Mor med tatoveringer - Billedserie og lidt brok..

HVORFOR har folk fordomme overfor mennesker, som jeg, der har lidt tegninger på kroppen? Jeg har ALDRIG forstået det. Jeg kan forstå, at nogle mennesker finder det mindre attraktivt eller ikke bryder sig om at udsmykke kroppen med noget, der er SÅ unaturligt og i øvrigt aldrig forsvinder igen. MEN hvad er det i bund og grund nogle mennesker tror om 'os med tatoveringer'..?

Er vi badboys? Uartige? Ufornuftige mennesker? Umodne? HVAD ER DET?!

Jeg fik min første tatovering, da jeg var 15. Et rigtig grimt firben MIDT på ballen. Det var måske knap så velovervejet og i dag har jeg fået lavet den om og fyldt farve i. Nu er jeg glad for den. Da jeg blev 18 startede jeg på mine sleeves(tattovering-ærmer).. DEM ELSKER JEG! Men det pisser mig af, at jeg nogle gange føler mig nødsaget til at gemme dem væk, fordi folk(især den ældre generation) er så snævertsynede, at de ikke kan abstrahere fra det FORFÆRDELIGE BLÆK jeg har dækket mine arme med. Åh gud nej..

Til samtlige jobsamtaler, eksaminer, første møde med svigerforældre - you name it - har jeg følt mig tvunget til at dække mine arme til.. ..at tage en langærmet trøje på, for med sikkerhed ikke at blive dømt på, hvordan jeg ser ud. Det er jo latterligt.. Og ja, jeg kan jo bare lade være, men jeg gider sgu da egentlig ikke få afslag til et jobinterview, 4 til eksamen eller svigerforældre, der tænker at deres søn har taget et SKRÆKKELIGT valg, fordi jeg ikke har skånet den type mennesker, der ikke kan pakke deres LATTERLIGE fordomme væk og sige hej til personen og ikke udseendet. Så fordi jeg har lidt farvepigment indgraveret i det yderste lag hud, så gør det mig til et dårligt menneske? ..En værre en? ...En rod? Ja, hvad gør det mig til?

Herinde skal jeg heldigvis ikke gemme mig selv væk.. Så værsgo. Se mine flotte tatoveringer:

[caption id="attachment_636" align="alignnone" width="481"]
Det eneste "gamle" billede fra før graviditeten - så fast er min røv altså ikke mere..[/caption]

 

[caption id="attachment_637" align="alignnone" width="1334"]
Højre arm[/caption]
[caption id="attachment_640" align="alignnone" width="1334"]
Hængsel i albueled :)[/caption]
[caption id="attachment_644" align="alignnone" width="577"]
Impulsiv softice lavet over anklen, bagpå.[/caption]

[caption id="attachment_645" align="alignnone" width="1334"]
Venstre arm, som ikke er færdig endnu.[/caption]
 

...Og nej. De betyder ikke en fløjtende fis. Motiverne er valgt, fordi jeg synes de var flotte. Det er vel okay?

Ps. Hvis du spørger mig, om jeg ikke er bange for, at jeg fortryder det, når jeg bliver gammel, så får du en på kassen. Faktum er at mine - til den tid - slatne mormor arme nok alligevel bliver gemt væk i lange trøjer og cardigans. Og hvis ikke. Hvad så? Så overlever jeg nok. IRRITERENDE spørgsmål..

 

Se flere billeder af mig, mine tatoveringer OG min baby ved at følge mig på instagram HER <3

Vil du i stedet se min graviditet i billeder, så kig med HER.

Sidste men ikke mindst kan du kigge med HER, hvis du vil se 40 eksempler på, hvordan efterfødselskroppen i virkeligheden ser ud!

 

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Haha.. LUK <3 😉
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Folk er helt væk. Hvad sker der !
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229