Når Farmand er sød..

Pilotmanden er IGEN væk, men denne gang kun i knap 5 dage! Det der er så åndssvagt og latterligt ved det hele, er at han kun har TO arbejdsdage ud af de FEM dage, han opholder sig i syden. Men han skal stå til rådighed. Det gør den heldige kartoffel så ved at ligge ved poolen på Tenerife og blive solbrændt, hygge sig med pilotvennerne, svinge rundt med golfkøllerne, tage en tur i øens KÆMPE vandland, surfe og dykke! Og nårh ja.. Sove! Og det er ikke engang lyv.. HVER enkelt af disse begivenheder har fundet sted i kærestens liv i de sidste 4 dage! Eller var det noget med at golfturen blev aflyst i sidste øjeblik? Stakkels mand. Imens piloten slikker sol og nyheder friheden - for det gør han - render jeg rundt herhjemme med en lille Basse, der er ved at gro et helt tandsæt. En baby der kun vil sove 20 minutters lur og forventer opmærksomhed, nus og vuggen 24/7. En pyldermås der vågner hver time om natten og har brug for trøst. Pisse fedt! Lucky me.. Nå. Men NU til sagen. Midt i alt kaoset, mine tåre der løber ned af kinderne, lillemands tårer der løber ned af kinderne, trætheden og magtesløsheden er jeg nogle gange heldig, at korrespondancen mellem manden og jeg er KÆRLIG. Og det er dét, der redder mig; at jeg kan mærke, at jeg HAR en kæreste - en farmand - der faktisk tænker på os i den anden ende. Så kan det meget vel være, at jeg stadig er RØV bitter, jaloux og føler at livet er vanvittigt uretfærdigt.. ..men når pilotmanden ANERKENDER den følelse, viser forståelse og kærlighed, SÅ kan jeg lidt endnu. Der er ikke nogen sammenhænge mellem beskederne nedenfor. Det er 8 vidt forskellige samtaler, hvor kærestens sødme som regel kommer i forlængelse af Frøken Ynkeligs råb om anerkendelse. Se hvor sød Farmand KAN være:
 
 
 
 
Jarh, det kommer nok ikke bag på nogen, at Fru-korte-Lunte en gang i mellem lader sine vredesudbrud gå ud over kæresten. Han overlever nok.. Og HELDIGVIS har han NOGLE GANGE lært, hvordan han skal takle mig, hvis ikke jeg skal flippe endnu mere skråt. Han ved GODT, at kommentaren "slap nu af" IKKE er vejen frem. At Hr. næsvis så en gang i mellem stadig benytter sig af den i et forsøg på at opnå retfærdighed, er mig en gåde.. It never ends good! ..Vi kan også være direkte ondskabsfulde i vores samtaler, men dén må jeg hellere lige cleare med min bedre halvdel, før jeg kaster screenshots ud af den slags grimme ord. Hvis ikke der kommer et sådan indlæg i den nærmeste fremtid, så ved i hvorfor ;) Om halvandet døgn kommer Farmand hjeeeeeeem. Og SHHHHHIIIT jeg glæder mig. Og hey.. Den første der - i hans få dage hjemme - forsøger at lokke manden til at bygge hus, træne, gå i byen, spise middag eller lignende får et par på hovedet fra mig af! I bidrager til et parforhold med skænderier. Ej, var det ondt sagt? (smiley der smiler skævt) Hej hej :)  

Følg med på Instagram HER <3 Jeg har nemlig lige lagt en mega cute video op af Lillemand, som INGEN ønsker at gå glip af.. ..

Synes godt om

Kommentarer

Pernille
Pernille,
Hahaha, jeg har sendt det til dig! Det er så grimt altså. Det ville være synd hvis jeg kun selv skulle have glæde af det. Tudebilleder er FAB! Man er så grim altså - eller jeg er i hvert fald. Især når jeg har forsøgt at gemme mine trætte øjne bag et overordentligt grundigt lag (ikke vandfast) mascara. Enjoy!
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Fucking nice billede.. Ej, sådan et må jeg også snart tage igen! 😃 😃 😃
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229