Er det klamt at ligge topløs?

Solen bager, og badehåndklædet er fundet frem. Du skal en tur på stranden og luftes lidt i det DEJLIGE vejr. Da du ankommer og står med sand mellem tæerne og kigger ud i det blå, rolige hav, mister du PLUDSELIGT fokus. For der.. Lige foran dig ligger en svedende og glad dame med forlygterne fremme til offentlig skue! Hvad gør du?

Forhåbenligt holder du din kæft og glor den anden vej, med mindre du har noget pænt at sige. Jeg er skide ligeglad med om kødstykkerne hænger helt nede ved anklerne, er 85 år gamle og gror sorte hår på sig. Om det er kæmpe jader eller små forvoksede brystvorter. Who cares? Ejeren af frontpartiet skal have lov til at vurdere, hvorvidt Babs og Lut har brug for at se dagens lys. Længere er den vel ikke?

Bryster er bare to klumper med vorter på, der stikker ud oven over maven på menneskekroppen, og alligevel synes nogle, at det ligefrem er stødende at kigge på topløse kvinder på stranden? Faktisk hørte jeg den anden dag en sige, at det var decideret klamt. WTF?

Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at man måske ikke kan lade være med at kigge lidt ekstra på de nøgne nødder, da det desværre ikke er alle, der er selvsikre nok til at ligge topløse på stranden. Men hvis du absolut skal glo i 100 år, så send lige et lille smil med på vejen, så den topløse frøken ikke føler sig forkert.

I min optik er det LANGT fra klamt at ligge topløs på standen. Jeg synes, det er modigt, og jeg misunder dem, der tør! INGEN synes, at det er behageligt at have bh eller bikini på, men ubehaget der kan være forbundet med at vise sig selv frem halvnøgen er nok til, at man alligevel dækker babserne til. For TÆNK hvis der var nogen, der pludselig en dag - med sandet mellem tæerne og badehåndklædet under armen - skulle miste fokus, fordi vedkommende så ens bare bryster og tænkte: "Fy for satan"..

..Når alt kommer til alt, er det DIT liv du lever. Derfor skal du gøre, hvad DU har lyst til, og ikke hvad du tror ANDRE folk forventer, at du gør. Det er spild af liv. Så hvis du føler for at ligge topløs, så gør det! Du lever (måske) kun én gang.

Ps. Det her var lige så meget ord, jeg selv skal til at lytte på. #fuckhvadandresynesomdig #luftbrysterne

Pps. Hvis man har et problem om amning i offentligheden, skal man være velkommen til at læse mit opråb og give sin mening HER. Hvis du tør!

Synes godt om

Kommentarer

Michelle
Michelle,
Først og fremmest så må jeg rose din fantastisk ærlige og sjove blog! Derudover elsker jeg at følge med i dit og lillemandens liv! Hvor er han dog en kær unge! Hvor har du dog bare ret i det med at ingen i virkeligheden jo har lyst til at rende rundt med hverken BH eller bikini! Jeg har altid været for blufærdig og genert til at være topløs! Men efter jeg er blevet mor og ammer så mine brystvorter gør helt ondt, kunne jeg simpelthen ikke holde ud at have den skide top på da jeg var på stranden med min mand forleden! Han kiggede noget da jeg smed overdelen på vej ned ad stranden, men smerten overtrumfede min blufærdighed og det føltes fantastisk! 😃 Ville ønske jeg havde turde gøre det da mine bryster stadig sad på deres oprindelige plads :'D
Maria
Maria,
Jeg har gjort det, hvis jeg har været på ferie, hvor der ikke er risiko for at støde ind i nogen, jeg kender, på stranden. Det ér bare pænere med solbrændte bryster, synes jeg. Jeg kan ikke få mig selv til at tage bikinien af ved poolen, for synes jeg ligger for tæt på andre mennesker der. Men på stranden kan jeg være mere anonym. Jeg gør det så bare ikke i Danmark, for føler mig akavet hvis jeg render ind i en kollega eller ven, som plejer at se mig fuld påklædt 🙈
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229