Min søn skal på ferie uden mig!

Jeg slog mig selv HÅRDT oven i hovedet, da jeg sagde ’ja’ til, at Pilotmanden kunne få vores lille skidespræller med på ferie. Sønnike er altså kun 2 år gammel. Okay.. Faktisk fylder det lange hyl 3 til sommer, men stadigvæk. Jeg har ALDRIG undværet mit barn så længe.

Farmand og lillemand skrider til sydens varme om præcis en uge. Med sig har de Farmor og Farfar, og det giver mig faktisk lidt ro i maven, at de er flere om at passe på mit kæreste eje. De skal til Malaga i 5 dage. Først havde jeg sagt, at jeg minimum ville sende ham afsted i max 4 dage af frygt for, at han ville blive dybt ulykkelig af at undvære sin mor længere. Men Jeg kan godt se, at det bliver en meget kort ferie, når de også skal flyve frem og tilbage(abe, der holder sig for øjnene). Derfor lod jeg mig hurtigt overtale til 5 dage, og så krydser jeg edder-røvme fingre for, at han ikke kommer til at savne mig for meget, for det kan jeg altså næsten ikke bære.

Derudover, er jeg så pisse bange for, at der sker noget alvorligt, og jeg så ikke har mulighed for at komme. Han kunne snuble i en bananskrald, ryge gennem tremmerne på altanen, falde i poolen, få slem madforgiftning, blive spist af en haj, bidt af en slange eller flække en negl. Hvem ved….!?

Ingen tvivl om, at min angst for at miste bliver sat på prøve. SELVFØLGELIG skal Elliot have lov til at komme på ferie med sin far. Men hvad er der nu galt med telttur i den danske natur eller et smut i Leos Legeland. Det lyder da SÅ meget federe! Især her i det lækre påskevejr..

Anyhow. Jeg må forsøge at finde noget ro. Elliot kommer til at have det skide sjovt nede i varmen, og jeg står klar i lufthavnen både til at sende dem afsted og til at hente dem igen. Og så må jeg jo forsøge at nyde, at jeg har fucking 4 overnatninger uden barn. Jeg kan gøre LIGE, hvad jeg vil. Det lyder måske meget simpelt, men for mig er det rigtig svært.

Sidste år i påsken skulle Elliot hjem til sin far (i Danmark!!) på ferie i 4 dage. Det var i præcis de 4 dage, at hele min verden væltede. Det var dér angsten vandt over mig. Det var dér mit flere måneders lange mareridt startede med en tilværelse, hvor jeg knap nok kunne børste mit eget hår. En tilværelse, hvor jeg i flere uge var afhængig af familie og venner. Jeg var så angst, at jeg ikke kunne hente mit eget barn i institutionen. Jeg turde ikke gå ud. Det var helt klart en efterreaktion af alt det lort, der havde været med bassemandens far og vores efterfølgende brud fire måneder forinden. Og nu var der så endelig tid til at mærke efter, og så væltede HELE lortet. Jeg ramte bunden. Det var ekstremt og usammenligneligt med noget andet breakdown, jeg har oplevet i mit 27-årige lange liv. Det var som om, at min krop ikke kunne mere. Den havde simpelthen givet op. Og alligevel bragede mit hjerteslag derud af, mine ben rystede, jeg havde ild i hjernen, synsforstyrrelser, overvældende kvalme, hedeturer og sitren i hele kroppen. Jeg var i ét stort adrenalinkick på den mest død-ubehagelige måde, man overhovedet kan forestille sig.

Og selvom jeg ved, at jeg er et HELT andet sted nu, hvor jeg er blevet fucking sej til at takle diverse udfordringer, så skubber angsten alligevel lidt til mig, fordi min krop og mit sind kan genkende situationen, jeg lige om lidt skal stå i; En situation hvor jeg nærmest ufrivilligt(sådan føles det på trods af accept) har sendt mit barn afsted på en lidt for lang ferie. Men jeg skal huske, at det IKKE var den lange ferie, der væltede mig. Jeg ville have ramt bunden uanset hvad.

Fortæl mig lige, at alting nok skal gå. Jeg ved det godt selv, men det er så rart at få bekræftet.

#mormedangst

Ps. Læse mere om mit livs krise her, her, her og her <3Følg med på instagram HER :)

Synes godt om

Kommentarer

Liv
Liv,
Uden tvivl du kommer til at klare det SÅ fint og du vil bagefter se tilbage på dette som endnu en sejr! Tak fordi du tør dele din sårbarhed!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229