En graviditetsgene vi sjældent snakker om! ADVARSEL: Ikke for sarte sjæle.

Lad os tale om et tabubelagt emne. Et emne der kræver, at jeg meget snart vil nævne en masse ord, som nogle vil mene ligger klamt i munden. Ikke alle vil kunne tåle at læse dette skriveri til enden. Trust me.

[caption id="attachment_1750" align="alignnone" width="710"]
Ja, jeg har selv tegnet dette mesterværk..[/caption]

Jeg kan starte med at nævne, at det er en tilstand i skeden, vi nu skal snakke om. En tilstand mange gravide oplever både én og/eller flere gange i de 9 måneder, Spunk gror i dunken.

Måske opdager du det fordi skambamserne svier, skedeåbningen klør eller hele koteletten er hævet op til dobbelt størrelse. Tak Tisse Ko. Lige hvad jeg havde brug for. Som om man ikke døjede med rigeligt af graviditetsgener i forvejen.

Du vralter i bedste andestil hen ad en tæt befolket gade(selvfølgelig), og fitten den klør som kravlede der små dyr under huden på dig. Snu som en Ninja - en gravid Ninja - leder du ihærdigt efter et gemmested. Et sted hvor du på yderst tilfredsstillende vis kan fyre klør 5 ned i dine alt for stramme bukser, for derefter nærmest at KRADSE hul på klit-mis, vaginahul og de dertilhørende kødgardiner.

Fornemmelsen 'der nede' er BRÆNDENDE, og du vil give din venstre pat for at få lov til at klø dine stakkels kønsdele 3 sekunder i alenerum. Gang på gang forsøger du at gnide forskellige genstande helt tilfældigt forbi Skinken i håb om at ramme bare ét af de punkter, der trænger til en ordentlig tur med neglen. Det er dog ikke tilfredsstillende. Langt fra! Det eneste der hjælper bare en smule, er en helhjertet indsats, der simpelthen udelukkende har effekt, hvis den foretages direkte mod den nøgne hud. Der skal kløes, kradses og nulres i alle hjørner og kanter af grotten. Det kan altså UMULIGT gøres skjult eller uden at vække opsigt. Fuck My Life.

Ikke nok med at sovseholderen klør, svier og brænder.. Du kan også risikere at skulle døje med øget mængde udflåd. UDFLÅD. Det ord er simpelthen lige så klamt, som den væske, det ligger navn til. Føj. Vi kan også kalde det sekret fra skeden?
...Der kastede jeg lige lidt op i min egen mund. Jeg hader, når lægen bruger det udtryk. Lad mig derfor i stedet anvende et mindre modent udtryk, bare fordi det ligger PISSE(haha) godt på tungen(ad).. Her kommer det: Fisseslim!

Tilbage til pointen. Du KAN altså blive den heldige vinder af en god portion grynet fisseslim. Bonus er, at det 9 ud af 10 gange vil være lugtfrit. For hold kæft hvor ville det være tarveligt, hvis det oven i købet stank af fisk. Det klarer den gravides ånde fint alene. Nice.

Hver gang du sætter din trætte røv på kummen og trækker dine trusser ned under knæene, kan du hilse på en dejlig klat hytteost, som du kan blive nødt til at tørre af med lidt toiletpapir, hvis ikke du vil skifte dine mormor-trusser 17 gange dagligt. Er det ikke skønt?

Hvis du endnu ikke har gættet, hvad jeg snakker om, er du bare rigtig heldig! Det betyder, at du er en af de få kvinder, der aldrig i sit liv har lagt underliv til en slem omgang SKEDESVAMP.

Et hav af kvinder med rogn bliver ramt af den irriterende svamp i forlængelse af behandling mod blærebetændelse(som en del gravide jo OGSÅ døjer med), da penicillin eller anden form for antibiotika er så skide tarvelig at give svampen bedre betingelser for at vokse sig stor og stærk. Læks.

Derudover spænder de hormonelle forandringer under en graviditet endnu en gang ben for os. Disse kan nemlig OGSÅ ligge til grund for at Tisse Lones sunde balance går i udu, og dermed øger svampens chancer for at titte frem. Sur røv, ville jeg have sagt. Men jeg burde måske i stedet sige sur fisse.

Heldigvis kan de fleste tilfælde af svamp kureres hurtigt og nemt. Og hvis nu bare emnet ikke var så latterligt tabubelagt, ville det også være OKAY og mindre opsigtsvækkende, hvis du på åben gade og højlys dag frit kunne rage dig i skridtet, uden at bekymre dig om forargende blikke fra stramme tanter, små børn eller nysgerrige mænd, der indtil nu kun opfatter de kvindelige kønsdele som en nydelig pikskjuler.

Hvorfor må man klø sig i øjnene, men ikke i kutten? Begge dele er en våd åbning på vores krop. Jeg spørger bare?

"Arj, hvor det KLÆDER dig at være gravid!" ..Hvor mange gange har man ikke lagt øre til kommentarer som denne og tænkt: "Du skulle bare vide!! Hæmo og Ride svier, fitten kløer, patvortnerne er sorte, og maven er netop blevet den nye ejer af et vældigt charmerende pikslips. Men tak Moster Mette."

..Det er ikke altid lige nemt ELLER lækkert at være gravid. Det tager verden ikke skade af at høre lidt mere om. Tåkrummende eller ej ;)

#brydtabuet
#livetsomgravid

Ps. Hvis der er nogle, der ikke har hørt det, har jeg jo været så heldig at blive nomineret(af jer) til Årets Bedste Blog 2016! Jeg er jer evigt taknemmelig <3 Det er simpelthen så stort for mig, der ellers ikke rigtig kan noget særligt, og det vil betyde alverden for mig at vinde, selvom jeg helst ikke vil indrømme det. Hele min blog er jo MIG, og jeg håber så inderligt, at alle mine skriverier også giver jer noget! Såååå.. Hvis i synes, jeg fortjener at vinde den pris, må i meget gerne smide en stemme i min retning lige HER :) Taaaaaak <3

Pps. Pilotmanden synes jeg er klam og pinlig. 

Synes godt om

Kommentarer

Karen
Karen,
Har stadig traumer fra min første graviditet, hvor min kæreste moster fik mig trængt op i et hjørne og fortalt hvor meget hun havde døjet med skedesvamp under hendes graviditeter.... hun fik så også lige tilføjet, at hans kusine også havde store problemer med det.... super, der fik jeg da lige lært svigerfamilien lidt bedre at kende end jeg nogensinde havde ønsket
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Ej, okay. Tak for info moster 😂
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229