Jul med ekskæresten!

Det er netop blevet besluttet, at min juleaften skal være i selskab med Elliots anden skaber og hele hans familie her i københavn. Pilotmandens skema for december måned kom ind af døren for ganske nyligt, og den travle mand har været så heldig at få lov til at få fri Juleaften. Jeg kan slet ikke få armene ned af begejstring ......

Vi havde på forhånd en aftale om, at såfremt farmand ikke skulle arbejde den pågældende dag, måtte han få æren af at fejre Jul med lillemand hos hans familie dette år. Sidste år arbejdede luftkaptajnen juleaften, hvorfor det gav god mening, at jeg tog sønnike med hjem til min mor i Aalborg.

Vi har også hele tiden haft en klar aftale om, at den anden part(den der ikke har Elliot) er velkommen til at joine, så man ikke skal undvære sit barn på så stor en dag. Så længe der ikke er nye kærester og familie inde i billedet, kan det jo heldigvis lade sig gøre uden problemer.

Men jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke håbede på, at den kære luftchauffør skulle arbejde d. 24. december. Ingen tvivl om, at jeg da heller bare vil ha' bassemanden med hjem til min egen familie i Jylland. Det kan enhver idiot vel forstå. I år skulle jeg ha' været hos min far sammen med min storesøster og mine lillesøstre. Der plejer jeg at være hver 2. år. Og nu går der jo ligesom ged i den ved pludselig at skulle bruge et år hos x-svigermekanikken. #livetsomskilsmissebarn

Der er tre sæt bedsteforældre. Farmor og farfar i København; de eneste som stadig er sammen. Mormor og Frans i Aalborg. Og Far og Bedste i Horsens. Jeg vil gerne tilgodese ALLE bedsteforældre, men i bund og grund handler det jo om Elliot og ikke alle andre. Vi har snakket meget om, at det må være fedest for ham, hvis han får et år hvert sted. Og så følger mig og farmand ligesom bare med. Det er måske en meget utraditionel måde at gøre det på, men jeg tror det virker OK for os. Jeg ved, at min familie er tilpas rummelige til, at det sagtens kan lade sig gøre. Er jeg glad, er de glade.

Selvfølgelig skal jeg ikke sidde og glo hjemme i københavn sammen med mine x-svigerforældre, hvis farmand er ude og flyve. Du må være sindssyg! Haha. I så fald tager jeg lillemand under armen hen til det hold af mine forældre, der holder jul for os det år. Men nu hvor farmand har fri, er det altså hos hans familie, vi skal være. Og selvom det ikke er ønskescenariet, så glæder jeg mig sgu alligevel. Vi skal sikkert ha' mega lækker mad og hey.. Bassen er der! Så kan det aldrig gå helt galt.

Første jul holdte vi hos min far i Horsens. Dengang var Elliot kun 5 måneder gammel, og han fattede ikke en skid. Desuden brugte jeg det meste af aftenen på et værelse i et forsøg på at putte ham. Pilotmanden var på arbejde og kom først hjem et par timer inden midnat. Julen derefter brugte vi hos min mor i Aalborg. Det var lige midt i alt hurlumhejet med mig, der gik fra farmand, fraflytning osv. Den jul husker jeg sgu ikke så meget fra. I år holder vi jul sammen som en lille familie. For første gang. Og jeg vil da gøre mit til at tage en god snak med farmand inden da. Jeg er overbevist om, at det er ekstremt vigtigt lige at få italesat nogle spilleregler for aftenen. Jeg er totalt på udebane, fordi jeg jo befinder mig hos hans familie, der TIL HVER EN TID vil tage hans parti. Jeg ønsker på ingen måde at havne i noget, der bare minder om en diskussion i det selskab. Been there, done that. Derfor er jeg meget opmærksom på at holde konfliktniveauet nede. Det kan godt være noget af en opgave. Jeg tænker, det handler om, at jeg tager pyt-hatten på og smiler lidt af det hele. Drengerøven og jeg kan godt ha' en noget grov humor, der af og til ender i en LIDT for hård tone. Skulle andre så pludselig blande sig i det, kan det gå hen og blive ret ubehageligt for mig, der sidder "alene" i selskabet.

Når det så er sagt, så er værterne for aftenen(pilotmandens onkel og hans kone) bare så SKIDE søde og lette at være sammen med. Hold nu kæft, nogle dejlige mennesker. Dem føler jeg mig ret trygge ved. Man skal ikke præstere, og man kan bare være sig selv. Så det skal jo nok gå fint det hele. Og Pilotmanden får på forhånd af vide, at han skal holde sine spydige bemærkninger for sig selv. Så gør jeg det samme ;) Vi er sammen for Elliots skyld, og så nytter det jo ikke en fløjtende fis, hvis vi alligevel sidder og mundhugges. Jeg tror faktisk på, at det bliver rigtig hyggeligt. Sådan helt oprigtigt. Jeg kan jo godt li' at bruge tid med Elliots far, trods alt. Når han er sød altså. Jeg forelskede mig jo ikke i ham uden grund i sin tid.

Så der fik jeg da lige ævlet side op og side ned om min Juleaften. Hvis der er nogen, der har læst med så langt, så fatter jeg det faktisk ikke. Haha.

God aften!

Ps. Lad mig endelig vide, hvis der er noget, i bare brænder for at høre mere om.

 

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Det kan jeg da godt prøve at skrive et par ord om. 😊
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Dem kommer jeg ikke til at skrive om. Farmand har sagt ja til at være en del af bloggen. Det har de ikke. Desuden ønsker jeg at bevarer freden for Elliot skyld, der elsker din farmor og farfar. 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229