Det kører for mig!

..Eller det gør det ikke altid. Det ved den opmærksomme læser også godt. Jeg har dage og nogle gange uger, hvor jeg fantaserer om at hoppe ud fra en 17 meter høj bro med en stor, tung mursten bundet fast til mine svage ankler, men lad os nu ikke snakke om det..

Jeg vil nemlig gerne for en kort stund holde fokus rettet mod, hvor ufattelig heldig jeg er i disse deprimerende efterårsdage:

- For kort tid siden modtog jeg et rigtig VILDT tilbud, som jeg har sagt JA til. Desværre kan jeg endnu ikke fortælle jer, hvad det er. Men jeg garanterer jer for, at i bliver glade på mine vegne.

- Da det kun er en lille uge siden, jeg vendte hjem fra en skøn solskinsferie i Tyrkiet, er jeg en af de få danskere, der IKKE er blegere end døden fra Lübeck. ..Jeg føler med alle jer, der falder i med tapetet!

- I går fandt jeg tid til at tale hele 87 MINUTTER med min allerbedste barndomsveninde, der ikke fatter, at København er THE SHIT. Hun gemmer sig stadig oppe i Ålleren i det kolde nord. Kom hid skat :)

- Jeg har allerede smidt de 2 kilo, jeg for 14 dagen siden havde taget på. Hej Yoyo-vægt.

- Min mor og lillesøster, som jeg ikke havde set i flere måneder, så jeg igår! Shit, jeg savner dem. Især efter jeg har fået lillemand.

- Min omgangskreds er det sidste år faktisk blevet ret stor. Det er sygt imponerende, at der er så mange, der gider mig.

- De mel-møl der kriblede og kravlede i mine madvarer i skabene, har jeg indtil videre fået udryddet, og de er IKKE kommet tilbage. Endnu. Win!

- Farmand er sygemeldt med brækket hånd, hvilket betyder færre nattevagter til mig. Haha. Det er lidt ondt at tænke sådan, men hold kæææææft, hvor har jeg bare haft brug for ikke at være græsenke for en stund. Big Daddy er selvsagt ved at dø, men vi kan jo ikke alle være lige glade.

- Grundet en presset hverdag, står jeg til tider røv-tidligt op om morgenen. I morges satte jeg alarmen til at vække mig 15 minutter tidligere, hvilket resulterede i et LANGT varm bad til Mutter, imens Fatter og Sønnike trak torsk i land inde i dobbeltsengen. Oh happy day.. Oh Happy day.. La la la la la la la..

- Jeg er nomineret til Årets Bedste Blog og er simpelthen så PAVE STOLT og lykkelig over, at JEG faktisk - åbenbart - er rigtig god til noget. Det er så vild en følelse! Sjældent har jeg været så høj på noget som helst. Hvis i synes, jeg fortjener at vinde og gerne vil gøre mig RIGTIG glad, så må i meget gerne lige smide mig en stemme inden fredag, hvor afstemningen slutter. Det gør i HER <3

- Min bedre halvdel putter lillemand stort set hver aften i disse uger, og jeg NYDER det! Freeeeeedom(sunget).
..En masse positive skriverier fra mig. Bliv ikke overrasket, hvis jeg i morgen er sygt depri. Ligesom min vægt, er mit humør også ramt af yoyo-effekten. What to do!?

Ha' en dejlig aften :) Jeg selv skal bruge disse timer med svigermekanikken, så jeg må hellere ligge alt det elektronik væk!Følg med på snap ved at tilføje mig under brugernavnet astaffensen <3

 

 

 

 

 

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
altså jeg tror afstemningen sluttede i morges, men måske er det mig der tager fejl 🙈
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Haha.. den effekt har jeg desværre på mange 😂
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229