Om Pilotmanden, aleneaftener og knirkende gulvbrædder!

"Tuller, er det ikke okay, at jeg tager i biografen med Peter i aften?", spørger Farmand med sin aller sødeste og røvslikkende stemme. Århh, satans. Så få timer fra sengetid, og så kom den. Den skulle jo komme. Manden røvkeder sig og har hele fredag dag været sygepasser på sønnike, der endnu engang er syg. Og det er jo lørdag...

"Jooh, det kan du da godt", svarer jeg sødt, alt imens jeg ægrer mig over at skulle bruge en lørdag aften helt alene. Hold kæft jeg er ikke god til at være mig selv, imens andre har det sjovt. Og i virkeligheden havde jeg allermest lyst til bare at sige NEJ. Men altså.. Hvem gider at holde en mand bag lås og slå, der hellere vil ud. Mig, åbenbart. Haha. Ynkeligt.

Men det er helt fair denne gang. Ingen bearbejdelser herfra. Pilotmanden er jo sygemeldt og har derfor været meget mere hjemme, end han plejer, så jeg kan sagtens undværre ham en lørdag aften. Faktisk tror jeg, at drengerøven springer i luften, hvis IKKE han kommer ud. Han er jo vandt til at få meget mere luft, og det kan jeg TYDELIGT mærke på Herrens humør. Det er hårdt at være full time familie far, tænker jeg, at der er nogen, der synes.

I morgen er det min tur. Jeg skal til prisuddeling i rundetårnet, hvor sløret løftes for, hvem der vinder "Årets Bedste Blog", som i jo har været så søde at nominere mig til! Er fandme spændt. Bagefter skal jeg med de andre nominerede Mommy-bloggere ud at spise og drikke en drink! Det glæder jeg mig sgu til.

Min pæne partner er lige smuttet ud af døren. Lillemand faldt i søvn, før jeg overhovedet nåede at putte ham. Han vågner dog hver 10. minut og græder lidt over alle de skide blister, hans lille mund er propfyldt med, så jeg må hellere holde min slatne røv og de trætte patter under dynen her ved siden af sønnike. #lifeasaparent
Aftens opgave bliver at liste mit tunge korpus ud i køkkenet UDEN at ramme de forkerte gulvbrædder; dem der knirker! For ude i køkkenet står der en nybagt CHOKOLADE KAGE! Pilotmanden har helt selv bagt den af de geniale pulverblandinger fra Netto. På eget initiativ! Hvad sker der for manden. Ja, jeg klager ikke.

Nå. Ønsk mig held og lykke. Ét enkelt fejltrin kan ødelægge aftenen. Jeg må være hurtig som en Ninja! Og lydløs som en.. Ja..?? En ond prut!

God lørdag aften. Hvis du er i byen, så drik dig ned for mig 😘

PS. Jeg tror, jeg er ved at få den ondeste bimmer lige i panden, og jeg håber eddermame, at jeg tager fejl.Følg da lige med på snappen i morgen, hvis i har lyst. Tilføj mig under brugernavnet: astaffensen :)

Synes godt om

Kommentarer

Marie
Marie,
Jeg tror at min tidligere kommentar er blevet væk eller noget, men ville bare lige sige at det også kan være forkølelsessår/herpes. Første gang jeg fik det som barn fik jeg også sådan nogle blister i HELE munden. Min mor tog mig til lægen, og han så med det samme hvad det var, så måske det er et forsøg værd at få en doktormand til at se på bassen. Mener også godt at man kan få noget imod det, hvis det altså er forkølelsessår. Rigtig god bedring til jer begge <3
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Ja, og det tror jeg desværre, at du har helt ret i. Tak ❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229