9 tegn på, at du VIRKELIG har ammehjerne!

Som jeg tidligere har skrevet om (læs her), er ammehjerne et misvisende udtryk for, at du er pisse træt, røv forvirret, pænt distræt og fucking en smule glemsom. Ammehjernen behøver derfor IKKE at være en følge af, at du ammer. Dysfunktionen i din overfyldte, trætte og stærkt belastede hjerne skyldes ganske enkelt, at du er blevet mor.. ..eller far! Mælkepatter eller ej. Ikke alle bliver ramt af dette handicap, der faktisk kan være yderst invaliderende at leve med. Hvis du oplever ting som beskrevet herunder, er der dog ingen tvivl. Her er 9 tegn på, at DU har ammehjerne:
  1. Du placerer barnevognen ude foran børnelægens hus, låser vognen, smider pusletasken over armen og vandrer ind i venteværelset. Først da lægen råber sønnikes navn højt, går det op for dig, at du har glemt din baby ude i kareten. .."Fuck!"
  2. Du står ved det samme lyskryds og venter 4 grønne lys i træk på at krydse vejen, da din hjerne er for langsom til at fatte, at lyset skifter farve i SÅ hurtigt et tempo. Irriterende.
  3. 13 minutter bruger du på at slæbe din slatne mor-krop panisk frem og tilbage i hele hytten for at lede efter din mobiltelefon, imens du fører en hyggelig TELEFONsamtale med din Mutter. Smart..
  4. Du spiser 2-3 p-piller dagligt, da du er panisk angst for endnu en gang at skulle presse en 36 centimeter(i omkreds) stor kugle ud gennem det alt for lille fødehul, og du kan selvfølgelig ikke huske, om du egentlig allerede HAR slugt medikamentet i dag. Better safe than sorry!
  5. 2 lange og HÅRDE timers gåtur med barnevognen har gjort dig så tørstig, at du kunne drikke en hel vandhane. Din tunge er mere tør en Saharas ørken, og du må ha' væske NU. I stedet for at række ud efter den vandflaske, der står så fint placeret i din smarte barnevognskopholder, finder din trætte arm vej ned under babys dyne, forbi bamser og legetøj og griber fat i den dejlige lunkne sutteflaske.. 5 ml når du at SUTTE ud af flasken, før du opdager, at det føles LIDT mærkeligt, det du har gang i.
  6. Baby har netop indtaget sin aftengrød og er i modsætning til dig selv blevet rigtig dejlig mæt, selvom kun halvdelen af skålen er tømt. Du orker ikke at handle, og selv ikke et par klik rundt på Just Eat kan dit fyldte hovede overskue, hvorfor din sindssyge og overvældende sult bliver stillet ved - i al hemmelighed - at smovse resten af bassens Majsgrød med mangosmag. Sker der noget ved det?
  7. For én gangs skyld har du fået smidt din dovne røv ud af døren for at handle én vigtig ting, du absolut ikke kan undvære; Bleer!! Da du kommer ned i Netto har du INGEN ide om, hvorfor du er der? Du køber 7 mælkesnitter og nogle kanelgifler og vandre lystigt tilbage til dit hjem med munden fuld af lækre sager. Halvanden time og en ordentlig omgang tyndskid senere, står du ved puslebordet med en bar babyrøv, INGEN bleer og slår dig selv i hovedet.. "Det var DERFOR, jeg var i netto!".
  8. Alle vigtige genstande så som nøgler, babyalarm og dankort ligger du SMARTE steder, hvor du med garanti ALTID kan huske, at du har lagt dem. Senere leder du forvildet rundt efter alle tre dele og finder din nøgle i mikroovnen, babyalarmen i vasketøjskurven og dankortet i enden af den vinterstøvle, du aldrig bruger. Smarte steder..
  9. Du kan ikke erindre, hvornår dit brugte korpus sidst har fået sig en ordentlig svingom i lagenerne. ..måske har lige netop dét faktisk slet ikke noget med ammehjerne at gøre?? Hmm..
Kan du genkende nogle af ovenstående punkter??  

Jeg er fra i dag af græsenke i 147 år, hvilket betyder, at jeg højst sandsynligt er meget aktiv på de sociale medier. Følg med på instagram HER <3, eller følg med på min nye facebook side HER!

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Men stadig kun, hvis man skriver fra mobillos.. :/
Anna G
Anna G,
Jeg tænker, at det er dét værd at være sikker på, at der ikke lige pludselig er en baby mere :p Kobberspiral frarådes, hvis man fra naturens side af har kraftige eller smertefulde blødninger, fordi det forstærkes yderligere. Hormonspiralen er der selvfølgelig hormoner i, men de er mere lokalt koncentreret end ved p-piller. Endelig er der også p-ringen. Der kan man faktisk få huske-sms'er og små klistermærker, hvis man har en fysisk kalender :p Jeg brugte den et års tid og det var faktisk ganske fint.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229