Når Farmand (TROR) han tager nattevagten!

”Skatter, han er vågen! Tag ham nu!”, snerrer jeg til min kæreste, der to timer og et par smæk i måsen tidligere, højt og helligt FUCKING LOVEDE at tage nattevagten! Idiot.. ”Kan du ikke tage ham Tulle.. Jeg har næsten ikke sovet..”, hvisker min kæreste tilbage til mig med den mest ynkelige stemme, jeg længe har hørt. Welcome to MY life, lille pus! Og Guess what? Det er du ikke alene om.. Og takket være din latterlige evne til at sove tungere end en bjørn, der er gået i vinterhi, har jeg nu brugt de sidste 17 minutter af min skønhedssøvn på at lodse dig hårdt over skinnebenet i håbet om, at din retarderede hjerne fatter, at du skal stå op og tage dig af din søn!(Jeg ved det... Jeg er en kælling, når jeg er træt).

Efter 3 ½ måned med maksimalt underskud på søvnkontoen OG en mand, der er færre døgn hjemme om ugen, end antallet af hæmorider i min røv, jah, så er jeg i situationen aaaaalt for træt til at åbne munden og få fortalt manden, at han skal pakke sit vatpik-skjold langt væk og forsvinde ud i køkkenet og varme en flaske!

”Jamen, det er din tur tulle..”, siger min macho kæreste flæbende som en lille pige, der lige har fået af vide, at julemanden ikke findes. MIN TUR!? Fordi manden har trillet sin store krop heeeeele vejen ned i af fodenden, for derefter at række sin TUNGE arm hen til tremmesengen, finde sutten i bælgravende mørke, gribe om den med sine trætte hænder og proppe den ind i munden på lillemand, ja, så er det da logik for burhøns, at det må være min tur nu!? Især fordi det er det eneste Hr. Big Daddy har formået at præstere de sidste to nætter, hvor han ENDELIG har været hjemme og haft FRI! Tak for aflastningen bassemand. Jeg elsker også dig!

Manden kan i den grad bringe mit pis i kog, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke overvejede at placere mit næste lods en lille meter højere oppe. Så skulle hans ucharmerende personlighedsforstyrrelse hurtigt få ben at gå på! Meeen dog.. Der er grænser for ondskaben – også kl. 2 om natten. Men hvad dælen gør jeg så!? Det kan fandeme ikke passe, at det IGEN er mig, der skal op! hmm..

Med den mest nedtrykte og bævrende stemme jeg overhovedet kan fremkalde, får jeg sagt noget lignende: ”Basse, jeg føler bare, at du slet ikke tager hensyn til mig. Du ved, at min psyke slet ikke kan klare, hvis jeg overhovedet ikke får noget søvn. Og du er aldrig hjemme, så jeg føler bare, at jeg altid er helt alene om alting. Jeg har bare brug for, at vi lige snakker om det, skat?” Snøft, snøft.. Og SÅ kan jeg love dig for, at Mr. konfliktsky for alvor vågner op, farer ud i køkkenet og fixer en flaske til baby. Den virker hver gang. Haha.

To timer senere er vores lille søvnterrorist igen vågen. Åårhh, For fuck’s sake! Da jeg alligevel ligger vågen af raseri, og manden ligger ved siden af og trækker torsk i land til den store guldmedalje, så ORKER jeg ærligt talt ikke at vække ham endnu engang. Derfor tager jeg selv resten af natten. Trætmor.dk.

Næste morgen er kæresten fuldstændig BOMBET, og jeg kan ikke blive enig med mig selv om, hvorvidt han minder mest om døden fra lübeck eller noget katten har slæbt ind. Mutter fit kommer på besøg en time senere og ligger kærligt hånden på min ynkelige kæreste, der sidder med hængemule og poser under øjnene: ”Du ser godt nok træt ud bette ven. Det er vigtigt, at du får noget søvn, skat.” Jeg sidder stolt(MEN TRÆT) ved siden af og venter på, at min mand fortæller Mama Sutsko, at hans søde kæreste har sørget for, at han har fået MASSER af søvn, taget situationen i betragtning. I stedet kniber han øjnene hårdt sammen, fremprovokerer et gab og siger: ”Jeg har også haft nattevagten.”….!?!?!? BIIIIIIP, BIIIIIP; BIIIIP...!

[caption id="attachment_45" align="alignnone" width="720"]
Vi er ikke helt enige om, hvem der har det hårdest.[/caption]

 

 

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Tina Petersen
Tina Petersen,
Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på 2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via 2347013499818
Camilla
Camilla,
Åh man. Det er altså bare en hård tid. Tak fordi du deler din verden med os. Rart at læse at man ikke er den eneste med de "udfordringer". Heldigvis findes der kaffe 😊
https://www.tumlino.dk/
www.tumlino.dk/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229