M A L L O R C A

Udover at jeg ikke kan finde ud af at udtale øens navn korrekt, er Mallorca et dejligt sted! Jeg tænkte, jeg ville dele lidt billeder med jer.

Vi har været på bådtur på den sydlige del af øen med det fineste hav!
Ovenfor ser i et rastaurantbesøg på Mama Mia i S'illot, hvor vi bor. Vi skal derhen igen i aften, så i skal være velkomne til at kigge med på snap(astaffensen).

 
 

Vi bor overfor en flink grønthandler, der har det lækreste frugt! Modne abrikoser, saftige ferskner og søde vandmeloner og ananas. Hedder det egentlig ananaser, når der er flere af dem?
 

Elliot og jeg er her på en eftermiddagstur for at kigge på ænder under broen.
 

Udsigten fra en anden restaurant, vi fik en stor bøf på. Jeg elsker havet! I hvertfald at kigge på det 😁
 

Historien om kirken og dens navn kender jeg ikke. Men dens udseende behager mig. Vi fandt den i Porto Cristo et par hundrede meter væk fra stranden.
 
 

Min stedfar og Elliot <3
Er jeg blevet for gammel, når jeg stopper op og tager billeder af så noget her? Det ser bare så fint ud. En lille delikatesse!
Og en smuk kirke, som SLET ikke kommer til sin ret på de her billeder. Der er faktisk Katedralen i Palma, så måske man slet ikke kan kalde det en kirke ?
 

En meget børnevenlig pool, vi har brugt EN DEL tid i. Elliot elsker at hoppe fra kanten, og jeg har kun glemt at gribe ham en enkelt gang(shit). Når jeg har brug for en lille pause stikker jeg mit barn en slikkepind. Vi er jo på ferie ik'?
 

Flotte udsigtsposter..
 

Nå, bare lidt hygge herfra. Alt behøver jo ikke være så dødseriøst. Vi har stadigvæk 3 dage tilbage her i hedebølgen. Det passer mig fint ☺️

Synes godt om

Kommentarer

Signe Op.
Signe Op.,
Kæft, du er lækker, altså! Ja, og Elliot ligeså! (Og nej, jeg KAN simpelthen ikke sige den slags uden at lyde helt vildt creepy - jeg HAR prøvet at øve mig! 😄)
Girl Interrupted
Girl Interrupted,
Jeg kan ikke helt gennemskue om du er kommet hjem fra magiske Mallorca. Hvis ikke, har jeg lige smidt et par dugfriske tips til øen op på min blog (http://girlinterrupted.dk/guide-til-mallorca/) - måske et eller to falder i din smag.
girlinterrupted.dk/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229