Pilotmand vs. Græsenke #2

Pilotmanden og jeg lever ofte 2 separate og vidt forskellige liv. Ærgerligt og PISSE frustrerende, men sandt. I denne uge skal vi endnu engang være adskilt i RØV mange dage, hvis jeg selv skal sige det.. Og det skal jeg jo - for det er min blog.

Jeg forsøger ganske ihærdigt ikke at sidde tilbage efterladt sindssygt ynkelig med ondt af mig selv, men hold kææææft hvor er det svært.

Jeg har tidligere skrevet et vældigt bittert indlæg her på bloggen kaldet: "Pilotmand vs. Græsenke". Læs dét HER. Denne gang vil jeg FORSØGE at skrive en mindre hadfyldt udlægning af, hvad der skal ske i henholdvis pilotmandens og mit liv i denne uge.. MÅSKE endda så man også kan fornemme, hvornår luftkaptajnen har det EN LILLE SMULE vanskeligt. Men jeg lover ikke noget! Min indvendige bitter-fisse og søgen efter retfærdighed og forståelse har det med at præge skriverier som disse. Lad os se på det:

Tirsdag dag
Pilotmanden bruger dagen på cafe med en kammerat og efterfølgende fitness hjemme i DK. Sønnike er i vuggestue og både mor og far har fri leg hele middagen. YES man!

Græsenken(det er mig) starter dagen ud med halvanden times intens gruppeterapi, fælder et par tårer og joiner efterfølgende muskelmanden i det lokale fitnesscenter. Den slatne mor-røv og den flommede vom forsvinder jo ikke af sig selv. Work, work, work, work, work(sunget på Rihanna måden).

Tirsdag aften
Pilotmanden pakker sine kufferter og gør sig klar til 5 dage i Bangkok. Efterfølgende underholder han den lille ballademager, imens Mutter laver SINDSSYGT lækkert mad.

Græsenken pakker hende og babys ting til en 5 dages tiltrængt tur til Jylland. Morfar har tilbudt et sent aftenlift på vej hjem fra sit forretningsmøde i Sverige, som jeg selvfølgelig har takket ja til. Det betyder at vores lille sovende skid og jeg var ude på en lille 3 timers køretur fra Nørrebronx til Horsens The Hood kl. langt over min sengetid i går aftes/nat. Men fandme sødt af min papa, der i forvejen havde kørt 8 timer den dag.

Onsdag
Pilotmanden har sovet en fredfyldt nat alene i en kæmpe stor dejlig dobbeltseng i sin egen lejlighed i Danmark, men skal til gengæld op før fanden får sko på for at drage ud mod lufthavnen, hvor hans første flyvetur går som passager mod Oslo. Senere på dagen skal den formentlige trætte mand flyve 11 timer og 30 minutter til Bangkok. Heldigvis har personalet om bord små klaustrofobiske kabiner de under vejs får lov til at sove 2-3 timer i hver. Mr. Jeg-kan-alt, der kan sove hvor som helst og hvornår som helst, klager ikke og får altid lukket øjnene alle samtlige minutter det tillades. Imponerende!
 

Græsenken får lov til at sove til kl 7.30 og er dermed den heldige vinder af 6 timers afbrudt søvn. Ikke helt ringe for en mor til en lille skid på 13 måneder! Morfar og resten af den del af familien er alle på arbejde og i skole, hvorfor Måtter og Søn underholder sig selv heeeeeele dagen. Alle dem med en opmærksomhedssøgende og omklamrende 1-årig ved, hvad det indebærer... Hen på eftermiddagen begynder familien at dumpe ind af døren og de hygger gladeligt med mig og vores lille vidunder. Kl. 20 forsøger jeg ihærdigt at ringe til min bedre halvdel, indtil det går op for mig, at han jo STADIG er i luften og dermed ikke kontaktbar. Shit, en lang flyvetur! Jeg bruger nu halvanden time på at putte min lille ballademager, der hellere vil udføre akrobatik og fremvise koldbøtteshow, alt i mens jeg ærgrer mig over, at jeg ikke kan skrive ynkelige beskeder til manden i uniform om, hvor pisse hårdt jeg har det lige nu, og hvor vanvittigt træt jeg er. I stedet skriver jeg en sød godnat besked til kæresten, hvor jeg selvfølgelig roser hans performance på lagnerne og viser min taknemmelighed for, at han de sidste 2 dage har afleveret Lillemand i vuggestuen. Er det ikke det, mænd vil ha'?
 

Torsdag
Pilotmandens har fået sovet i fred og ro på sit nydelige hotelværelse i Bangkok. Tænk engang.. Uforstyrret søvn 5 nætter i træk!! Hvilken forældre drømmer ikke om det!? Han er indlogeret et vældigt fint sted med lækker pool, et godt Gym, morgenmads buffet og badekar. Drengerøven bruger nu dagen på at stene den ene serie efter den anden, ligge ved poolen, spise, drikke øl, hænge ud med sine pilotvenner og måske endda også andre medlemmer af creewet(gæt selv hvem). Om aftenen er det meget muligt, at manden spiller pool, drikker drinks, går på disco og hilser på bangkoks vilde natteliv. Pilotkonen derhjemme er IKKE fan!

Græsenken starter dagen op tidligt med den lille søvnterrorist, der højst sandsynligt har holdt hende vågen det halve af natten. Kl. 10 står menuen på dejlig Brunch hos to af Olderne i Horsens by, hvor solen faktisk skinner lidt. Eksotisk. En lur, 2 lortebleer og en træt ryg senere samles hele familien i Morfars hus. Primært for at se den lille Elliot, som jyderne her ovre ALT for sjældent har mulighed for at se, da vi selvsagt befinder os i kbh ret ofte. Græsenken afslutter en pisse hyggelig aften med et skypeopkald til farmand og en langtrukken putning af sønnike.

Fredag
Pilotmanden er træt og måske ramt af tømmermænd. Han sover længe i sin luksusseng og bruger efterfølgende hele dagen i en stor wakeboard-park med en gammel klasse kammerat, der nu bor i den del af verdenen. Burger, cola og kold pils står formentligt på menuen den dag. Er den spontane gut i et festligt humør IGEN i aften, er det ikke usansynligt at gutterne drager ind til det store natteliv endnu en gang. Suk.

Græsenken tager baby under armen, pakker kuffert, klapvogn og sutteflasker, og hopper om formiddagen på et tog mod hendes fantastisk hjemby: Ålleren! Til de langsomtopfattende: Aalborg. Efter en 2 timers togtur og en forhåbentlig lige så lang lur i mormors seng, skal store Elliot og sin meget spændte moder besøge verdens dejligste veninde, der netop er blevet beriget med en HELT lille bitte bebs, der kun er få dage gammel. Ugens optur! Jeg glæder mig SÅ meget. Aftenen bliver brugt med Mormor og Moster Emily, som vi bor hos i de næste par dage. Fredag aften med børn. Vild ungdom.

Lørdag
Pilotmanden bruger dagen på.. Nej vent.. Læs Fredag. Dog fylder han ikke sin muskuløse krop med alkohol denne dag, da manden jo skal vær klar i hovedet, udhvilet og flyve den efterfølgende nat.

Græsenken bruger formiddagen sammen med 4 af sine skønne søskende og moren dertil.. Og Lillemand selvfølgelig. Vi skal spise brunch og RIGTIG hygge. Fucking dejligt og så meget mere indholdsrigt end så meget andet(måske at stå på wakeboard). Om aftenen skal Mutter-rastløs til fødselsdag hos sin aller bedste barndomsveninde. Hvis sønnike tillader det og mormor klarer ærterne derhjemme, skal mor-kroppen svinges en tur rundt på dansegulvet på Gadens diskoteker. PLEASE Lillemand vær sød ved Mormor!!

Søndag
Pilotmanden skal nu kæmpe mod sit jetlag og alle ugens energikrævende aktiviteter og flyve 11 timer og 30 lange minutter hjem til Oslo. Når den hårdtarbejdende mand ENDELIG når Norges land, skal han vente 3 timer før han - som passager - kan hoppe på en ny flyver hjem mod København. Kl 20.00 rammer denne flyver dansk jord. Resten af aftenen og natten er han højst sandsynligt - og ganske forståeligt - mere død en levende.
Græsenken vågner op med tømmermænd og kropsvæsker væltende ud af begge ender. Bare ærgerligt - hun er jo mor. Efter en lang dag med ondt i knolden og lidt for meget lort, pakker den ynkelige Mutter kufferten, tager baby under armen og finder ud til byens lokale lufthavn. Klapvognen skal tjekkes ind, sønnike skal bæres og mor skal kaste op. Dejlig kombi. 2 timer, en kort flyvetur og en prut senere møder de farmand i Københavns lufthavn. Sammen følges den trætte lille familie tilbage til deres savnede lejlighed på Nørrebro. Græsenken er nødsaget til tage nattevagten, hvilket NÆSTEN ikke er til at overskue. Men det går. Det gør det jo altid.

[caption id="attachment_1561" align="alignnone" width="750"]
Mig med tømmermænd[/caption]

Et FORFÆRDELIGT langt indlæg.. Er fandme imponeret, hvis der overhovedet er nogen, der er nået her til..

Anyhow. Det er jo ikke sikkert, at pilotmanden render i byen begge aftenener i Bangkok. Jeg snakker blot ud fra et utal af tidligere erfaringer. Men jeg skal da være den første til at gøre livet lykkeligt for min kære mand, lave lækker mad, give blowjobs og være i godt humør i en hel uge, hvis han overrasker og dropper vildskaben. For det er jo sådan det fungerer. Og ja, JEG kunne også afholde mig fra alkohol til bedste-venindens fødselsdag på lørdag og dermed undgå grove tømmerbasser og søvnmangel den efterfølgende dag, men jeg vil fandme også ud og male byen rød engang i mellem.

Jeg er faktisk pisse stolt af pilotmanden, og jeg synes, at det er sindssygt imponerende, at han kan holde ud at bo i en kuffert langt over halvdelen af sit liv, mingle med fremmede mennesker konstant og holde styr på alle de pilot-test, prøver, svært læsestof, simulator-ture og hvad der ellers må høre med. Jeg ville dø af stress, men han fyrer lige igennem det hele med oprejst pande. Det er alt det ANDET, jeg ikke er fan af. Jeg har virkelig svært ved at acceptere det her liv som græsenke, og det ville gøre det så meget lettere for mig, hvis han nu KUN arbejdede, når han var væk.. Hvis han kunne bruge tid ved stranden med MIG og ikke random piloter og pæne stewardesser. Hvis det var MIG, der kørte i Tuk Tuk med ham ned gennem Bangkoks tæt befolkede gader. Hvis det var MIG, der fik lov til at sejle på ø-besøg og kigge på damer hvide sandstrande dagen lang.. Hvis det var MIG, han delte 2/3 del af sit liv med. Urealistisk men ønskværdigt.

Jeg er med på, at al fritiden i de varme U-lande hører med til jobbet som pilot. Jeg ville måske bare have lettere ved at accepterer netop dette, hvis farmand rent faktisk synes, at det jo var noget tid væk fra familien han måtte ofre for at kunne udføre sit drømmejob. Sandheden er, at manden NYDER det. Det er perfekt for ham.. Og dét er svært.

Nå, men jeg har nu ovenfor forsøgt at udvælge et eksempel på vores forskellige liv, der ikke er lige så tragisk, som det kunne have været. Situationen kunne også have været, at vores lille dreng havde skidt ud over det for hele for 7. gang, alt i mens jeg selv var ramt af Roskilde syge og efterladt i København helt alene med kun få timers søvn på øjet. Men det ville også være unfair ALTID kun at kaste lys over situationer som disse. Jeg har det jo OGSÅ hyggeligt nogle gange ;)

..Jeg har jo verdens DEJLIGSTE baby hos mig hele tiden, og hvor er jeg glad for, at det ikke er mig, der går glip af over halvdelen af hans opvækst. Det sætter jeg faktisk virkelig pris på!
...OG jeg elsker min kæreste, selvom jeg hader hans livsstil <3
Ps. Jeg må en anden gang skrive om min store barndomsdrøm; drømmen om en lille baby og familieliv. Det er jo nok blandt andet dét, det hele i virkeligheden handler om.

Pps. Klokken er alt for mange til, at jeg orker at læse lortet igennem. Håber det giver mening. GOD aften :D

Synes godt om

Kommentarer

Ninna
Ninna,
du gør det godt Søde, bliv ved med det. Jeg glæder mig til at se jer her i eftermiddag, så jeg er helt elektrisk, på gensyn hilsen Olde
1939
Line
Line,
Så fine refleksioner, du har... Kan sgu godt forstå, at det er hårdt når man ikke vil stå i vejen for sin partners passion selvom de clasher med ens egne drømme for hverdagen. Du er for sej👍✌🙏
Mad-til-mor.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229