Fuck af angst – Intro

I forlængelse af mit indlæg i går, henvender jeg mig nu til alle jer, der er interesseret i at få et bedre liv. Til alle jer, der på den ene eller anden måde er angste eller kender nogen, der er det. Og jeg vil lyve hvis jeg sagde, at alle andre mennesker ikke også kunne lære MEGET ved at læse med.

Jeg er hverken psykolog, terapeut eller andet i den dur, men jeg har tonsvis af erfaringer med angst og sensitiv psyke, jeg VIRKELIG gerne vil dele ud af.

Alt det jeg nu skal dele med dig, som altså kan ændre dit liv i en positiv retning, kan jeg på ingen måde tage æren for. Jeg har lært størstedelen af en ganske klog mand. Hollænderen. Jeg dyrkede det og nørdede det for sindssygt, fordi det redede fra et liv i helvede.

For at lære at håndtere angsten, skal du allerførst indse og forstå, hvordan din hjerne er fejlprogrammeret. For det er den! Et VIGTIGT trin i processen for at kunne komme af med angsten og/eller dit sensitive sind.

Måske frygter du at flyve? Måske bliver du utilpas, når du befinder dig i offentlige transportmidler? Måske har du et lavt selvværd? Måske har du brug for at kontrollere alting? Måske har du brug for at planlægge alt ud i fremtiden? Måske er du bange for at køre bil? Måske bekymrer du dig dagligt om at miste dem du har kært? Måske finder du det ubehageligt at skulle tale i støre forsamlinger? Måske er du bange for at blive rød i hovedet foran andre? Måske er du bange for at være alene? Måske ved du ikke engang, hvad du er bange for?

Der er et hav af måder, du kan opleve angsten på, og skulle jeg opridse dem alle her, ville ikke en eneste af jer nå til enden.

Du kan lide af panikanfald eller være angst hele tiden. Du kan også opleve begge dele. Jeg ved, hvordan du har det. Jeg har været der. Jeg ved også, at det kan fixes! Det tager tid – men det KAN lade sig gøre.

Inden jeg næste gang går i dybden med, hvad angst helt præcist er, og hvad det gør ved dig, så lad mig først fortælle dig én ting, du fra nu af skal huske dig selv på dagligt:

Det er DIG der skaber angsten.

Sig det højt til dig selv igen og igen.

”Det er MIG, der skaber angsten”

Det giver måske ikke mening nu, men det kommer det til i det lange løb. Det er kun DIG SELV, der kan give dig angst. DINE tanker starter angsten. Selvom det lyder skræmmende og måske ligefrem kan fremprovokere lidt angst lige nu, er det en god ting. Det betyder nemlig, at det er DIG, der også kan stoppe angsten. DIN hjerne er fejlprogrammeret og DU er den eneste, der kan programmere den om igen. Og jeg vil med hjælp fra Hollænderen vise dig hvordan.

Det er en lang proces. Der er ingen hurtig løsning på det her problem. Noget vil måske ikke give mening til en start.. Men der ER en mening med alt. Det lover jeg. Så hæng i. Så når vi i mål sammen. Et liv uden angst. Tænk hvor fantastisk det må være!

God aften:)

Ps. I går var jeg 2 sekunder fra at smadre lige ind i et kæmpe panikanfald, da metroen holdt stille i tunnelen med lukkede døre midt i myldertrafikken. Men takket være Hollænderens teknikker, slap jeg. Jeg fik sgu kontrol over situationen. YES!

Pps. I aften skal jeg til julefrokost-ish med en masse dejlige bloggerdamer, og jeg GLÆDER mig! Freeeedooom(synges).

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Det giver faktisk rigtig god mening! Og der er slet ikke dumt at snakke til sig selv. Det kommer jeg faktisk mere ind på i et af de efterfølgende indlæg om angst:)
Maria
Maria,
Hej 😊 Ja jeg taler lige ud af posen - men hold da maule et skønt emne du har taget op. Kender ALT til angst og dens ufattelig mørke sider. Jeg har nu, først efter 1 års tid, fået styr på mig selv og mine tanker/angst, og de er ikke længere dominerende i mit liv. Jeg var angst for ALT - lyde, fugle, mørke skygger, være alene hjemme, og så følte jeg mig mest tryg udenfor istedet for i mit eget hus - stedet hvor jeg burde have min trygge base, men så åndssvag er angsten. Min psykolog sagde så fint til mig "bare fordi jeg tænker at jeg vil have sex med pedellen, så betyder det jo ikke at man gør det" 😂 Tanker er bare tanker - problemet er, at når det er tanker der omhandler noget man frygter, så hæfter man sig ved de tanker, og så sker den omprogrammering i hjernen - som netop giver ANGST.! Tak for en fed blog, som jeg følger - OGSÅ selvom det omhandler sex, pikke og patter - JEG er FAN, for det er jo netop nogle emner der ligger til det at være menneske.! Mvh Maria
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229