Giv mig nu dét, jeg vil ha'!

Er du sindssyg, jeg keder mig. Jeg har for meget krudt i røven til, at der ikke er sket noget nyt, spændende eller vildt i den seneste tid. Jeg er ikke god til bare at være.. Bare at køre den stille og rolige hverdag. Det er RØVSYGT. Det er meget muligt, at jeg fejler et eller andet, når jeg har det sådan i et ellers udemærket liv, men jeg FUCKING keder mig. Der skal ske noget VILDT!

Når jeg bliver rastløs på den her ubehagelige måde, som jeg er nu, tager jeg som regel nogle vanvittigt dårlige beslutninger. Uovervejede beslutninger. Og jeg er skide ligeglad. Fuck det. Jeg lever efter 'så-må-det-bære-eller-briste-princippet'. Det fungerer ganske udemærket til tider, og andre gange kan det smadre hele min verden. Der behøver ikke nødvendigvis at være tale om kæmpe store beslutninger så som pludselig at få et barn eller flytte til en anden by med en kæreste, der højst sandsynligt fucker forholdet op inden for kort tid... Det kan også være mindre beslutninger, så som at bruge mine sidste penge fra madkontoen på nye trusser, sexlegetøj eller brandbiler med lyd i til sønnike, selvom han i forvejen ejer et helt værelse fyldt med lignende tingester. Tænk hvis jeg døde i morgen. Så ville jeg være fucking træt af, at jeg ikke bare havde gjort, hvad jeg havde lyst til. Ja, det er sådan min hjerne fungerer. På godt og ondt.

Jeg vil ha' en opvaskemaskine, så jeg er fri for at tage den lorte opvask hver evig eneste dag. Jeg HADER den opvask.

Jeg vil ha' en personlig træner. En mand. En pæn mand. En der kan holde mig i nakken og piske mig rundt i maskinerne. En jeg vil imponere! En der kan give mig sved på panden. På den ene eller anden måde...

Jeg vil ha' en robotstøvsuger, så jeg ikke skal bruge min dyrebare tid på at trække et kæmpe monstrum rundt efter min trætte røv, der 10 gange heller vil være plantet i sofaen til dårligt tv.

Jeg vil ud og rejse. Nu. Fucking NU! I dag. Lige nu. Jeg er millimeter fra at lave et impulskøb der kan resulterer i, at min vinterblege krop kan få lov til at mærke sommervarmen før tid. Men hvad med Lillemand? Kan jeg rejse alene med sådan en lille tumling? Er det overhovedet afslappende. Jeg må ha' nogen med, der kan hjælpe mig med fisen. Hvem vil med?

Jeg vil klippes. Mit hår ligner en afbrændt høstak. Kom og klip mig en eller anden! Jeg er ikke sart.

Jeg vil møde en intelligent mand, der er hjernedødt lækker. Overfladisk, I know. Trænet krop, knap 2 meter høj og sindssygt sexet. Lidt Mr. Grey agtig.. Og så alligevel ikke HELT så fucked. Røvhul, fuckboy, player.. Don't care. Så længe du ikke er pilot!

Jeg vil ha' flere tatoveringer. En fugl, en boremaskine, min mor, sønnikes navn, en tissekone med blomster i.. Whatever. Jeg vil bare ha' noget tusset. Snart!

Jeg vil pierces. Hvorfor ikke? Jeg kan jo bare pille den ud igen. Hvad er det værste, der kan ske?

 

...I virkeligheden har jeg jo bare brug for at være vild, crazy og spontan! Mere end jeg er i forvejen. Jeg vil mærke, at jeg lever og slippe for alt det kedelige i livet! Så kære Gud. Jeg fralægger mig hermed ALT ansvar. Gør noget ved mit liv, og giv mig dét, jeg vil ha'! Er du ikke i stand til dette, snak da med Karma. Hun skylder mig fandme efterhånden!
Kærlig hilsen et utaknemligt, flabet og umodent røvhul i splitsekunders rastløshed.

Ps. Jeg er ON FIRE i dag. Kan i mærk' det?Hvis i er stalker-typen ligesom jeg(mig?), kan i også følge med på min perfekte instagramprofil lige her!

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Ih, hvor lækkert !!! 😃
Mette
Mette,
Fuuuuck, jeg har det så meget på samme måde! Er også alene med en halvandetårig, så hallo! Tag os lige med ud at rejse! Så kan vi skiftevis passe ungerne, mens den anden tager ud og drikker sig stiv og møder eksotiske fyre
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229