Ad, de kysser.. Gør i også det?

Den 80 kilo tunge Flodhest(mig) har taget form, og der kun 3 uger til min termin. Pilot-manden er for én gangs skyld hjemme i et par dage, og jeg udnytter derfor hans store muskler til at give mig en ordentlig omgang massage. Yes mand. En af de få positive ting ved at være gravid; din mand SKAL give dig massage. Min bedre halvdelen gjorde det heldigvis ganske frivilligt. Det manglede sgu også bare.

Tilbage til Muskelmand og Fede-Dorit i sofaen. Vi sidder og snakker om, hvordan det mon bliver, at have en lille baby. Vi er på det tidspunkt tydeligvist røv-naive og fatsvage, hvad det emne angår.. "Så skal jeg bare ned og pumpe jern hver dag, og når jeg så kommer hjem, ligger der bare sådan en lille bebs under dynen og hygger sig med sin mor til en film. Og så har du lige sørget for lidt lækkert aftensmad vi kan spise sammen og så får vi lige lidt kæreste-tid, mens baby sover. Det blir' så HYGGELIGT tulle!", siger min kæreste til mig med julelys i øjnene. Han skulle blive overrasket! Haha

På det punkt var jeg nok knap så intetvidende som kæresten. Jeg havde udfyldt det meste af min ensomhed i graviditeten med at Google ting. Blandt andet, hvordan det var at blive mor. Men sikke en omgang bræk, jeg åbenbart har læst, for jeg er sgu ikke blevet forberedt på en fløjtende fis.

Nå, men jeg smiler bare til min søde drengerøv og snakker lidt videre med ham om de ting, jeg glæder mig til: "Ej, prøv og tænk bassemand, så skal dig og Lillemand bare mysse hele tiden. Det blir' SÅ sødt".. "Narhaj, jeg skal ikke kysse min søn. Det gør mænd ikke. Jeg er aldrig blevet kysset på munden som barn. Ad, tulle..", siger pilot-manden og griner af mig og min latterlige forestilling.

5 sting, 2 hæmorider og en baby senere står farmand med sønnike i sine arme og kysser ham.. På munden. Og som i kan se på billedet her 7 måneder senere, kysser de stadig. Hele tiden. Det er SÅ sødt! Måske er det hormonerne, men lige nu græder jeg lidt, fordi jeg bliver så varm om hjertet, når jeg tænker på det!

Men hvorfor er der nogle, der ikke kysser sine børn? Det synes jeg er mærkeligt. I min familie har alle altid kysset hinanden. Selv mine brødre(tvillinger) på 21 kysser stadig hinanden. Jeg selv er 25 og kysser både mine brødre, mine søstre, min farmor, mine onkler, min far, min mor.., Alle kysser alle i min familie.

Hmm. Og hvorfor stopper nogle forældre pludselig med at kysse sine børn? Fordi de er blevet for gamle? Altså børnene. Fordi børnene ikke vil og selv siger fra? Fordi forældrene ikke selv kommer fra et hjem, hvor der er blevet kysset og krammet. Pga berøringsangst? Ja, Jeg kan ik' forstå det.

I den her lille familie er det helt naturligt og vi kan faktisk ikke lade være <3
PS. I de her måneder bor vi på Tenerife, og det er derfor, at vejret er så lækkert på billederne ;)

 

Læs også Nu er det fandme slut!

Synes godt om

Kommentarer

Maria
Maria,
Sikke nogle flotte stænger du har!!
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Taaaak 😃
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229