Mit barn.

Elliot ligger i min behårede armhule. Ja, det er noget tid siden, jeg har været på date eller gået i kortærmet t-shirt, så høet får lov til at gro. Generelt føler jeg mig lidt klam. De sidste par dage har jeg fixet understellet ved hjælp af den velkendte trucker-vask. Hurra for vådservietter! Min mascara har efterhånden siddet på vipperne siden i onsdags. Hver dag har jeg klattet lidt nyt oven i for at se bare LIDT frisk ud. Derudover er min stofskiftesygdom gået amok igen. Denne gang viser blodprøverne, at det er for lavt, hvilket giver god mening, da jeg har taget tre kilo på, har hudproblemer, væske i fjæset og er ufattelig træt! Jeg kunne sove hele tiden. Jeg kan ikke koncentrere mig om mit studie, og jeg er lidt halv-depri. Jeg var slet ikke i tvivl om, at den var gal med mine tal, og jeg er spændt på at høre, hvilken dosis jeg nu skal indtage, når jeg besøger endokrinologerne i næste uge.

Ud over det har der jo været lidt kaos i mit liv på det sidste. Og selvom angsten har banket på et par gange, har det lykkedes mig at takle det så godt, at jeg ikke har haft et eneste angstanfald. Dog er mit hoved FYLDT med bekymringer. Der er mange store ting i mit liv, jeg dealer med lige nu, og jeg synes lidt, det hele ramler sammen. Og selvom stofskiftet gør mig sindssygt træt, sover jeg dårligt. Men ikke sådan, at det ikke er til at holde ud.

I dag er jeg faktisk fortrøstningsfuld. Elliot ligger som sagt lige her, og jeg nyder ham SÅ meget i de her dage. Jeg har fået skabt mig verdens dejligste lille dreng. Han får mig til at grine hver dag. Han er så fucking sjov, at være sammen med, og så siger han de sødeste ting. Han er kun lige fyldt 2 i sommers, og han snakker jo nærmest flydende. Her er nogle eksempler på, hvad han slynger ud af sin lille nuttede mund:

“Mor elsker mig, igås?”

”Det var så lidt”

“Mig lige fage en lille fugle af din is mor, okay?”

”Lad os lige købe det først mor, og SÅ spise”

“Ellers tak. Mig ik’ li’ det. Du få det mor”

”Det vil jeg rigtig gerne”

”Mig er rigtig god til det, igås?”

”Må jeg gerne det mor? Det okay?”

”Mig 2 år. Mor er 26. Far er gammel”

”Har du lyst til burger mor? Vi lige finde en til dig”

”Mig bliv lidt ked af det.”

”Min far er pilot og flyver i stor flyver. Helt oppe i luften”

”Stoooop mor! Du ikke synge mer. “

Og hvis jeg er ked af det eller slår mig, løber han hen til mig, puster på mig og siger:

“Det bedre nu mor? Du gerne være ked af det. Mig puste, igås? Du ha’ krammer.”

Jeg har verdens dejligste unge. Han har krudt i røven og skal aktiveres fra morgen til aften og vil altid bæres rundt alle steder, men han er sindssygt mild, betænksom, harmonisk og dejlig at være sammen med. Det lyder måske irriterende, men jeg har aldrig brug for at hæve stemmen. Det er måske sket 2 gange i hele hans liv. Jeg er ekstremt tålmodig med ham. Og anerkendende.. ..også selv om han gør nogle ting, der virkelig bringer mig pis i kog. Jeg formår på på en eller anden mystisk måde at bevare roen, og nu kan jeg så småt begynde at se, hvordan det VIRKELIG Betaler sig.
Så springer jeg til gengæld over, hvor gærdet er lavest på så mange andre områder. Jeg er på ingen måde perfekt! Men jeg er alligevel lidt stolt af mig selv og min lille dreng.

..Og med det sagt vil jeg ønske jer en god søndag!

PS. Hop ind på min Instagram og se mit seneste opslag! Det vil i ikke gå glip af!

 

Synes godt om

Kommentarer

Kristina K.
Kristina K.,
Ud fra alle de billeder og snap, ser han også ud til at være en rigtig dejlig gut 😊
www.kristinakrille.wordpress.com
DatingForDig.dk
DatingForDig.dk,
Dejligt at læse 😊
https://datingfordig.dk/
datingfordig.dk/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229