Om at være fatsvag, barnlig og forældre!

Jeg fatter det stadig ikke. Pilotmanden har prøvet at forklare mig det 100 gange, men jeg kan ikke få det til at gå op.. I morgen bliver jeg 26 år gammel. Jeg blev gravid som 23-årig og har nu et barn på 17 måneder. Det giver INGEN mening i mit lille hovede. Men okay, når det gælder matematik, er jeg måske heller ikke ligefrem den skarpeste kniv i skuffen.

Anyhow. I hørte hvad jeg sagde: Jeg fylder år i morgen!! Et skridt tættere mod de 30. Fra nu af går brysterne kun én vej. Og det er ned af. Fedt. Men hvad fanden.. De kan jo rulles op i en smart patholder eller lignende. Det er der aldrig én, der ser.. ..som min mor altid siger til mig, når jeg opfører mig som en utilfreds teenagetøs, der klager over en lille ujævnhed i huden.

Sandheden er, at jeg SLET ikke stresser over at være blevet lidt ældre. Jeg bliver stadig skudt til kun at være 18, så det går nok. Så længe jeg ikke fylder 30 endnu. På det tidspunkt, kan det godt være, at jeg måske går lidt i panik.

Jeg føler mig på ingen måde voksen. Når jeg henter lillemand i vuggestuen, føler jeg mig stadig som en ung pige, der pludselig skal færdes mellem en masse voksne forældre. Det er VIRKELIG mærkeligt for mig. Jeg har netop meldt mig ind i forældrerådet. FORÆLDRERÅDET?!?!! Seriøst. Det er eddermame voksent. Så sidder jeg der, som det lille barn jeg er, blandt alle de andre fornuftige voksne. Imens alle mødrene bruger kloge ord til at drøfte regeringsskifte og speltbolleopskrifter, har jeg allermest lyst til at drikke mig i hegnet, lære dem ORDENTLIGT at kende, snakke om pik og patter og måle slatne røvballer med hinanden. Men næææhh, nej. Til forældrerådet drikker man the eller kaffe, spiser dyre flødeboller og husker hinanden på, hvor VIGTIGT der er, at vaske hænder hver 5 minut. Det er også meget hyggeligt. Og jeg leger da med, når jeg færdes i sådanne kredse:
"Hva' så med ham der Søren Pind der.. Han er da meget nice i 'Mads og monopolet'? Det skal nok blive godt!". Ååhh hvornår lærer du at holde din kæft, Alexandra... Jeg fik ikke nogen respons. Faktisk er jeg i tvivl om, hvorvidt det overhovedet blev hørt. Hader når det sker. Til de langsomtopfattende kan jeg fortælle, at Søren Pind åbenbart er blevet uddannelses- og forskningsminister. Måtte lige Google det, for at være sikker.

Nå, men nu vil jeg smække benene op i sofaen, imens Farmand putter sønnike.

Ps. Det er min fødselsdag i morgen!

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Han runder snart de 30! Men inden i er han jo kun en lille kneight på 20😜 Kan sagtens forstå, hvis du stresser lidt, men der er jo i virkeligheden god tid endnu 😍
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Haha.. Jeg er sikker på at du har fuldstændig ret! 😂 Og velkommen til 😘
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229