgaven af Fiona og Trolderik, når han er værst. Bid lige mærke i, at både Fiona og trolderik har store næser(mindre attraktivt)..

Anyway. Opskriften på et uimodståeligt ansigt gælder, i følge artiklen, både for børn, voksne og dyr.

Så har din baby små øjnene, en stor næse, en stor mund og et aflangt hovede, så er det muligvis din uendelige store moderkærlighed til dit barn, der gør, at du synes, at h*n er uimodståeligt.. Eller hvad?

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen. Jeg kunne ÆDE alle babyer. De er så pisse lækre allesammen! Jeg synes bare, det var en virkelig interessant artikel, fordi den fortæller lidt om, hvordan menneskets hjerne helt videnskabeligt reagerer på forskellige størrelser og former i ansigtet. Og så undrer jeg mig bare.. ..Hvorfor er det ikke den store næse, der tiltrækker os? Eller de små øjne? Eller det aflange hovede?

Du kan jo prøve teorien af på dig selv også. Mon ikke du synes, at du ser flottest ud med lidt større øjne og en lidt mindre næse? Der er en grund til, at det er blevet så latterligt moderne at 'skygge' næsen mindre med makeup, tage selfies med lille trutmund og store øjne, og ja den runde ansigtsform.. ..den er vidst ikke så populær..!? Vi voksne skal jo helst ligne udsultede tændstiksmennesker med kindben helt oppe i panden og udstikkende kraveben, der først slutter ved røven. Suk!

PS. Et par af mine søskende var seriøst mindre kønne som babyer(det må jeg godt sige, for jeg har 7, så de aner ikke, hvem af dem, det er).. Sådan lidt fugleunge-agtige. Men i dag er de begge to lige til den røde løber.. ..Så smukke! #bareforatundrstregeatdererhåbfordegrimmebabyer

Synes godt om

Kommentarer

Nowa
Nowa,
Har du seriøst 7 søskende? :O
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Faktisk "kun" 6 søskende 😊 Vi er 7 i alt, så har nok skrevet forkert.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229