BANGE

Jeg er simpelthen så lettet over, at alt er okay med mit hjerte! Jeg har var til undersøgelse hos lægen i sidste uge, fordi mit hjerte har opført sig meget underligt i noget tid, og da jeg er på noget medicin, der kan påvirke netop hjertet, så skal det holdes ekstra godt øje med. I sidste uge blev jeg sendt hjem med et fint EKG, og en besked om at ringe hvis symptomerne tiltog, så jeg kunne blive sendt afsted til yderlig udredning. Det gjorde de så i dag. Så meget at jeg blev virkelig bange. Især fordi jeg er alene med min 4-årige. Vagtlægen var heldigvis sød og mente bestemt, at det var på sin plads at jeg sad i stolen hos ham. Jeg vil så nødigt være til besvær, men jeg vil fandme heller ikke dø af hjertestop, fordi jeg ikke lige ville forstyrre vagtlægen i rush hour..

Efter nogle timer, er alt tjekket igennem. Vi fik en stue med det samme, og Elliot indtog hurtigt sengen med sin Ipad. Den rare doktormand sendte os derefter hjem med en bekymring mindre i mit lille hovede! Så faldt der sgu lidt ro på min dødsangst, som virkelig har været intens i de sidste par dage.

Jeg er så glad for, at jeg lyttede til mig selv og fik det undersøgt, for lige nu føler jeg mig 10 kg lettere. Og for første gang i en uge kan jeg ligge mig til at sove uden at være seriøst bange for, at jeg ikke vågner op igen.

Rigtig god mandag til jer! <3

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229