Mit vilde singleliv

Klokken er 5 om morgenen, og jeg er mildest talt døddrukken. Ved siden af mig i taxaen sidder en.. Ja, hvad fanden hedder han egentlig? Andreas? Anders? Noget med A i hvert fald! Den lækre gut fandt jeg i baren over nogle tequilashots. Modig og selvsikker, som jeg altid er i mine teenage-branderter, tager jeg ham på røven, snaver ham i gulvet og spørger om det ikke er på tide at finde hjem under dynen. Han har med garanti ikke kunne modstå min alko-ånde, for der gik lige præcis ét sekund før jeg befandt mig skraldgrinene hængende over hans ene skuldre med hovedet ned af på vej ud mod garderoben. En halv time senere var vi nøgne under samme tag.

5 timer og en altoverskyggende kvalme senere bilder jeg Mr. A ind, at jeg er et supersundt menneske, der skal ned og træne tømmermændende væk. Som om det nogensinde kommer til at ske. Vi forlader min hybel sammen. Han går mod nord, og jeg går mod syd.. ..udelukkende for at gå en tur rundt om blokken og liste ind i min lejlighed igen. Jeg har lige præcis 2 timer til at komme i bad og se præsentabel ud til min næste date! Shit.

...Ja, sådan ser mit singleliv IKKE ud pt. Det gjorde det for et lille års tid siden. Jeg havde dengang meget få børnefri dage, og jeg klarede snildt 3 dates på et døgn. Ikke for at finde kærlighed, men for nærhedens skyld. Og for at flygte fra den sorg, jeg var i. Faktisk kom det så vidt, at jeg blev dybt afhængig af sex. Afhængig af det næste kick.

Jeg er et helt andet sted nu. Mit datingliv er nærmest ikke-eksisterende. Jeg har set en fyr i noget tid. En skide dejlig en endda. Men det gik desværre i vasken for ganske nyligt. Så nu står jeg her igen. Alene.. Min psykolog sagde i den forbindelse til mig: “Du kan gøre som du plejer, eller du kan beslutte dig for at gøre noget andet. Du kan selv vælge, om du vil ha’ indflydelse på dit eget liv.”

Jeg kæmper med at gøre noget andet. Noget anderledes. Men det er svært. I dag har jeg installeret Tinder, og jeg kan sagtens se for mig, hvordan det er pisse nemt at falde direkte tilbage i mit gamle mønster. Min måde at flygte fra mig selv på. Nogle arbejder meget, nogle drikker alkohol, nogle ryger hash, nogle bruger penge og nogle dater. Vi har allesammen nogle måder at flygte på. En måde at opnå bare et par timer, hvor vi ikke skal være os selv.

Men jeg har et mål og en drøm om at få et lykkeligt liv. Derfor passer jeg på mig selv. Selvfølgelig må jeg skeje lidt ud. Som psykologen sagde: “Det kan være, at du har brug for at gøre det 10 gange endnu, før du er klar til at gøre noget andet”. Det skal ikke være en undskyldning. Men blot en konstatering af, af forandring tager tid.

Hvis først jeg lander et rigtig godt sted. Så gør jeg mig selv mere modtagelig overfor, at der lander en lige så dejlig person ved min side. Og det er jo i virkeligheden det, jeg ønsker.

Nå, det var et kaotisk indlæg.. God aften :)

 

Synes godt om

Kommentarer

Sofo
Sofo,
Man er så intenst tætte og intime, fremmede i en brandert 😉 Eller man tænker måske det kan kompenseres gennem kvantitet.
Michael
Michael,
Hej! Godt indlæg! Kan virkelig godt genkende følelsen af at flygte fra sorgen via tinder. Utroligt vi aldrig har matchet 😅
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229