Glæden ved søskende !

Ud af en søskendeflok på 7 er jeg den 2. ældste på 26 år. 5 af os er vokset op hos min mor, imens de to yngste piger er vokset op hos min far. Jeg ELSKER alle mine søskende og jeg er DØDLYKKELIG over at være beriget med så dejlige nogle mennesker i mit liv.

Men jeg savner dem!

De yngste, tvillingepigerne, er nu 15 år gamle. De er jo nærmest voksne. Det er ikke særlig lang tid siden, jeg var den seje storsøster, der hjalp dem med at købe det rigtige tøj og lægge den flotte makeup. Nu er de LANGT bedre til alt det lort end mig, og jeg kan ikke lære dem en skid. De har jo youtube og Instagram. Who needs more!? Unge mennesker nu til dags.. Når det så er sagt, kan jeg nu bonde med dem på en helt ny måde. Pigerne er ekstremt modne, empatiske og velopdragne. To rigtig gode eksempler på, hvordan jeg gerne vil have', at mine børn skal blive. Jeg elsker at have dem på besøg, og jeg elsker, at de er så awesome til alting. De kan danse, de kan synge, de er intelligente, de er rummelige, de er sjove, de er gudesmukke(!!!) og skide kærlige. Man kan godt blive lidt misundelig over, at de har sådan en tvilling, de kan hænge ud med dag og nat.
Den næstyngste i rækken er min lillesøster på 17. Endnu en røvcharmerende pige i søskendeflokken. Emse er hele familiens lille guldklump. Den mindste af os 5, der voksede op hos min mor. Hun har fået flere mysser, krammer og mere opmærksomhed end noget andet barn. Det skulle da lige være Elliot ;) Emse er den mildste og sødeste pige. Hun gør ikke en flue fortræd. Hun er - næst efter mig selv - verdens mest rummelige unge dame. Hun ville rede hele verden, hvis hun kunne. Huse de hjemløse, give penge til de fattige og adoptere alle forældreløse børn på denne jord. Hun har fået et hjerte som vores mors. Og dét er jeg fandme stolt af. Jeg har ligget i ske med Emse indtil hun blev 13 år gammel og teenager. Nu er hun pludselig voksen, og jeg går lidt i panik over, at jeg ikke har min lille Emily mere. Ligesom når ens barn vokser alt for hurtigt. Til gengæld har jeg en en mega grinern veninde og søster, der altid er fucking Nice at være sammen med. Om det er fordi, at jeg på nogle punkter kun er 17 år oven i bøtten, taler vi ikke mere om ;)
De næste i flokken er mine flotte brødre. På mange punkter er de som dag og nat. De er 23 år gamle... Tror jeg nok. Lige så søde, som de er flotte. Og der skal jeg huske at sige fra deres kærester, at de begge to er optaget af dejlige, lækre piger ;) No shit. Mine brødre har verdens bedste kærester, og jeg elsker at have dem i mit liv. Kneighterne var nogle fucking møgunger, da de var små. Gud, hvor jeg hadede dem nogle gange på den der søskende-fuck-ud-af-mit-ansigt-måde. De drillede mig af helvede til, og jeg tøvede ikke med at lange ud efter dem, når de gjorde. På samme tid beskyttede jeg dem, som var de mit et og alt. Der var æddermame ikke nogen, der skulle røre mine små brødre. Jeg trøstede dem når de græd, og hjalp dem når jeg var frustreret. Det samme gjorde de ved mig. SÅ kærlige nogle væsner. Jeg ville ønske, jeg var endnu tættere med dem. Jeg elsker dem til døden, selvom de kan være fucking stædige og svære at vinde en diskussion med😂 Til gengæld er de vildt empatiske og betænksomme! Min mor har gjort det godt!
Den sidste i flokken næst efter mig selv er min højt elskede storesøster. Hun er 29 år gammel og fucking sej! Og nu når jeg er så uheldig kun at have ét familiemedlem her i København, så er jeg sgu glad for, at det er hende. Hun er klart den af mine søskende, jeg er allertættest med. Min storesøster bruger jeg lidt som en mor nogle gange. Samtidig er hun som en god veninde, jeg kan snakke med alt om. Jeg ved, at jeg altid kan ringe til hende, hvis lortet brænder på. Da min angst var allerværst kom min søster herhjem efter en lang arbejdsdag og sov næsten hver nat i en måned. Hun er genial sammen med lillemand, og så har hun et hjerte af guld. Hun tænker altid på ALLE andre før sig selv. Måske det er konsekvenserne af at være den ældste i så stor en søskendeflok. Vi har rejst sammen som voksne. Boet sammen som voksne i vores egen lejlighed. Vi har brugt hinanden rigtig meget i alle livets udfordringer. Vi har været gennem nogle af de samme ting i vores barndom, og dealer med de samme problemer på det punkt. Og så har hun jo passet på mig siden jeg blev født. Det er bare noget helt specielt med sådan en storesøster.
 

Elliot er indtil videre enebarn. I lang tid troede jeg, at jeg ALDRIG ville udsætte mig selv for endnu en graviditet og fødsel. Men nu er der ingen tvivl. Selvfølgelig skal Elliot ha' nogle at dele sin barndom med på et tidspunkt. Spørgsmålet er bare hvornår. Heldigvis er jeg ung og fødedygtig i mange år endnu!

God dag!

 

 

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Åååårh dejligt!
Michelle
Michelle,
Jeg smelter ❤️Hvis jeg havde en blog, havde jeg skrevet en lang liste af ting, som jeg elsker ved dig, søs. Jeg er så glad for, at du er min ældste lillesøster. Du har også et hjerte af guld og er (irriterende) smuk 😉 Love you sis ❤️ ... Og alle de andre skide dejlige søskende vi har!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229