Om tinder, nærvær, kæreste og alder.

“Åhh rumvæsen. Du har ret. Månen er jo ikke lavet af ost”, siger Kaninen Wanda til Rumvæsnet. Det er Elliot, der ligger og stener endnu en fantastisk serie på sin IPad. Jeg selv ligger med benene smækket op og swiper på Tinder. Dating-appen der i sin tid resulterede i, at jeg fik mig en kæreste og i den forbindelse et barn! Min lille Tinderbaby som sgu fylder 3 til sommer. Shit.

Knap det sidste halvandet år har jeg været single, og jeg har et utal af gange slettet og gendannet den skide app. Jeg slettede den for to dage side, da jeg var overbevist om, at jeg havde brug for at være mig selv lidt. Dagen efter installerede jeg det latterlige lort igen, fordi drømmen om en kæreste pludselig dukkede op på ny. To uger før det geninstallerede jeg appen, fordi jeg havde brug for nærvær. ..Meget pænere kan jeg ikke sige det. 😏 Hvad helvede. Kvinder har også brug for en tur i kareten.

Jeg ORKER egentlig ikke alle de der førstegangs-møder. “Nå, hvad laver du så til dagligt?”, “Hvad går dit studie ud på?”, “Hvor bor din familie så henne?”, “Hvilken slags motion dyrker du så?”, “Hvilken slags musik lytter du så til?”.. Bvaaaaarddd. Det var sjovt det første halve år. Nu vil jeg gerne bare i gang med at være kærester! Haha. Hvor svært kan det være?!

På den anden side er jeg jo udemærket også godt klar over, at jeg bliver nødt til at date, hvis jeg vil have en kæreste. Når mændende spørger mig, hvad jeg søger, svarer jeg typisk: "Dét jeg finder". Det er jo ikke utænkeligt, at man sidder på date med en lækkerbisken, der viser sig bare ikke lige at være kærestepotentiale. Det udelukker jo ikke chancen for, at han er god til alt muligt andet. Du ved.

Selvom jeg er forholdsvis stor fan af selv at vide, hvad de kære tinder-gutter er ude efter, kan det også være lidt press, at man allerede på forhånd ved, at man bliver castet til at være deres fremtidige hustru og mor til deres fremtidige barn. Jeg søger en kæreste, men jeg udelukker ikke nødvendigvis alt muligt andet.

Jeg har for ganske nyligt ændret på mine søgekriterier på Tinder. Det skyldes, at jeg er begyndt at tage min dating liiidt mere seriøst end tidligere. Minimumsalderen er nu sat op til 29. Max har jeg sat til 40. Jeg selv er kun 27, men min erfaring siger mig, at mænd på min alder, er langt fra så modne, som jeg gerne ser, de er. Generelt er det svært at finde modne og selvreflekterende mænd, der på samme tid kan være lige så skøre og spontane som mig. Det sjove er, at min opfattelse af, hvad det vil sige at være gammel, er helt anderledes end mange mænds. Jeg har flere gange snakket med mine veninder om, hvor komisk det er, at mænd på 29, 30 år betegner dem selv på følgende måde: "Du skal tænke på, jeg er ved at være en gammel mand". Fra vores synspunkt, er de jo nogle af de yngste, vi overhovedet kunne finde på at date. Så til jer mænd, der nærmer jer 40'erne.. Frygt ej. Vi vil gerne ha' jer! ;)

Selvom min grænse er sat til 40, kan jeg også snildt se mig med en på 43. Det giver bare ingen mening for mig, når jeg på et tidspunkt gerne vil have et barn mere. Et barn der ikke skal stresses til verden, fordi min partner er ved at være lidt gammel. I en drømmeverden er min partner 35-36 år gammel. God alder uden, at vi skal stresse helt sindssygt meget over, at lave en bebs. Vi kan lige nå at nyde hinanden først.

Jeg har jævnaldrene kammerater der er både modne og skøre i bolden, så jeg ved jo godt, at de findes i en yngre model. Nogle gange er det bare lettere at grovsortere lidt på Tinder. Men nu vil jeg hoppe tilbage til mine Tinder-marches, for jeg kan se, at jeg har fået tre nye beskeder. Wish me luck! 

Synes godt om

Kommentarer

Forstadsfruen
Forstadsfruen,
Hmm, jeg kan ikke lade være med at tænke, om det ikke bare er det komplet forkerte medie at søge kæreste på. Er Tinder ikke rimelig meget kendt for at være stedet til korte hook-ups eller er jeg bare håbløst gammel? Derudover tænker jeg, om du måske skyder dig selv i foden ved at have meget høje fysiske krav til de stakkels mænd? Det er immervæk svært for én person både at være skide lækker, sjov og have gode værdier i én pakke
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Du er håbløst gammel 😂 Jeg kender massere der finder kærligheden på det medie. Når det så er sagt, vil jeg da meget hellere møde dem et andet sted. Men som alenemor med fuldtidsjob, synes jeg det er svært 😊 De fysiske krav er så pisse irriterende. Det er jo ikke krav som sådan, men jeg vil jo gerne være sammen med nogle jeg ikke frastødes af. Og det er bare ikke mig, der styrer det. Det sker helt automatisk😅
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229