Græsenke vs. Pilotmand

Et eksempel på hvor PISSE forskelligt mit og pilotmandens liv ser ud, når han er væk, og jeg går herhjemme. Lige pt er muskelmanden på Tenerife i sin egen lejlighed i 5 dage sammen med en pilot-ven, der arbejder nogenlunde på samme tidspunkter. Jeg er i Danmark med vores lille søn. Her er et bud på vores dag(hver i sær), som sådan ca. matcher 100 % med det sidste døgns tid.

Mange tror fejlagtigt, at min bedre halvdel KUN arbejder i de dage, han er væk... Det er vidst mere undtagelsen end reglen, og det vil jeg gøre meget tydeligt i dette indlæg..

 

07.00

Græsenken bliver vækket af Lillemand, der fra morgenstunden af er en lille Brokrøv. Ikke noget med lige at bruge 5 minutter på at vågne. Næh nej.

Pilotmanden sover..

 

07.30

Græsenken skifter dagens første ble, der som følge af tandfrembrud i hele kæften, er oversprøjtet med lort.

Pilotmanden sover..

 

08.00

Græsenken PRØVER at fodre sønnike med grød indeholdende en lille smule klumper, i et forsøg på at vende drengen til at spise andet end fuldstændigt gennemblændet føde. Det ender endnu engang i opkast i lange baner; ud over mor og ud over det behårede gulvtæppe. Læks!

Pilotmanden sover..
 

08.30

Græsenken bader baby og vasker ham ren for bræk.

Pilotmanden sover..

 

09.00

Græsenken vugger rundt i flere timer med sin lille Bisse-Basser, der er vældigt ked af det og har ondt i gummerne.

Pilotmanden vågner forsigtigt op og nyder en lækker morgenmad i fred og ro med sin Pilot-kammerat.
 

11.00

Græsenken bruger oceaner af tid på at få den trætte lille mand til at sove en lur. Varm flaske, nusse med giraf i panden, blide klap i måsen og lydløse kys omkring øret.

Pilotmanden går ned til poolen og nyder 26 graders varme og frihed.
 

13.00

Græsenken vasker hele familiens klæder; heriblandt alt det kluns der gennem det sidste døgns tid er blevet sprøjtelakeret med diverse klamme kropsvæsker. Alt dette MED lillemand på armen, da han nægter at ligge for sig selv.

Pilotmanden spiller sit tidsrøvende og åndssvage spil 'Clash of Clans' 3 timer i træk ved poolen KUN afbrudt af en lækker frokost med Pilot-kammaraten.

 

16.00

Græsenken ser ingen anden udvej end at slæbe sin dovne krop ud i regnvejret for at trille bassemanden frem og tilbage i barnevognen. Hun drømmer om, at fisen tager bare én time i drømmeland, så hendes hoved, lange arme og ømme ryg kan få en tiltrængt pause.

Pilotmanden nyder dagens sidste timer i solen, gamer med sin pilot-ven og tager derefter et laaaangt lækkert bad.
 

18.00

Græsenken forsøger at få mad i baby, der kun gider at spise på armen af mor. Mor spiser resten af Lillemands grød, da hun ikke ORKER at lave noget til sig selv. Herefter skiftes den 7. lorte-ble på dagen.

Pilotmanden tager på arbejde: Flyver flyvemaskiner, sover, ser serier og spiller.

 

20.30

Græsenken bruger en time på at putte ballademageren og løber de efterfølgende 4 timer maratonløb mellem stue og soveværelse med sut, bamse og flaske som våben.

Pilotmanden flyver..

 

24.00

Græsenken giver bebs en drømmeflaske, rydder op efter dagen, skriver lidt blog og går i seng.

Pilotmanden har netop fået fri og tager nu ud og drikker bajere med sine gutter(og gutinder).

 

01.00

Græsenken vækkes af et enormt hyl. Baby har mareridt og skal vugges tilbage ind i drømmeland.

Pilotmanden vælter sig rundt i flasker, bajere og drinks.

 

02.00

Græsenken bliver igen vækket af den lille spilopmager. Denne gang med mindre lyd men mere styrke; et ordentligt lods lige i fjæset af en 14 centimeter lang babyfod. Ungen er vågen og kan nu nusses i søvn ved hjælp af bamse, mysser, klap i måsen og sut.

Pilotmanden drikker, griner og har det pisse fedt nede i sydens varme.

 

03.00

Græsenkens blære og bækkenbund er stadig slap som bare fanden, og nattens første tissetur sker derfor nu.

Pilotmanden er godt pløret og sender løgnagtige kærlige sms'er, der fortæller græsenken, at han overhovedet ikke er fuld, at han kun har drukket en øl, og at han snart skal hjem i seng.

 

05.00

Græsenken vækkes af betteskid, der skal ha' sin morgenflaske. Ud i køkkenet og mixe lortet, varme indholdet og made baby.

Pilotmanden kan ikke længere stave i sine sms'er og påstår nu, at han kun har drukket 2 øl og ER på vej hjem.

 

07.00

Græsenken og lillemand står op, og er overhovedet ikke klar til endnu en dag med lort, bræk, tandfrembrud, og alt der hører med dertil.

Pilotmanden ligger trygt og sover i sin egen seng(HÅBER JEG), hvor han snorker til lyden af havets bølger og de smukke kanariefugle, der flyver rundt og kvidrer ude foran lejligheden. Han kan nu sove fuldstændig uforstyrret i endnu fucking 10 timer, før der igen kræves en lille smule noget af ham. Eller han kan sove i 8 timer og bruge de to resterende ved poolen eller i fitness. Dagen efter dét er han på standby, hvilket betyder at han i realiteten kan sove i 24 timer i træk, hvis det er dét han har lyst til.

 

...Så kan man jo prøve at overveje, hvorfor jeg kan føle mig lidt alene om at være nybagt forældre..

Og nej.. Pilotmanden er ikke sønderknust, hver gang han rejser væk fra os. "Jeg er ikke bygget til at være fuldtidsfar, så det passer mig rigtig fint at få lidt fri en gang i mellem", som han siger. Ja, den sætning ved jeg ikke helt, hvordan jeg skal tolke, så jeg har valgt at lade være 😅

PS. Hvis i vil læse flere indlæg om, hvor pisse hårdt jeg har det som græsenke, og hvor latterligt bitter, trist og frustreret det gør mig, så læs også 'Livet som græsenke sucks!' eller 'Når farmand er væk'Følg også med på facebook og instagram, som dagligt bliver opdateret med nye spændende lækkerier om både mig, pilotmanden og vores lille tinderbaby <3

 

 

 

Synes godt om

Kommentarer

ElIsabeth
ElIsabeth,
Og jeg som synes, det er hårdt, når manden en sjælden gang imellem arbejder om lørdagen! Hatten af for dig, Alexandra:)
Fyrstenogfruen.dk
Karina
Karina,
Først vil jeg rose din virkelige gode, sjove og ÆRLIGE blog! Kæmpe respekt til dig, for at klare alt det alene! Pyha den var ikke gået her hjemme, har selv en dreng på et år og går amok hvis manden her hjemme ikke hjælper til med opvask eller lorte bleer i bare 2 dage 😂, men jeg er ret nysgerrig, nu har vi set en del indlæg med pilotmanden, hvor du kommer ud med dine frustrationer, hvad siger han egentlig til dette? Du deler alle de private ting. Du skriver om ham, fx. Det med fuldtidsfar(som i øvrigt er VIRKELIG dumt sagt PILOTMAND!!), som han nu engang har sagt? 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229