Dick-pics er sendt i god mening! Vær nysgerrig!

FØLGENDE INDLÆG ER IKKE FOR BØRN OG SARTE SJÆLE. INDEHOLDER STØDENDE SPROG OG BILLEDER.

Så er dét ligesom på plads. Det her er verdens sværeste indlæg at skrive, fordi jeg SÅ let kan træde ved siden af. Misforståelser er nærmest uundgåelige, og jeg har faktisk en lille smule angst over at skulle udgive det her indlæg. Men jeg gør det alligevel, fordi mit budskab er vigtigt, og fordi jeg synes vi er alt for sex- og kropsforskrækkede. Derfor snakker jeg højt om det. Jeg skal alligevel læse til sexolog en dag, så hvad fanden..

Nedenstående samtale foregår mellem 35-årige.. Lad os kalde ham Lars og jeg selv. Jeg har fået tilladelse til at dele al indhold i samtalen såfremt Lars kunne få lov til at være 100% anonym.

Lars er en modig mand. Han kontaktede mig ud af det blå og begyndte straks at udfolde sine fantasier og følelser uden at have fået grønt lys fra mig. Det kan for nogen være MEGET grænseoverskridende at få smidt tekst og billeder af den kaliber lige i fjæset, men det ændre ikke på det faktum, at Lars går efter dét, han vil ha'. Det er sejt, synes jeg. Samtidig giver han klart udtryk for sine seksuelle behov, og det synes jeg ikke, vi skal være så forskrækkede over. "Ej, så er jeg bare et offer , han vil udnytte og bruge sin pik i.." Det ER, hvad du gør det til. Alle har ret til at sige nej. Eller stop. Ligesom jeg gjorde. Og det respekterede Lars, omend han var ærgerlig over situationens udfald.

Der er ingen grund til at være grov. Jeg kunne ha' været tarvelig og svaret: "Fuck af med din klamme pik, og find en anden du kan udnytte. Hvem tror du, jeg er!?". Men hey. Er det en naturlov, at kvinder ikke skulle ville have nydelse fra en fremmed, sød og i øvrigt pæn mand? Er det givet, at mænd er nogle usympatiske, perverse røvhuller BARE fordi, de finder din krop og hele dig yderst attraktiv. De er bare mennesker. Og HVAD SÅ, hvis de tænker med pikken? Hvem siger at den delaftale kroppen er mindre okay at tænke med end knolden? Hvem har besluttet det?

Jeg følte mig smigret. Uanset min interesse i den pæne mands foreslag tog jeg det som et kompliment. Det er da et kæmpe kompliment. Fandme nej om jeg gider at spilde mit liv på at føle mig stødt over sådanne henvendelser. Jeg indrømmer gerne - som jeg også fortalte til Lars på en MEGET pæn måde - at dickpics ikke lige er sagen for hverken mig eller nærmest ALLE andre kvinder. Som jeg forklarede Lars, er vi kvinder ikke visuelle på samme måder som mænd. Men istedet for at svine manden og male mine farverige ord ud over lærredet, spurgte jeg ind til, HVORFOR han sender den slags billeder? Hvad hans tanker er bag.

Læs lige beskederne, og så skal jeg forsøge at komme til en pointe efterfølgende:
Jeg er et MEGET nysgerrigt og tolerant menneske. Jeg vender ikke folk ryggen eller sender snoppede blikke til bejlerne i byen i et eller andet latterligt forsøg på at udstråle, at jeg er hard to get eller mere værd end dem, der kontakter mig. For det ER jeg ikke.

Jeg får en del henvendelser fra modige mænd(det KAN man bare ikke sige uden at lyde meget selvhøjtidelig!), og jeg ved ikke hvor mange dillermænd - både ivrige og besvimede - jeg har lagt øjne til. Haha. FEDT for mig. Det betyder, at nogen finder mig interessant.

Jeg synes, vi skal rumme hinanden noget bedre. Være nysgerrige i stedet for afvisende! SPØRG.. "Hvorfor siger du det? Jeg er nysgerrig!". Der kommer nogle ret interessant samtaler ud af det. Jeg er stadig i dialog med Lars. Og han er velvidende om, at hans fantasier ikke kommer til at gå i opfyldelse. Ihverfald ikke med mig. Om han håber? Det tror jeg da helt sikkert. Og hvad så?

"Han vil bare knalde. Han er en fuckboy!" ...Og hvad så? Jeg tror vi skal øve os i, at lade være med at være så optaget af, hvad resten af verden tænker om os. Det vigtigste er, hvad du har lyst til. Hvis du også bare har lyst til se, hvad en given mand har at byde på under lagenerne, FØR du præsentere ham for dit indre sind og hvad din skønne personlighed har at byde på, så gør det. Fuck it! Bogstaveligt talt. Hvis du føler dig krænket så sig pænt nej tak og lad være. Er du betænksom smider du et lille kompliment eller en rar kommentar med på vejen:"Sætter pris på din åbenhed". Hvad går der af dig, ved at handle på den måde?

Det er BARE sex. Misforstå mig nu ikke. Men det er SÅ privat, som du gør det til. Nogle ville sige: "Mit sexliv rager ikke andre". Fedt for dig, hvis du har det sådan. Men hvis du reelt har lyst til dele det med andre, så åben op. Snak om det. Tænk hvor meget vi kunne lære af og om hinanden! Tænk hvor meget, vi går glip af fordi samfundet har besluttet, at sex ikke er noget, vi taler højt om. Jeg har udelukkende veninder og venner, jeg kan dele selv den mest intime detalje med velvidende om, at deres grænser ikke ville blive voldsomt overtrådt. Og det er sindssygt fedt! Jeg siger det bare: VÆR NYSGERRIG OG UDFORSK!

Ps. For at hele pointet i blogindlægget ligesom skal komme til sin ret, bliver i så nødt til at turde kommentere på mit indlæg(abe der holder sig for øjnene)!

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Men sÅ længe intentionen er langt fra den samme, synes jeg ikke det giver mening at sammenligne 😊
Mel
Mel,
Alexandra, kan du ikke skrive, at han bare skal lave en profil på Scor.dk? Er det ikke det, som man laver derinde? Haha
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229