En weekend med tømmermænd, en flyvetur, brok og Babyshower som alenemor.

"Må din røv klø og dine arme være for korte. Jeg håber fandme for dig, at karma er fair, og det regner i New York!", siger den rasende tømmermandsramte mor, der forventer lækre kropsvæsker væltende ud af begge ender any time. Ja, det er mig. Klokken er 8 om morgenen, jeg har fået 4 timers søvn og skal ud og flyve alene med Lillemand. Ja, jeg ved det - det er sgu da min egen skyld. Men når manden fucking aldrig er hjemme i weekenden, må jeg nøjes med halve byture, hvor jeg dagen efter er tvunget til at være alene med sønnen og min latterlige racerrøv. #livetsomgræsenkesucks Tilbage til flyvetur og sur Mutter.. Pilotmanden, baby og jeg er alle tre på vej ud i lufthavnen sammen. Drengerøven skrider til New York, og guldklumpen og jeg til Aalborg. "Ej, tulle jeg har ikke fået min hat med", siger min bedre halvdel til mig, imens han viser mig mulen, som om jeg skal have ondt af HAM. Mit svar: "Nej, hold kæft du har et hårdt liv, hva?!" Det var dog forfærdeligt. Manden har glemt sin hat. Lad os ringe efter ambulance, politi pg alt blå blink i verden, så vi kan få styr på denne traumatiske tid i dit liv. Idiot. Ja, det var mine tanker i øjeblikket. Som i måske kan fornemme, kan jeg blive sindssygt rasende og bitter. Heldigvis ender situation med at gå hen og blive lidt tragikomisk, og vi griner begge to af, hvor latterlig jeg er. Vi sender pilotmanden afsted på flyveren med sin kammerat og forsøger at vinke som en lykkelig lille familie til farmand, der for længst har glemt os og kigger den anden vej. Ja okay.. Så Farvel da. 15 minutter, en pose snackchips og lidt mylderbæ senere hopper ungen og jeg på vores egen flyver. Da vi når frem i Aalborg lufthavn, og vores klapvogn på mystisk vis ikke er ankommet, modtager jeg heldigvis en sød snap fra den stolte pilotmand, der for første gang i sit 29-årige liv(ja, han er ikke 22, som man skulle tro) befinder sig i en stor flyver - en 787! ..Tror jeg nok.
Resten af dagen bliver brugt hos min bedste veninde med dyr take away mad og sladder. Lørdag har jeg en fucking dejlig dag med min lillesøster, bebs og SOVS fra Jensens Bøfhus. Lillemand opfører sig perfekt på restaurantbesøget og nyder en bagt kartoffel og en lækker juice. Herligt!
  Søndag starter dårligt op. Pilotmanden fucker op i vores aftaler, og jeg får et flip. Et flip der varer hele dagen. Er der én ting, der virkelig kan bringe mit pis i kog, så er det, hvis man ikke holder, hvad man lover. Jeg bliver stjerne psykopat. Jeg er en sindssygt Large kæreste.. Og ven for den sags skyld. Det garanterer jeg jer for. Men hvis man bryder min tillid, er jeg ikke rar at være sammen med. Jeg forsøgte at vise min skuffelse ved at give manden 147 ubesvarede opkald, imens han sov sin brandert ud(lorte tidsforskel). 5 timer senere fik vi fat i hinanden. Det heldige svin var i færd med at glo på delfiner nede på den strand, han har udsigt til fra sit LÅGSUS hotel, da jeg endelig fik fat i ham. "Der er bare så dårlig signal, tulle". Ja, klart. ....woooosahh... "SUPRISE!!!!" ..5 minutter og en forsinket bus senere er jeg til Babyshower hos en af mine næreste veninder, der skal føde en lille ballademager til august. Faktisk er det netop denne begivenhed, der var årsag til en smuttur til Jylland. Jeg glemte helt, hvor sur jeg var på kæresten, fordi jeg blev så lykkelig over, at min gode veninde og tidligere sambo er gravid. Det er SÅ stort! Man bliver jo nærmest helt misundelig på en eller anden fucked og forskruet måde. Jeg vil også ha' en baby mere, hvis jeg kan få lov til at trylle den frem og få en mand med et andet arbejde og en anden livsstil. Nu tænkte jeg bare højt. I dag flyver Lillemand og jeg tilbage til kbh, hvor vi forhåbentligt mødes med Farmand, der pt befinder sig i luften et sted. Vi har lige 20 timer sammen, inden han smutter til London. Jaaaayy... Et indlæg skrevet HALVT i vrede, fordi jeg ved, at det er uansvarligt at skrive HELT i vrede. Og hey. Husk nu på, at det er mine tanker uden filter, jeg skriver ned, hvilket betyder at jeg ikke nødvendigvis opfører mig, som jeg tænker.

Der må da være andre sure madammer derude!?

Ps. Jeg synes faktisk, at det er vildt befriende at skrive den her slags indlæg, og samtidig er det et ganske glimrende modspil til alt det rosenrøde lort, der findes der ude i verden. De typer, der prøver at være ærlig og uden filter, men alligevel er mega censurerede: "Ja, vi skændes da også en gang i mellem og har vores ture, men når alt kommer til alt... " ...bvard. Har du en spand, jeg kan brække mig i. Fortæl nu fucking sandheden. Du skred klokken lort om aftenen, smækkede døren hårdt bag dig så børnene vågnede og løb grædende ned til den nærmeste tank og købte 40 pakker smøger. Du pakkede bilen med alle ungerne, råbte din mand op i hans klamme egoistiske fjæs: "JEG ER FÆRDIG MED DIG OG DIT LOORT". DU hamrede jeres billige IKEA skabslåger hårdere i end Brian Nielsen ville kunne gøre det i et forsøg på at vække din tømmermandsramte mand, der bare skulle have ÉN fucking øl! DU diskuterer højlydt med din mand om, hvis tur det er til st skifte ble og glæder dig over, når babys røv er fyldt med tynd lort på fars vagt. Fortæl nu sandheden i stedet for at udstille os andre som en flok fortabte tabere, fordi vi ikke kan finde ud af at snakke til hinanden som voksne mennesker. Tak.

..okay. Det blev et langt PS.

Fælg også med på Instagram og tilføj mig på Snapchat under brugernavnet 'astaffensen' <3

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Tak for din kommentar. Jeg forstår udemærket hvad du mener, og jeg kan sagtens se, hvorfor du har den opfattelse du har. Der ligger bare SÅ meget mere i det. Jeg vil prøve og se, om jeg kan få formuleret det ned på skrift snart. Tak for din ærlighed <3
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
TAAAAAK 😃
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229