Jeg er en forfærdelig mor på de sociale medier - ligesom alle jer andre!

Mit første Instagram-takeover: "Vi skal lige ha' Lillemand i noget andet neutralt tøj, så han er klar til at få taget billeder med mor, ik' også Lillemand?", siger jeg til både farmand og baby for lige at gøre opmærksom på, at det skal DE ordne, mens jeg forsøger at få manken til at makke ret og ansigtet til at se acceptabelt ud. Det er ikke fordi, at fisens tøj var grimt, men LIGE i dag var hans søde lille babynumse dækket til af det eneste mærketøj, vi faktisk ejer. Og jeg NÆGTER at fremstå som en eller anden mærke-liderlig hausfrau, der har klædt mit barn på til dagens anledning.. ..fordi vi er bedre end alle andre... Fordi vi har råd til latterligt dyrt tøj, der alligevel skal smides ud om en uge, da baby skifter tøjstørrelse mere ofte, end pilot-manden og jeg "voksenhygger".. Sådan en mor er jeg bare ikke. Endnu(??)..

..hov må hellere lige kort forklare. Til dem der ikke ved det, er en Instagram takeover et koncept, der handler om, at du som privat person OVERTAGER en andens Instagram profil for én dag. I morges fik jeg altså login oplysningerne til Strutshop_dk sendt, så man i løbet af hele dagen, kan følge MIG på DERES profil. Smart!

Tilbage til hvordan jeg er.. For ja, jeg indrømmer det.. Jeg brugte EN HALV fucking time foran spejlet i dag af den simple årsag, at jeg vidste, der skulle tages lidt billeder.. Normalt render jeg rundt og ligner noget katten har slæbt ind, fordi jeg alligevel ikke kender nogen her på Tenerife, og fordi jeg ikke MAGTER at kigge på mig selv i spejlet i mere end et par sekunder af gangen.

..indtil videre har jeg lagt 5-6 billeder op på strutshop.dk's Instagramprofil, som i kan se HER. Jeg tror ca min mobil har fotograferet 117 billeder i dag. Og kun 6 af dem var gode nok. Det gælder ikke kun mig selv, men også billederne af min baby, kan være virkelig uheldige. Haha. Så ja, når først jeg har blitzet fra 40 forskellige vinkler, så sidder jeg efterfølgende og sorterer billeder fra én efter én, indtil jeg sidder tilbage med kun 4-5 billeder og DERFRA kan vælge det ALLER bedste. Åååh Gud. Sikke et tidsfordriv. Men jeg nyder det faktisk. Det er nærmest blevet en slags hobby..

Et af det første billeder vi tog i morges var bare pisse godt og er også lagt op fuldstændig uredigeret. Alt sad bare lige i skabet... INDTIL jeg tre timer efter billedets offentlige deling ser, at det ligner, at jeg har verdens vildeste appelsinhud-eksplosion på inderlåret. Bevares... Jeg er bestemt ikke 100% appelsinhud-fri, men på billedet ligner min hud udskidt æblegrød.. I hvertfald lige på de 2-3 centimeter, der er tale om. Men ja ja. Sådan må det være. Nu har jeg jo lagt det op, og faktisk synes jeg, at det er et rigtigt fint billede af mig og min lille søn❤️

 
Uanset hvad, så ligger jeg utrolig mange tanker i mine billeder, og jeg prøver altid at finde ud af, hvorfor nogle billeder får flere likes end andre. Det samme gælder selvfølgelig mine blogindlæg. Et af mine indlæg fik over 75.000 klik(LÆS DET HER), og jeg havde på daværende tidspunkt kun blogget i 5 dage!! Jeg var HØJ i flere uger!!! Jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan. Men hvorfor er det så flovt at sige? Hvorfor taler vi ikke om, at vi godt kan li anerkendelse og bekræftigelse? Hvorfor må vi ikke prale med vores sidevisninger, vores besøg, vores likes? Eller være kede af mangel på samme. Hvorfor er det hele så hemmelighedsfuldt? Det er lidt ligesom, at jeg aldrig har forstået, hvorfor det skal være hemmeligt, hvad man tjener.? HVORFOR?

Tjah.. Bare lidt tanker fra i dag.

PS. Her er lidt af de udvalgte billeder fra i dag, som på ingen måde er opstillet!
 

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Ej hvor dejligt. Elsker fans 😃
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
ej, tak Christina ! 😃 Elsker dine rosende ord. De bliver lappet lige i mig! ...og det med penisen. Det må være dig 😉
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229