Familie ferie

Sønnike er hentet hos Farmand, der er ramt af feber.. En ordentlig omgang man flu. Jeg gad egentlig ikke hente ham den 3-årige en dag før tid, for planen var, at jeg skulle være børnefri i endnu et døgn, så jeg kunne pakke, arbejde og slappe af, inden turen går til Egypten i morgen formiddag. Men sygdom kan man ikke styre, og det er i alles interesse af ham pilotmanden får sin søvn og bliver frisk til i morgen, når vi alle tre skal på familie ferie i en uge i solens varme stråler. Til jer der ikke har børn kan jeg fortælle jer, at ferie med børn på ingen måde er ren afslapning. Du er på 24/7.

Ferien til egypten er booket for længe siden, og et af navnene på flybilletterne er sidenhen blevet skiftet ud med et andet. Planen var oprindeligt, at min seneste kæreste skulle have været med sønnike og jeg til Hurghada, men eftersom vi ikke længere er et par, tvivler jeg på at turen ville blive en succes, hvis vi holdt fast i den plan ;) Kort tid efter bruddet med min eks overtog Elliots anden skaber med stor glæde den flybillet, vi pludselig havde i overskud.

Selvfølgelig var jeg til en start sindssygt ked af, at tingenge ikke gik som planlagt. Jeg havde glædet mig rigtig meget, og det var en ferie, der betød meget for mig. Men lige nu er jeg faktisk rigtig glad for, at det er Elliots far, der skal med. Og Elliot... Han er OVENUD LYKKELIG. Tænk sig engang at han for tredje gang efter vores brud for 2,5 år siden, får lov til at rejse med både mor og far, selvom vi ikke er kærester. Han elsker det.

For mig betyder den ændring i rejseplanerne også, at jeg kan slappe mere af. Elliot er ikke kun mit barn, og det er ikke kun mig, der har det fulde ansvar for krudtuglen på ferien. Hans far er med, og hans far kender vilkårene, når man rejser med en 3-årig. Derudover er der forholdsvis frit spil i forhold til at kunne dele vores ferie på de sociale medier. Jeg skal ikke tænke over, om jeg kommer til at filme noget, jeg ikke må. Det lyder som en lille ting, men det kan faktisk fylde rigtig meget hele tiden at skulle gå på listetæer, når de sociale medier fylder så meget i mit liv og erhverv.

Farmand og jeg har forventningsafstemt hjemmefra, og vi har klare aftaler om, at der skal være plads til os begge. Farmand skal have frihed og tid til at kunne træne et par timer hver dag, og jeg skal have mit space til at kunne arbejde en gang i mellem, så jeg kan overholde mine deadlines. Vi plejer at være gode til både at lave noget alle tre samt at dele os op i løbet af dagen. Bassemanden og hans far eeeeelsker at pjaske rundt i poolen, og det er dér jeg ser mit snit til at sole et par minutter eller 30.

I morgen rejser vi, og jeg glæder mig! Og kryds så lige fingre for, at pilotmanden bliver rask til i morgen, for alle ved, at sådan en mand med man flu IKKE er sjov at være sammen med. Haha.

Ha’ en dejlig weekend 😘

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229