Blogger-råd: Sådan tiltrækker man læsere!

Hold nu kæft, mine læsere sætter pris på franske gloser, afføring, lækre mænd, hæmorider, tissekoner og babselutter.. Gerne i én stor cocktail, hvis det kan lade sig gøre. Jeg har ihvertfald ganske ubevidst fanget mig en helveds masse kliks ved indlæg indeholdende den slags guf.
 

Lad mig lige uddybe det ved hjælp af 5 blogindlæg, der åbenbart er sindssygt attraktive:

1. Første STORE toiletbesøg efter fødslen (LÆS HER)
Et indlæg der er blevet vist 46.636 gange. Et lille uddrag lyder på følgende:
"Sveden pibler ned af mig og jeg er 90 procent sikker på, at det hele ender i en massakre; Ringmusklen springer, Hæmo og Ride får 7 nye venner, mine 5 sting flyver op, livmoderen falder ud og der vælter blod, barselsflåd og afføring ud over det hele!!"

Et lækkert mix af numsehulssnak, ulækre kropsvæsker og pubæh er lige sagen. De fleste ved, at det måske ikke er verdens fedeste oplevelse at skulle på toilettet efter fødslen, men hvem fanden gider at læse et filtreret indlæg om, at det gør lidt ondt bag i, når man skal lave pølser for første gang? Lets face it. Det er sgu for kedeligt! Frem med sandheden og de tanker, der VIRKELIG foregår inde i hovedet på dig.

 

2. "I har da ikke været kærester særligt længe!?" (LÆS HER)
Et indlæg der er læst 27.833 gange. Her er en lille bid af mit vredesudbrud:
"Måske er jeg en smule nærtagende, men jeg har, mildest talt, fucking svært ved at forstå, hvorfor ægteparret, Lis og Poul, på den anden side af gaden, skulle have nogle bedere forudsætninger for at skabe en lykkelig familie, end et nyforelsket par, der faktisk stadig nyder at bruge tid sammen. Ja, undskyld mig, men siden hvornår har det været en dans på roser at være gift på 7. år og eje Villa, Volvo og Vovse?"

Billedet er selvfølgelig pisse lækkert at se på. Mest på grund af vores gude-smukke baby og min flotte kæreste. Dét giver i sig selv nogle klik. Billedsprog, temperament og bandeord gør vidst resten. Og nårh ja.. Så den fact, at der sidder et hav af mødre derude, der får smidt præcis den samme røv-irriterende kommenter i hovedet, fordi de også har valgt at lege far mor og børn inden halvårs-dagen. Og hvad så!?

 

3. 5 STING, 2 HÆMORIDER & 1 BABY RIGERE! (LÆS HER)
Et indlæg der er vist 52.965 gange. En lille smagsprøve:
”Jeg tisser, jeg presser, jeg skider!”, Lød det fra den 85 kilo tunge flodhest(mig) på fødebriksen. Sidstnævnte burde ikke være muligt, da jeg havde brugt de sidste 3 timer med veer på at løbe frem og tilbage til toilettet med rendskid."

...og således starter historien. Det er altid godt at gå lige på og hårdt! Jeg mister HURTIGT interessen, hvis først jeg skal læse mig igennem 47 ord, der fortæller, hvordan man blev kørt gennem den meget trafikerede vej ud til hospitalet klokken 11.30 om morgenen, for derefter at bære sin TUNGE taske hele vejen ind på fødestuen.. GAAAAAB. Og hov.. Igen er teksten fyldt med lort, tis og billedsprog.

 

4. Sådan ser efterfødselskroppen i virkeligheden ud - 40 mødre viser sig frem! (LÆS HER)
Et indlæg der er læst 32.501 gange. Jeg vil ikke indsætte et uddrag denne gang. Gå i stedet ind og SE BILLEDERNE. De taler for sig selv. ..Og alligevel kan jeg jo ikke finde ud af at holde min kæft.

Indlægget er formentlig blevet populært, fordi det afspejler virkeligheden, som den er! UDEN FILTER. Der er både skæve bryster, slaske-lår, strækmærker, appelsinhud og hængerøv. Det er altid dejligt ikke at føle sig alene om at være "grim". #engraviditetsættersinespor #duerikkealene #kvindekroppenerfantastisk

 

5. Når Farmand (TROR) han tager nattevagten! (LÆS HER)
Et indlæg der er læst 73.385 gange. Her kan i se, hvordan jeg indleder dét raserianfald, jeg tror der er ca 700.000 kvinder, der kan sætte sig ind i:
"”Skatter, han er vågen! Tag ham nu!”, snerrer jeg til min kæreste, der to timer og et par smæk i måsen tidligere, højt og helligt FUCKING LOVEDE at tage nattevagten! Idiot.. ”Kan du ikke tage ham Tulle.. Jeg har næsten ikke sovet..”, hvisker min kæreste tilbage til mig med den mest ynkelige stemme, jeg længe har hørt. Welcome to MY life, lille pus!"

Læs resten HER. Det er altid vanvittigt fedt, at læse noget der understreger PRÆCIS de følelser, man går og tumler med. Især hvis man er pisse gal. indlægget her er skrevet i raseri - og det VIRKER. Både for mig og for læseren. Det sørger for at levere den ægte udgave af mig.. ..Sådan som jeg i virkeligheden er og tænker. Der er ikke noget værre end at sidde og læse sådan en censureret tekst om 'far og mor der ikke er helt enige', men til sidst blev de venner igen, lærte af deres fejl, skændes aldrig mere og levede lykkeligt til deres dages ende. Bvaaaardd.

Og hey.. Bandeord i stakkevis.. Populært! Heldigt for mig og mit temperamentsfulde sprog. De franske gloser ligger lækkert i munden. Can´t help it. Og nårh ja.. Så er min kæreste VOLD-pæn og i bar overkrop. Det er altid en succes. #thisiswhatpornforwomenlookslike

 

Nå.. Så fik jeg da skrevet et kilometer langt indlæg om det. Tak fordi i læste med, hvis der da overhovedet er nogen, der nåede så langt. (abe der holder sig for øjnene)

Note: Keep it real.

...Det lød fedt inde i mit hovede, men nu fremstod det bare mega fesent. Haha..

PS. Forsidebilledet er sat ind for at teste effekten af "frækt" ord.

 

Hvis i vil se mere til mig, Pilot-manden og vores lille Tinderbaby, kan i følge med på Instagram HER <3

Synes godt om

Kommentarer

Astrid//hjertestreger.dk
Astrid//hjertestreger.dk,
Mange tak for kigget 😊
www.hjertestreger.dk
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Det var da så lidt 😃
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229