KÆRE DAGBOG #4

13 år gammel, ufatteligt dum i hovedet, håbløst forelsket og klar til at kneppe(!?!?) Kneppe. Verdens klammeste ord næst efter brystvorte og skede. Hmm.. Det her indlæg har jeg holdt gemt for jer i et stykke tid. Det har længe været klar til, at jeg blot skulle trykke på knappen 'Udgiv', men jeg har simpelthen været i tvivl omkring, hvorvidt det skulle offentliggøres eller ej. Men SELVFØLGELIG skal det da dét!

Og ved i hvad? Vi har allesammen tissemænd og tissekoner. Det er bare kropsdele, der nogle gange smutter ind i hinanden.. ..og ud igen. Og ind igen. I ved, hvad jeg mener. Hvorfor skal det egentlig være så pisse tabubelagt at snakke om sex? Det er jo bare noget, vi gør? Ligesom vi en gang imellem giver hånd til hinanden. Giver hinanden en et kram. Det er da bare forskellige kropsdele, der berører hinanden. Ikke? Hvorfor snakker vi åbent om et knus, men ikke et blowjob? Hvorfor SKAL noget være privat, hvis JEG ikke har behovet for det? Hvem er det, jeg pleaser, hvis jeg vælger at holde denne del af mit liv skjult. Ikke mig selv. Jeg HAR mærket efter og som altid, har jeg åbenbart ikke nogle hæmninger. Det er ikke for sjov, at mine klassekammerater i min blå bog gætter sig til, at jeg om 10 år(nu) ville blive den nye Joan Ørting. Og desuden er mit liv som teenager bare pisse grinern, og jeg har glædet mig RØV meget til at dele det med jer. Og Hallo. Jeg er 13 år gammel. Er det ikke meget sjovt, at sætte lidt fokus på, hvad der foregår i hovedet på en teenage-tøs. Det synes jeg!

..Farmor og Far: I skal IKKE læse videre.

Forbered jer på at læse en ganske tåkrummende bid af min dagbog.
 

"Kære dagbog!

Sorry jeg ik' har skrevet i en evighed! :( Men sys ik jeg har haft tid eller lyst! Men du er i hvertfald gået glip af en masse.. Men så tager vi det lige fra klub 18 af.. Altså laaaang tid siden... Altså for ca. 3 måneder siden, eller tror faktisk, det er næsten 4 måneder siden. Der var jeg jo sammen med Jørgen. Og jeg troede, at vi nærmest var skabt for hinanden, men nej.. Det gik ik' helt mellem os.

Så i stedet for blev jeg vil med en fyr som går i 8. der hedder Frank Jensen! Han er vildt lækker og sød! Men altså der skete ik' rigtig noget mellem os to.. Altså vi var sammen til 2 klub 18'ner i træk og skrev sødt sammen i 2 måneder, men efter den sidste klub 18 vi var til, besluttede jeg mig for at sige til ham, at jeg hellere bare vil være venner med ham! Det var han ked af, for han havde stadig følelser for mig! Men jeg prøver at holde kontakten med ham, for sys stadig, han er kanon flik(som ven)!

Men allerede dagen efter, jeg havde "gjort det slut", begyndte jeg at skrive med en fra karensmindeskolen som går i 7. klasse! Han hedder Olav Olsen! Han er utrolig sød v mig... Vi havde noget kørende i ca 2-3 uger, og i lørdags spurgte han mig, om vi skulle komme sammen, og jeg sagde ja! Har seriøst STORE FØLELSER FOR HAM! Og tror, de er gengældt! Jeg har været henne ved ham 3 gange, hvor vi bare lå i hans seng og nussede/slaskede og kærtegnede hinanden. Det var dejligt! hehe :) Og han ville gerne slikke mig "der nede", men jeg sagde nej til ham! For det har jeg bare ik' lyst til endnu! Og så spurgte han, om jeg ville give ham blow-job, eller han hentydede til det, men det sagde jeg nej til.. Har det bare sådan, at jeg ik' vil gøre noget, Jeg ik' har lyst til? Nå, men så lovede jeg ham så, at jeg ville kneppe ham på fredag, når der er Klub 18! Og vil os gerne! Men er bange for at det gør MEGA ondt. Såååå.. Men jeg skal jo være stiv til klub 18, så såååå galt ka' det nok heller ik' gå! Hehe :) Men jeg er os bange for, at han er alt for erfaren i forholdt til mig! Altså jeg er jo jomfrue! Det er han ik! Han har prøvet det 1 gang! Og det var med en 8. klasse pige, og så frygter jeg, at han synes, hun var meget bedre end mig? Men jeg må jo bare gå til den! Hehe :) Glæder mig kanont til klub 18! Hehe... Tror faktisk jeg elsker ham sådan helt seriøst! Hehe.. Glæder mig til vi skal være sammen til klub 18! Men jeg er ved at have lidt krampe i fingrene og hånden, så smutter nu!

SKRIVES! KysS og Kram til Min Olav! Elsker dig! <3"

 

..Fortsættelse følger :D Haha

 
 

Jeg var vidst ca. sådan en type her..
...Man må gerne grine!

Ps. Nu har jeg jo nævnt det der Klub 18 et par gange. Stedet med tungeslask, hjernedød druk og pat-raveri. Læs mere om dét lige HER. Hvis i vil have starten af min dagbog med, kan i også lige læse følgende indlæg:

KÆRE DAGBOG #1

KÆRE DAGBOG #2

KÆRE DAGBOG #3Jeg snapchatter forresten ret meget, så du kan da lige adde mig, hvis du har lyst til det: astaffensen <3

Synes godt om

Kommentarer

Betina Pelc
Betina Pelc,
Jeg er nøødt til at vide det. ELSKEDE du ham rent faktisk? 😃:D
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Haha.. Langt fra!!! 😂
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229