Pyjamasparty, dårlig samvittighed og glæde.

Elliot er blevet efterladt derhjemme sammen med Bente. Bente er vores nye kanin, jeg impulsivt kom til at købe til Lillemand i fredags. Vi skulle egentlig bare KIGGE på dyrene, som vi plejer, men nu er sønnike pludselig blevet så stor, at han er god til at udtrykke sig, og drengen ville gerne ha’ en kanin med hjem, så det fik han. ...Okay, måske ville moderen også RIGTIG gerne ha’ et lille kæledyr, fordi hun stadig savner det marsvin, hun på tragisk vis kom til at glemme ude i haven under en flytning som teenager. Ups.

Anyhow.. Krudtuglen er derhjemme med kaninen Bente OG moster. Hun skulle passe Bassen for første gang med overnatning, men det har jeg nu slet ikke bekymret mig over, da hun har puttet og haft ham masser af gange.

Jeg selv er skredet til pyjamasparty med 3 skønne blogger-piger, der er gået hen og blevet nogle rigtig gode veninder for mig.

Klokken er i skrivende stund blevet 8.30 om morgenen, og halvdelen af tøserne har drukket kaffe, mens den anden halvdel på skift har drejet flotte og misundelsesværdige vaser. Jeg drikker ikke kaffe, så i kan selv gætte jer til, hvilken halvdel jeg hører med til.
Igår købte vi kinesisk take-out, sodavand, Chips og dip, og blandede for 140 kr slik. Vi ævlede hele aftenen, grinede, græd og pruttede hinanden i hovederne. Vi er allesammen mødre og nød en aften i godt selskab uden små møgunger flyvende rundt om ørene på os. Faktisk er jeg den eneste i flokken, der kun har ét barn, så jeg burde vel egentlig nok ikke klage😉

Damerne er i fuld gang med at koge æg og varme rundstykker, der er hvidere end hvid. Jeg forbereder min krop på at indtage lækkert lort, ved at varme op med slikresterne fra igår.
I morgen vender jeg tilbage til virkeligheden. Min eksamensopgave er blevet forsømt i snart to uger grundet en halsbetændelse og et hoved, der har mere travlt med at stresse over alt det, jeg ikke får lavet, i stedet for at lave noget. Kender i det? Til min forsvar har jeg kæmpet med nogle STORE familieproblemer i den seneste tid, og det har krævet ekstremt meget arbejde med mig selv ikke at falde ned i et stort hul af selvlede og magtesløshed. Men jeg kan noget helt særligt nu. Jeg kan tage ansvar for mit eget liv. Eller det øver jeg mig i hvertfald i.

Jeg har det stadig svært nogle gange, og jeg har svært ved at forestille mig, hvordan jeg skal klare alle mine eksaminer, men jeg gør mit bedste. Og det er det vigtigste. Jeg gør, hvad jeg har overskud til, og mere kan jeg ikke gøre.

Jeg kunne mærke igår, at der gik noget tid, før jeg faldt til ro sammen med pigerne, fordi min krop har svært ved at slappe af. Jeg har svært ved at være i nuet. Jeg forsvandt også væk i mine egne tanker og bekymringer nogle gange, men pludselig - midt i indtagelsen af de enorme mængder af bland-selv-slik, vi grådigt havde kastet i posen - gik det op for mig, at jeg var helt rolig og afslappet. Jeg var tilstede, og jeg nød det.

For at være ærlig overvejede jeg at melde afbud til det her pyjamasparty. Elliot har i denne uge i forvejen været 3 dage hos sin far, og jeg er ikke vild med, at han skal være væk fra mig for ofte. Men med det rodede skema, vi lever efter, falder tingene bare nogle gange uheldigt, og jeg kunne bare mærke, at jeg havde brug for den hygge-aften med pigerne. Jeg er udemærket klar over, at Elliot ikke tager skade, men den dårlige samvittighed kan nogle gange fylde meget uanset. Men i dag er jeg SÅ glad for, at jeg gjorde det. Elliot og min storesøster har haft det skide hyggeligt, og jeg har ladet op og fået kureret noget af den ensomhed, jeg nogle gange render rundt med. Så selvom jeg har svært ved at overskue den kommende uge med læsesal og opgaveskrivning, kan jeg alligevel gå i seng i aften og glæde mig over, hvor god en weekend, jeg har haft.

God søndag 😘

Ps. Elliot er for nuttet i den her alder! Var det ikke nu, de skulle være i trods?

Synes godt om

Kommentarer

VenterPaaVinBlog
VenterPaaVinBlog,
Det er en af de bedste følelser, når man sidder der og fortaber sig i nuet og opdager man har skraldgrinet og lyttet i et væk, og pludselig er timerne gået. Sådan et afbræk er alle velundt og mon ikke den lille herre, har haft et dejligt afbræk også med pasning i trygge omgivelser? Det lyder hvertfald til I begge har haft en dejlig weekend, og er ladet op på hyggekontoen <3 - A
www.venterpaavin.blogspot.dk
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Du har jo fuldstændig ret. Tak <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229