Hvem havde troet det?

"Er det ikke sindssygt mor!? Jeg troede sgu ikke, jeg kom gennem det her semester!? Praktik, studie, enlig mor, blog, instagram, personlig udvikling og lige om lidt skal jeg skrive speciale! Jeg var sikker på, jeg ville ende med at smide håndklædet i ringen inden da!", siger jeg stolt til min mutter i røret!

Min mor svarer ærligt og med stolthed i stemmen: "Det troede jeg sgu også, skat. Men du gjorde det sgu. Det er fandme sejt."

Jeg har ganske vidst ikke bestået min sidste eksamen inden specialet endnu, men jeg skal op om få dage, og det ville komme bag på mig, hvis jeg dumpede. Det gør jeg selvfølgelig ikke. Det her semester har været en udfordring, fordi jeg har skulle passe en praktikplads som enlig mor, og fordi jeg samtidig har valgt at vende hele min barndom med både psykolog og familiemedlemmer. Jeg har følt mig ekstrem ensom i den process. Jeg er langt fra 100 procent stabil. Det er i øvrigt de færreste mennesker, der kan prale af at være det. Men i ved.. Jeg har kæmpet med en del, og det har været skide hamrende hårdt.

Men om få dage har jeg gennemført mit 2. sidste semestre på min lange uddannelse. Oven i købet med nogle flotte karakterer undervejs. Det er for vildt. Hvem havde troet det? For et år siden, da jeg for alvor ramte bunden, var jeg overbevist om, at jeg ville ende op som arbejdsløs og uden uddannelse. Men jeg er SÅ meget stærkere nu. Shit, en forvandling jeg er gået gennem det seneste år. Selverkendelse og personligudvikling er en livslang rejse, men jeg har allerede fået så meget indsigt i, hvordan JEG bliver herre over mit eget liv. Jeg vil ønske for alle jer der sidder derude, at i også tør kigge ind ad en dag. Det er så givende. Jeg selv troede, jeg havde gjort det i mange år. Men i virkeligheden har jeg aldrig RIGITG fået fat i roden til mine problemer. Det har jeg nu.

Så fuck janteloven. Jeg er fandme sej!

God dag folkens!

Ps. Tabu Torsdag indlæggene er på pause, grundet min eksamen :)

Synes godt om

Kommentarer

Kira
Kira,
Du så mega sej💪🏻Må man (og man er så i det her tilfælde mig 😂) spøger hvad du skriver speciale i?
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Det er ikke helt lagt fast endnu 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229