Jeg lukker øjnene og forestiller mig...

For et par dage siden skrev jeg om, hvordan jeg nogle gange piner mig selv og dermed kommer i kontakt med alle de grimme følelser. Andre dage gør jeg det stik modsatte. Jeg finder alle de festlige musiknumre frem på mobilen, presser et par høretelefoner ind i knolden på mig og drømmer mig langt væk.

Jeg finder det nærmest UMULIGT ikke at danse med til de hotte toner. Jeg lukker øjnene og forestiller mig selv svinge mine lange, spændte lamselår og faste røv rundt på dansegulvet som en anden glamourøs stripper. Mit vilde hår kastes rundt i sådan en grad, at jeg flere dage efter døjer med et gevaldigt hold i nakken. Min krop er tip-top-tunet, makeuppen spiller og ånden dufter af frisk eucalyptus frem for den grønne gajol gabet ellers plejer at stinke langt væk af, når man i en døddrukken brandert vælter rundt på disko-dasko, alt imens man forsøger at holde både balancen OG øjenkontakten med den fyr, der med garanti leger "5 mod 1" på toilettet i morgen med DIG i tankerne.

Jeg er omringet af 70 lækre mænd. Heriblandt alle de kendte godbidder. Fx Gerald Butler. Bare et forslag. Alle vil ha' mig. De klamme ego-typer er ikke til stede. Typen der kalder grønlændere for Kajakperkere, går i alt for stramme silkeskjorter og flexer deres guns, når man spørger om de træner. Åh Gud.

Tilbage til drømmescenariet.. Her står jeg så. Jeg er selvfølgelig i stand til at udføre en fuldstændig perfekt og charmerende koreografi, der ikke er alt for luder-agtig at se på. De flotte bejlere er ikke bare tændte, men de er også nogle svin. Halvdelen af dem er allerede optaget, men hvad er det man plejer at sige? Gud har givet manden en hjerne og en diller, men ikke blod nok til at bruge begge dele samtidig. Men fuck det. Det her min drøm, så det kan jeg sgu ikke bryde mit hovede med.

Pludselig træder Magic Mike ud på det glatte gulv, der er smurt ind i savl fra de flotte fyre. Han griber - med sine store, pumpede guns - fat i min talje, der selvsagt er smallere end mandens egen pik. Han løfter mig op i luften og placerer mig på en stol, der efterfølgende skulle blive den mest behagelige og mindeværdige stol, jeg nogensinde har haft min røv på. Magic Mike lever op til sit navn, og leverede en oplevelse, der med garanti ville give ham adgang til en tur i nougatbrønden. Og så har jeg ikke sagt for meget..

Af frygt for at min kære Mormor nu ligger og vender sig i graven, må jeg hellere stoppe mit sindssyge tankespind her, imens legen er god.

Jeg glemte dog lige at fortælle, at manden med det flotte ansigtsgarn, Gerald Butler, brugte en hel time på - med irisk accent! - at fortælle mig, hvor bedårende jeg ser ud. Er der nogen, der vil samle min kæbe op fra gulvet?

.. Er der egentlig noget i vejen med mig, hvis mine dagdrømme næsten altid ender i de baner? Hmm.

God aften 😘

Ps. Det skræmmende er, at jeg bliver næsten præcis som i mine dagdrømmerier i virkeligheden, når prut-tanken er blevet fodret med bare en lille smule alkohol. Her er et eksempel, der fandt sted kort tid før jeg blev gravid. 😏 (Man skal vidst bare klikke og så kommer der en video) ..Dumme teknik

https://instagram.com/p/pbVkuyvqoU/

 

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Haha.. Det er så typisk mig 😂 Det skal du ikke undskylde ! 😘
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Fedt! 😍 tak!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229