Jeg er ikke okay.

Jeg er rasende. Jeg er ked af det. Jeg er skuffet. Jeg er forarget. Jeg er såret. Jeg er usikker. Jeg har ondt i mit hjerte.

 

Jeg fatter det ikke..

 

Jeg FORSTÅR ikke, hvorfor nogle mennesker har behov for at være ondskabsfulde overfor deres medmennesker. Eller faktisk forstår jeg det jo godt lidt, da jeg udemærket er klar over, at nogle folk ikke er et godt sted i deres liv. Måske har vedkommende haft en forfærdelig opvækst? Måske lider vedkommende af en personlighedsforstyrrelse? Måske har vedkommende en psykose, der medføre en nedsat realitetstestning? Måske har vedkommende lige mistet sin kæreste i en al for ung alder? Hvad ved jeg. Der kan være 7000 grunde til, at folk opfører sig latterligt og ondskabsfuldt. Min mening er og har altid været:
Der findes ikke onde mennsker - kun onde handlinger.

Shit, så poetisk jeg er. Anyways. Uanset hvad årsagen er til folks tåbelige måde at opføre sig på, gør det ikke mindre ondt på de individer, der rammes af det. I den seneste tid har jeg i dén grad fungeret som skydeskive for en god håndfuld ubehagelige tilnærmelser. Både i privatlivet og her på bloggen. Jeg må indrømme, at det har væltet mig. Det føles som én stor FED knytnæve lige i fjæset, for efterfølgende at blive trampet godt og gevaldigt på, og det har fået mig til at føle alt det, jeg indleder dette indlæg med.

Jeg har blandt andet lagt øre til følgende:

  • at jeg er en dårlig mor

  • at jeg er syg i hovedet

  • at jeg er svag

  • at jeg er en dårlig mor

  • at jeg er egoistisk

  • at jeg er ondskabsfuld

  • at jeg er en dårlig mor

  • at jeg er uintelligent

  • at jeg er kontrollerende

  • at jeg er en dårlig mor


 

Gæt selv hvilken kommentar, der gør mest ondt og HÆNGER FAST oppe i mit hovede. Størstedelen af de fine gloser kommer fra anonyme folk, som KUN kender mig gennem bloggen. WTF. Hvorfor? Hvorfor forsøge at få MIG ned med nakken? Jeg er bare et menneske. Drop argumentet med, at jeg er blogger og selv spørger efter øretæver. Fair nok at man ikke er enig i det, jeg skriver. Fair nok at man bliver provokeret, keder sig og derfor har brug for at fortælle mig dette. Det forstår jeg. Men hvis du synes, jeg er et forfærdeligt menneske, uintelligent, en dårlig mor eller andet i den dur, så hold det sgu da for dig selv. Eller skriv en blog, en status på facebook eller en update på instagram, hvor du får luft for din mening omhandlende, hvor FORFÆRDELIG dén type mor er, som du åbenbart mener, jeg er. Lad dog være med at gå direkte efter mig som menneske. Det gør sgu da ondt. Jeg har følelser. Jeg sidder på den anden side af skærmen og bliver sindssygt hårdt ramt af jeres dømmende meninger om mig, som i lige så godt kunne have holdt for jer selv. Skriv en bog eller få dig et job, så dit dødsyge liv ikke går ud over uskyldige mennesker, som jeg. ..Og det kan jeg netop tillade mig at skrive, fordi det her en fucking blog om mit liv og mine tanker.. Og fordi, at jeg ikke henvender mig til Lone Munkebøl Larsen på den anden side af skærmen. Jeg skriver ud til HVEM END, der læser med. Der ER sgu forskel.

Som om de nedladende kommentarer og et par ubehagelige tilnærmelser i mit privatliv ikke var nok, er der et par mennesker, der mener, at visse hændelser i mit liv skal UD i lyset, selvom jeg ikke selv har taget valget om det. For et par dage siden oplevede jeg fx, at en flabet dame fra det mørke Nordjylland - der er dum at tro, at jeg ikke kan tracke en IP-adresse - lækkede private informationer om mit liv. Informationer der gør ondt i mit hjerte, som jeg ikke er klar til at dele og måske aldrig bliver. Ganske vidst skriver jeg en hudløst ærlig blog uden filter, men SELVFØLGELIG er der visse ting jeg endnu ikke har delt med jer. Og selvfølgelig er der ting i mit liv, jeg måske ALDRIG kommer til at dele med jer. Ikke altid af hensyn til mig selv, men også grundet menneskerne omkring mig. Dét jeg faktisk vælger at dele med jer, ER uden filter. Egentlig er det også pisse lige meget hvorfor.. Pointen er, at det så sandelig er MIG, der vælger, hvad jeg vil fortælle om mit liv på min blog. Færdig!

Hvad ville Blogger Børge ikke tænke og føle, hvis jeg som en eller anden kedsommelig "anonym" læser, pludselig besluttede mig for at afsløre, at skrøbelige Børge på et tidspunkt i sit liv havde været indlagt på Psyk på grund af selvmordsforsøg. Ikke at det er tilfældet med mig, men i forstår hvor jeg vil hen? Det burde være op til ét menneske, om denne sårbare information skulle ud i offentligheden; nemlig Børge selv.

Jeg har nu set mig tvunget til, at sætte funktion-godkend-kommentar til her på bloggen. Det betyder, at jeg skal læse og godkende alle jeres kommentarer før de kommer frem på skærmen. En funktion jeg faktisk havde slået fra, fordi jeg synes, der skulle være plads til ALLE slags kommentarer. Min ide var, at kommentarfeltet - ligesom min blog - skulle være uden filter, hvorfor jeg på ingen måde ville sidde og sortere i, hvilke tekster der skulle fremstå under mine skriverier. Jeg garanterer jer for, at jeg stadig vil godkende stort set alt. Også hadefulde kommenterer, hvis der er nogen, der skulle få lyst til at træde på en, der allerede ligger ned. Men jeg vil have lov til at afvise beskeder, der krænker mit privatliv eller på andre måder går langt over min grænse.

Ja, jeg er en stor blogger. Ja, jeg forventer sgu da at folk de sladrer. Ja, jeg må forvente lidt modstand, hvis et indlæg når ud til 125.000 læsere. Men nej.. Jeg havde fandme ikke forventet, at mine ærlige og sårbare snakke i privatlivet blev kastet ud i offentligheden i ondskabsfulde vendninger. Det havde jeg ikke. Så naiv er jeg åbenbart.

Jeg er rasende. Jeg er ked af det. Jeg er skuffet. Jeg er forarget. Jeg er såret. Jeg er usikker. Jeg har ondt i mit hjerte.

Jeg fatter det ikke.
#hvorforskaldetværetabubelagtathavedetdårligt #nejjegerikkeokay

Ps. Jeg er en RØV god mor.

 Følg også med på Instagram HER <3

 

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Helena
Helena,
Jeg synes du er en fandens god mor! Altså, se på din søn. Der er da vidst ingen tvivl! Det er da vigtigt at ens barn vokser op med nuancer i livet.. For sådan ER livet altså bare! Fyldt med nuancer. Og det er jo det, som du er så god til at vise med din blog, instagram og snapchat, især ifht andre bloggere. At alting ikke er fuldstændig perfekt! Folk der siger sådanne ting til dig nægter seriøst at se det fra andre perspektiver end deres eget, for så kan de få lidt indhold i livet ved at træde på andre. Keep rocking! Du tør være dig selv, allerede der har du sgu vundet! <3
Tina M
Tina M,
Kram på dig, og fuck alle de spasserrøve der åbenbart har det så dårligt med dem selv, at de er nødt til at lade det gå ud over dig. Du er AWESOME, og både lillemand og pilotmand er heldige at have dig 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229