Patter, broder lort, tissemænd og 112.

Det er søndag, klokken er lige præcis 21.18, og jeg har netop besluttet min for at bruge et par minutter eller 40 på at skrive et lille indlæg her på bloggen. Der er kun tre ting, der kan stoppe mig i at skrive:

  1. Mine slemme tømmerdrenge, der nu straffer mig for gårsdagens indtagelse af alkoholiske væsker. Broder lort plejer i den forbindelse ikke nødvendigvis at varsle sin ankomst. Han kommer når han kommer. Den utilregnelige type, kan man sige.

  2. Baby gider ikke at sove og skriger hysterisk, hvilket resulterer i, at Big Daddy opgiver at putte skrigballonen. Ergo: Mor må træde til og få sønnike til at klappe kaje. Klappe kaje.. Det er sgu et mærkeligt udtryk. Hvad fanden er en Kaje egentlig? Og hvorfor skal man klappe den?

  3. Manden i huset(luftchaufføren, hvis nogen skulle være i tvivl) får endnu et af sine anfald, hvor han på mystisk vis pludselig ikke kan få vejret, hvorfor jeg må se mig nødsaget til at ringe 112. Sådan helt seriøst.. Den stakkels mand er syg, har hostet i et par uger, men er nu begyndt at få seriøse problemer med at få luft ned i lungerne. Især om natten forsøger han ivrigt at få lidt ilt til hjernen. Faktisk havde det åbenbart været så slemt i nat(da jeg var pænt vissen til tyrolerfest og INGENTING vidste om det pågældende problem), at pilotmanden havde været millimeter fra at gribe knoglen og ringe efter en ambulance. Er RET nervøs for i nat, og vil egentlig bare helst tvangsindlægge manden på Riget, indtil han bliver rask.


..Forhåbentligvis bliver ingen af de tre ovenstående punkter til en realitet. Lige pt. sidder frøken sprutmås(mig) med røven plantet solidt i vores beskidte sofa. I flimmerkassen vises der i aften Coyote Ugly, og den film fucking ELSKER jeg. Jeg har dog set den flere gange, end antallet af tissemænd jeg har haft i min hånd, hvilket betyder, at jeg efterhånden kan det eksakte manus udenad.

----- 2. sek. Skal lige lave endnu en flaske til lillemand ----

The Bitch is back! Nå, men apropos tissemænd, så smagte jeg i går på et hav af forskellige dillere. Hvis man følger mig på snapchat, ved man, at jeg jo var til fest i går. Ikke en hvilken som helst fest.. En fucking awsome fest med en god håndfuld LÆKRE, udklædte bloggerpiger.
Og så var der hende her.. Tina aka Lillemor(hedder hun vidst?), der her står og viser sig frem som sædvanligt.
Hvis hende der Tina og hendes sexy attitude rager jer en papand, kan i istedet adde mig på snapchat under brugernavnet astaffensen og se lidt mere til, hvad det er for nogle pikkemænd jeg smagte på. I skal være hurtige, inden de snaps forsvinder FOR EVIGT! Hurra for snapchat og knap så meget Hurra for screen shots. Lillemor har også været så skøn at samle lidt billeder fra vores uforglemmelige aften, så dem skal i være velkomne til at gå ind og glo på lige HER. Så slipper Mrs. jeg-er-for-doven-til-at-flytte-billeder-fra-min-mobil-til-min-computer for at uploade flere fotografier.

EJ, jeg skulle i virkeligheden skrive MEGET mere. Dog kan jeg nu mærke, at mit smadrede tarmsystem ENDNU engang brokker sig gevaldigt. Så bliver punkt nummer 1 nok alligevel aktuelt. Altså.. Hvor mange gange kan man skide på en dag? Det er jo voldsomt. Hvor kommer alt det lort fra. SÅ er det nu.

Hej hej! Ingen PS. i dag!

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Mette
Mette,
Har ham der pilotmanden været forbi en doktor...? For det lyder da liiiidt skidt... 😳 Undskylder min meget kedelige kommentar til et ellers grineren indlæg!
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Det skal du skam ikke undskylde ☺️ men ja. Han var ved en vagtlæge i går, der ikke rigtig tog det seriøst, og han er derfor ved egen læge Idag - lige nu faktisk 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229