Der er noget, jeg ikke har fortalt jer..

Jeg er blevet svigtet. I den grad. Jeg er blevet svigtet så voldsomt, at det næsten ikke er til at beskrive med ord, hvad det har gjort ved mig.
Bag det her smil, gemmer der sig en såret sjæl. Jeg ved, at der sidder et utal af mennesker derude, der har oplevet den samme smerte. Jeg er blevet svigtet af 3 mænd i mit 25-årige lange liv. En mand der er død nu. En mand jeg ikke har haft kontakt med i 12 år. Og sidst.. En Mand der i den grad er i mit liv lige nu. Jeg har længe ville ud med det. Bryde tabuet. Få hjælp og støtte til min sorg. Men jeg har beskyttet folk omkring mig og holdt kæft. Det er slut nu. Jeg KAN ikke være i vreden alene længere. Det æder mig op indvendigt. Jeg SAVNER den glade Alexandra. Jeg har BRUG FOR at blive mig selv lidt igen. Jeg har brug for at blive hørt. Og jeg har brug for at alle dem, der må stå i samme situation som mig, bliver hørt! Jeg er ikke kontrollerende uden grund. Der er en årsag til min jalousi. Min vrede stammer ikke fra ingenting. Min sorg fylder af gode grunde. Min angst for at miste er fuldstændig rationelt begrundet. Jeg er svigtet som barn, som teenager og som voksen. Af 3 mænd jeg alle både hader og elsker. Eller det gjorde jeg. Indtil virkeligheden gik op for mig. Jeg var blevet snydt og forrådt. Det her er min måde at varme op til, at komme et skridt videre i mit liv. Jeg VIL ikke holde hånden over folk længere på bekostning af mit eget ve og vel. Nu er det MIG, der skal ha' det godt. Jeg håber, at det her bliver starten på et bedre og mindre hadfyldt liv. Både for mig og alle jer derude, der må have oplevet de samme svigt. Giv mig et par dage til at sunde mig, og så deler jeg første bid af min historie med jer. Jeg skal bare lige finde ud af hvordan. For én gangs skyld handler jeg ikke impulsivt. Jeg er i skrivende stund okay fattet, og dette skriveri har jeg overvejet i flere måneder. Nu gør jeg det.

Jeg vil. Jeg skal. Og jeg KAN!

Synes godt om

Kommentarer

Julie
Julie,
Vi er mange der har oplevet svigt, så din historie vil helt sikkert hjælpe folk med at vide at de ikke er alene. Du er sej!
Selda
Selda,
Seje kvinde ❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229