I et dystert rum med stearinlys

Jeg har SÅ mange ting jeg gerne vil dele med jer, men jeg må indrømme at jeg føler mig hæmmet lige pt.

Én ting er, at det ikke er det fedeste i verden, når de gråhårede læser med på mine gamle sexhistorier om blowjobs og Klamme Lydia, der har været på besøg. En anden ting er, at det ville være for tidligt at dele ALT i mit nye liv med bloggen. Ikke pga af jer, men fordi jeg også føler, at jeg må tage lidt hensyn til nogle af dem omkring mig, som måske læser med. Også selvom det kun er tanker.. For tanker kan også gøre noget. Alt taget i betragtning burde jeg ikke tage en skid hensyn, men det gør jeg nu alligevel LIDT endnu. Selv tak!

De intelligente og opmærksomme læsere kan jo fortsat forsøge at læse mellem linierne, som de hele tiden har gjort. Det kan man altså få ret meget ud af! Eller man kan vælge at følge med på Snapchat(astaffensen), hvor jeg afslører en lille smule mere end her på bloggen pt.

Anyhow. Lidt sladder skal i da ha', så jeg ikke føler mig helt alene i den her nye verden, jeg egentlig udemærket har vist, jeg ville blive en del af siden sent i sommers. Så here we go..

I skriverende stund nærmer klokken sig midnat. Jeg drikker Faxe Kondi, spiser bland-selv-slik og lytter til Country musik. Virkelig en mærkelig kombi, men det er skide hyggeligt! Min lille røv(synes jeg selv) befinder sig på et blødt underlag i et lille dystert rum med stearinlys, gamle møbler, en guitar og nedrullede gardiner. Jeg overvejer at bunde min sodavand, da jeg er ret tørstig, men frygten for at slå gigantiske og ucharmerende bøvser afholder mig fra at gøre det. Desuden skal jeg altid tisse 40 gange på en nat, hvis jeg drikker for meget inden sengetid, hvilket er virkelig upraktisk.

Derhjemme ligger lillemand og putter med moster, der er barnepige. Jeg ventede dog med at smutte indtil bassen lukkede sine øjne i.. Så døm mig nu ikke - SÅ slem en mor er jeg heller ikke! Jeg er hjemme inden han vågner igen, så det er der aldrig én, der opdager! ..Som min mor ville have sagt.

Det er SKØNT at være ude igen! Jeg føler mig mere fri og glad, end jeg har gjort LÆNGE. Dét her, det er så rigtigt! Hårdt, men rigtigt.

Nå, det var et lidt random indlæg. Nu vil jeg vende tilbage til mere slik!

Ps. Indlægget er forfattet igår aftes, og jeg skulle lige bruge et lille døgns tid på at overveje, om jeg ville poste det. Men det VIL jeg. Jeg glæder mig til at dele mere med jer! Der er ingen bånd, der binder mig(synges som i Pinocchio)..Hvis man er stalkertypen, skal man være velkommen til at følge med på min meget perfekte og stilrene instagram profil også ;) Det gør man lige HER <3

Synes godt om

Kommentarer

Jasmin
Jasmin,
Seriøst jeg fatter hat.. Læse hvad mellem linjerne. Hvad er jeg gået glip af. Og ja jeg har dig på snap.. nej jeg er ik blondine. .. Hvad sker der ( meget glad smiley og en undrende smiley) jeg vil osse være glad på dine vegne. Fortæl ....
VenterPaaVinBlog
VenterPaaVinBlog,
Skønt indlæg - hurra for hverdagsglæden er tilbage... og blandselv slik 😃 - A
www.venterpaavin.blogspot.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229