Respekt til Voksenbabyen!

”Jeg kan næsten blive tændt af, at der kommer mad ud i ansigtet på mig”, siger Nikolaj der, iført ble og hagesmæk, er ved at blive madet af sin caretaker. Nikolaj er 45 år gammel, og han er en voksenbaby; en voksen mand, der tænder på AT LEGE baby.. Han tænder ikke PÅ babyer. Meget vigtig pointe!

Hvorfor skriver jeg det her indlæg? Tjah, jeg søger måske en større tolerance overfor personer, der ikke nødvendigvis følger normen.. De såkaldte afvigere. Og jeg ville ØNSKE, at der var en større respekt over for folk som Nikolaj, der rent faktisk TØR at stå frem foran hele Danmark på trods af den shitstorm af fordomsfulde kommentarer, han udmærket godt ved, at han vil få. Det er sgu modigt! Allerede nu bliver han svinet til på de sociale medier, og jeg får så PISSE ondt i maven over det..
”Forstår slet ikke, at man har respekt for det der..?? Det er jo sygt og unormalt. Enhver kan dyrke sin ”hobby”, men hvad har sex med babyer at gøre? Det er da en skræmmende og mærkelig lyst!! Havde sex ikke været involveret, kan han lege baby som han vil!”

Dette er blot en ud af de mange uforstående kommentarer, der er givet til DR3’s videoklip af Nikolaj, som i kan se HER. Vedkommende har jo totalt misforstået det, ligesom et ton af andre mennesker også har. Nogle mener sågar at manden skal anbringes på den lukkede og forbydes at få sine egne børn.. Han er jo et sygt menneske, der tydeligvist trænger til hjælp??? WTF!? For det første er det selve rollespillet, han tænder på - Ikke børn! For det andet, siger mandens særlige fantasier absolut intet om hans evne til at være en god far. Og hvad så, hvis han trænger til lidt psykologhjælp, fordi han MÅSKE har nogle issues med sig i baggagen fra sin barndom med mangel på tryghed eller lignende? Hvem fanden kunne ikke have lidt godt af en time eller to ved psykologen? Så længe Nikolaj ikke inddrager børnene(skulle han få sine egne) i sin lille leg, så står det ham vel frit for, hvad hans fritid bliver fyldt ud med. Eller hva?

Og jah, jeg indrømmer gerne, at jeg også synes, at det er MEGA mærkeligt, at han ligefrem tænder på at få skide i bukserne og blive grattet ind i babymos af et andet voksent menneske. Jeg forstår det ikke, og jeg sidder OGSÅ og krummer tæer, når jeg kigger på videoklippet af Nikolaj, der ligger i sin forvoksede tremmeseng, får skiftet ble og drysset babypudder på sin tissemand. Puha, jeg har svært ved at kigge på det. Men der SKAL altså være plads til os alle sammen. Derfor har jeg stor respekt for en mand som ham, der i øvrigt virker til at være ganske intelligent ud fra de få minutters video af ham, jeg nu har set.

Nikolaj er (højst sandsynligt) ikke psykopat, han skal IKKE bures inde og han må sgu da GERNE få sine egne børn. Hans seksuelle lyster er virkelig besynderlige, og de afviger stensikkert fra normens.. Men dét er der altså ikke noget forbudt i. Nogle tænder på at tisse i sin egen ble(selvom man er voksen og har to velfungerende ben, der kan føre en ud på et toilet!?), og andre tænder på at spule hinanden til med afføring, for derefter at slikke hinanden rene igen(!?!?).. Hver mand har sine lyster. Og som Lasse fra DR3 siger om Nikolaj: ”Hans lyst er måske mærkelig i dit og mit hoved, men er det forkert at tænde på noget mærkeligt?” Mit svar er NEJ.

Vi behøver ikke at forstå det, men hvis vi møder alle med en lidt større åbenhed, så bliver det sgu bare lidt lettere at rumme dem. Just Saying..

Ps. I kan se programmet om voksenbabyen Nikolaj, ”Spørg mig om alt”, på DR3 på onsdag d. 3/2/16.

 

 

 

 

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Nikolaj
Nikolaj,
Tak for de pæne ord - jeg forventer ikke at nogen forstår mig 😊 Jeg håber du ser med i morgen aften, jeg er spændt og glæder mig til at se hvilke spørgsmål jeg får. Og formålet med at udstille mig selv er nu engang at hjælpe dem der tror de er de eneste med så underlige lyster 😉 PS! Jeg tisser altså kun i bleen 😉
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Kan godt forstå, du er spændt og glæder dig til at finde ud af, hvad folk vil spørge dig om! Jeg kigger ihvertfald med 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229