Om mit forhold til William fra SKAM

Vi mødte hinanden en aften, hvor vi begge var i pisse godt humør. Helt ædru var ingen af os. Faktisk havde vi begge - side om side - brugt de seneste mange minutter af vores liv på hælde lækre drinks og effektive shots ned i drøblen på os selv. Jeg med mine søde blogger-veninder, Miriam og Nana, og William med 6-7 af sine norske kammerater.

Vi befinder os på natklubben Blume i København. Lokalet er mørkt, musikken spiller og stemningen er GO'! Og så skete det..

Vi får øjenkontakt. William og jeg. Wow. William kigger på MIG. At dette så muligvis skyldes det faktum, at jeg havde placeret min ivrige krop og mit smilende ansigt kun 3 centimeter foran hans flotte teenagekrop, spekulerer jeg ikke så meget over. Jeg indleder en samtale på yderst elegant vis:

Mig: Taler du dansk?

William: Huh?

Jeg vil lige have lov til at indskyde en kort bemærkning om, at jeg en lille time senere sad med knolden begravet dybt nede i kummen blandt klubbens gæsters stinkende urin, hvorfor jeg muligvis har været lidt uklar i mine formuleringer..

Mig: Forstår du dansk?

William: I'm from Norway

Mig: Så du ER William fra SKAM!?

Jeg kører i 7. gear, har julelys i øjnene og snakker nu også Norsk(?!???)..

William: Ja, det er meg...

Mig: Må jeg få et billede sammen med dig?

Willam smiler og nikker. Jeg river telefonen frem og tager et selfie, der dog hurtigt blev erstattet af et nyt, da jeg lignede noget der var løgn på det første. Og det dur jo ikke!

Vi fester sammen resten af aftenen. Eller.. Han er i hvertfald hele tiden meget tæt på mig. Måske kom mine veninder og jeg til at rende ham en lille smule i røven. Men hey, jeg fortryder intet. En halv time senere mødtes vi HELT TILFÆLDIGT(haha) på dansegulvet, og jeg fik lov til at grinde min røv op af hans i flere sekunder, end jeg overhovedet på daværende tidspunkt kunne tælle til. What The fuuuuck. SKER det her!?!? Det gjorde det. Og jeg er stadig fuldstændig åndssvagt høj på det!

Natten sluttede dog brat, da William og de norske gutter smuttede og jeg på præcis samme tid, følte mig tvunget til at hilse på ham der Ulrik.

William.. Du er muligvis en drittsek og kun 19 år gammel, men du er syk deilig! #teenagecrush

..Man skal huske de glade stunder i livet 😍😁😏😜

Ps. Man skal have set den norske tv-serie SKAM for at forstå, hvor heldig jeg er!

Synes godt om

Kommentarer

Emma Kathrine
Emma Kathrine,
For satan, Alexandra. Kjødder du med meg? Hvorfor skal du skrive sådan et detaljeret indlæg? Jeg kan næsten ikke unde dig det, men måske er det fordi jeg er så JÆVLA misundelig. Bah.
www.emmakathrine.dk
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Haha.. det er sgu sandt 😂😂😂😍😍
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229