Pilotmanden spørger..

"Hvornår har du tænkt dig, at fortælle bloggen om alt det, jeg faktisk gør godt?", spørger pilotmanden, imens han stabler et tårn af store firkantede klodser med sin lille mini-kopi, der blot fortsætter legen med verdens største smil på læben. Farmand er endelig hjemme efter 5 dage i San Fransasco og er ikke just lykkelig over det raserianfald, der røg ud på blokken, da han på sin rejse cruiser rundt med 4 fremmede stewardesser i en lejet bil i 36 graders varme. Host(UNØDVENDIGT)!

Som jeg tydeligt gav udtryk for i det pågældende indlæg, var jeg psykopat-RASENDE. Når jeg når til den tilstand, tager jeg absolut ingen hensyn til, hvad nogen som helst må tænke om den reaktion, jeg fremviser. Eller jo; min baby bliver skånet. Men alle andre individer.. Fuuuuck det. Jeg skal bare AF med vreden, så jeg kan holde ud at være i min krop, og det kan kun gå få langsomt. Der er en god grund til, at jeg har haft netop mine raserianfald som fokuspunkt i mit forløb i gruppeterapi. Der er altid en RIGTIG god grund til, at jeg når op i det røde felt, men måden jeg takler det på KUNNE til tider være mere hensigtsmæssig. Både i forhold til andre og mig selv.

Tilbage til drengerøvens spørgsmål.. Der går lige et sekund eller to, før jeg får formuleret et halvt fesent svar, der lyder på følgende:"Jamen det er jo bare fordi, jeg kun blogger om dét, der er nederen..". Løgn og latin. Ganske vist handler MANGE af mine skriverier om alt det, der er svært i livet, men jeg kan da også sagtens finde et indlæg eller 40, der langt fra er fyldt med min pessimisme, vrede, sorg og negativitet, hvilket jeg i øvrigt synes der absolut skal være plads til! Wow - lang sætning.

Nå, men uanset hvad fik jeg sgu lidt dårlig samvittighed over, at jeg ikke havde fremstillet et mere fair billede af, hvad manden gør og ikke gør. Jeg deler jo mest bare ud af godteposen, hver gang han er en idiot.. Det får jeg sgu lidt ondt i maven over. På den anden side, har jeg også holdt nogle af hans VILDESTE og mest sårende fejltrin for mig selv, og derfor kan jeg inde i mit hovede - når jeg er sur - tænke, at han fandme ikke fortjener noget ros. Sådan bund ærligt. Sådan får jeg det.

MEN.. I forlængelse af det før omtalte vredes-indlæg modtog jeg en kommentar fra en læser om, at hun simpelthen var nødt til at slette mig fra Snapchat og stoppe med at læse mine blogindlæg, fordi jeg altid var så negativ og bidrog til en dårlig aura. Wooow. Slam! Jeg har ikke tænkt mig at stoppe med at skrive om de ting, jeg har brug for at få ud, men pigens kommentar gjorde helt sikkert et indtryk på mig. Det har fået mig til lige en gang imellem at forsøge, at holde fast i og huske på alt det, der gør mig glad. Endvidere har hendes velmente ord resulteret i lidt blod på tanden i forhold til at få det godt. For FANDME NEJ om jeg gider at være sur og trist hele tiden. Og FANDME NEJ om jeg tillader, at folk gang på gang træder på mig eller overskrider mine grænser. Jeg må sgu lære at sige fra! Mit liv er lige så meget værd, som alle andres. Jeg skal passe på mig selv, og det er udelukkende MIT ansvar, at jeg er glad.

I den seneste tid, har jeg gjort en MASSE ting, der er godt for MIG. Det kan jeg fortælle jer om en dag ud i fremtiden. Jeg er til tider i dyb sorg indvendigt, men lige pt. har jeg på trods af sygdom og kæresteproblemer formået at holde hovedet højt. Det er fandme okay :)

Det går pludselig op for mig, at jeg endnu engang har skrevet et kilometer langt indlæg om noget helt andet, end hvad hensigten var. Dette indlæg havde i virkeligheden til formål, at påpege alle de positive ting farmand gør. Undskyld Big daddy.. Den her gang kom det til at handle om mig. Igen. Haha.

I den nærmeste fremtid vil jeg forsøge at lave en liste over, alt det min flyvske, bedre halvdel gør godt!

Godmorgen og god dag til jer. Sikke en dejlig regnvejrsdag, hva? :D ..stay positive

Ps. Klokken er 08.30 om morgenen, og jeg har lagt en hel time under dynen og ladet som om jeg sov, for at få lov til at skrive det her indlæg. ..Og stene lidt Facebook. ..Og Instagram. ..Og Snapchat.

Synes godt om

Kommentarer

Vibe
Vibe,
Jeg sidder med åben mund da jeg læser dit svar til Ninna, hvor du kalder hende farmor. Er det virkelig din svigermor, der har skrevet ovenstående!!!!!!! I så fald, hold da helt op, så er det virkelig tunge odds du kæmper mod.Hold da op slutningen på hendes indlæg, er skræmmende. Foøvrigt tænker jeg på, når jeg ser din snap, om pilotmanden aldrig handler samt laver mad når han er hjemme, fremfor du både skal passe skole,handle og skynde dig hjem for at opvarte ham. Så måtte det sandelig være rart med noget aflastning. Jeg ønsker dig det bedste fremover, og pas godt på dig selv du seje kvinde
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Det er min farmor 😄
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229