NU kan jeg få luft!

[caption id="attachment_1983" align="alignnone" width="750"]
Min nye udsigt[/caption]

Min sidste eksamen for dette semester er OVERSTÅET! Og det gik vanvittigt godt, når man tænker på, at jeg for et par dage siden kun havde læst 25 ud af 900 siders pensum. Shit, jeg fatter ikke, hvordan jeg gang på gang klarer mig igennem. Til den her eksamen burde det næsten ikke være muligt taget i betragtning, hvor lidt jeg har forberedt mig. Men FUCK roskildesyge, stress, angst, knuste drømme og alt muligt andet - jeg KLAREDE det, og jeg er så sindssygt lettet, at i slet ikke fatter det! Endnu et semester på kandidaten er ordnet. Jeg er fandme god, hvis jeg selv skal sige det, og det skal jeg jo, for det er min blog😏

Jeg kunne ikke have gjort det uden Farmand. Det må jeg indrømme. Og jeg har hørt, at det hjælper at rose mænd! Han kan være verdens største egoistiske røvhul, men han kan SATME også være go'! Heldigt for mig har han haft fri i de her voldsomt stressende dage, og i den forbindelse har han sørget for at fragte lillemanden frem og tilbage til vuggestuen, så jeg ikke skulle stresse med det. Derudover har den store muskelmand puttet sønnike OG haft ham om natten, så jeg kunne få noget sammenhængende søvn og komme tidligt ud af døren om morgenen uden at være presset over også at skulle nå, at afleverer vores lille syvsover i vuggeren. Sådan daddy!

Flere af jer har i den forbindelse spurgt, hvordan jeg kan holde ud at have Pilotmanden rendende. For det første har jeg ikke haft et valgt. Når lortet brander, må man handle. For det andet er der lige pt skide go' stemning mellem os. Det er der for det meste, vil jeg sige. Fordi jeg flipper ud på bloggen, betyder det ikke, at jeg opfører mig latterligt overfor ham i virkelighed. Tvært i mod. Jeg vil næsten vove at påstå, at jeg er en af de sødeste x-kærester du kan skaffe dig. ISÆR når man tænker på, hvad jeg har været udsat for. Men nu handler det heller ikke om mig. Det handler om vores fælles barn, og intet er vigtigere for mig i verden, end at bassemand har det godt. Så sluger jeg gerne 40 kameler, hvis det er det, der skal til. For det tredje taler vi om en lille midlertidig periode på 4 dage, hvor det har været nødvendigt med ekstra hænder pga eksamen og sygdom.

Vi har alle tre spist sammen et par gange i et forsøg på at give lillemand noget tid sammen med os som en familie. Det har fungeret skide godt. Jeg indrømmer dog gerne, at jeg i forbindelse med den bombe der var sprunget i samtlige rum i min lejlighed, smed en lille kæk bemærkning til Pilotmanden, der lød på noget ligende:

"Så er jeg endelig flyttet fra alt dit lort og rod, og så kommer du fandme bare her og sviner også!?"

Jeg vil gerne tilføje, at det var sagt efterfulgt at latter, og at drengerøven grinede! Med et glimt i øjet svarede han tilbage:

"Sådan er det, når du sådan inviterer mig på besøg."

..Og så sagde vi godnat, og han puttede vores lille skid imens jeg igen begravede mit hovede i volapyk og hardcore akademisk læsestof.

Men altså.. Pointen er.. Det der med flytte.. Det er den BEDSTE beslutning jeg LÆNGE har taget. Alt er meget bedre nu. Jeg ELSKER at farmand og jeg kan være venner og samarbejde, jeg ELSKER min nye lejlighed, og jeg ELSKER at jeg har fucking ferie i 14 dage nu! YES, YES, YES. I burde næsten se, hvordan jeg har danset rundt i lejligheden her til aften.

NU kan jeg få luft igen!

Ps. Det lykkedes mig at putte lillemand kl 20.00 i dag. Nice!

Synes godt om

Kommentarer

Tine
Tine,
Hej! Faldt over din blog for 6-12 måneder siden, men da jeg i virkeligheden slet ikke læser blogs (blabla, jeg følger troligt to virkeligt gode blogs, har et se&hør-agtigt forhold til en tredje og sjatlæser nogle andre hist og pist, når jeg overspringshandler), besluttede jeg at lade være med at læse din blog fra ende til anden. For jeg er jo ikke sådan en, der følger blogs. Og det endda selvom at jeg var (og er) ret pjattet med din måde at skrive på (som for mig er lidt knytnæve/albue i bordet på jysk diskotek iblandet utroligt skønne, velformulerede sætninger og interessante emner), men jeg var nok lidt nervøs for at blive "afhængig" af endnu en blog. Men nu har jeg lige læst dine sidste 6-7 indlæg. Og jeg kan mærker det kribler i...øh, hjernen for at læse mere. Men jeg læser for fa'n til eksamen! Du er hermed mit næste projekt: om en uge, når jeg sidder på Gran Canaria skal jeg læse din blog fra ende til anden! Basta! Så er du advaret. Glæder mig til at lære dig lidt bedre at kende, du virker som et grineren og interessant "bekendtskab".
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Det er da det bedste kompliment jeg længe har fået. Det er helt mærkeligt at tænke på, at der sidder fremmede mennesker derude, der faktisk læser det, jeg skriver. Det gør mig virkelig glad! 😍 og hey.. god ferie!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229