5 ting jeg ville have fortalt jer..

..At jeg IGEN er gravid.. 11 uger henne, panisk og fortvivlet. Et uplanlagt barn - fordi dén info, den tæller! Det et dét i vil høre. Jeg er i KÆMPE chok og søger nu råd til, hvordan jeg skal klare ærterne! DRAMA... ..At jeg i næste uge deltager i Paradise Hotel, Mit Plastik Mareridt eller lignende latterligt program(som jeg selv ser i smug). ..At jeg forlader Pilotmanden. Fuck ham, hans lortejob og hans tendens til at opfører sig som en vild, flirtende teenagedreng, der har behov for at drikke sig ned i stedet for at sove, så han kan være frisk og VÆRE FAR, når han ENDELIG er hjemme. Røvhul. ..At jeg flytter til udlandet.. Ja, endelig bukker jeg under for kærestens pres om at flytte 3 år til Doha i 50 graders varme og leve spærret inde i et kæmpe stort palæ med rengøringsdame, hjemmeplejer, barnepige og en der kan tørre mig i røven når jeg har skidt. Shit, hvor blir det fedt. Langt væk fra alle jeg kender.. En oplevelse for livet! ..At jeg er lesbisk. Alle ved det - alle snakker om det. Mange piger har et godt øje til mig, og jeg NYDER, når de betragter min røv på dansegulvet. Jeg CRAVER tissekoner og små babselutter. Gi' mig, Gi' mig.. For det er jo sådan nogle ting, man bilder folk ind, når man laver aprilssnar. Ovenstående er dybt seriøst ting, jeg har overvejet.. ..at bilde jer ind, da jeg i går funderede lidt over, hvad jeg dog skulle finde på, at narre jer med. Men come on.. Der er jo INGEN, der ville have hoppet på det uanset. Eller hvad? Og skræmmende nok ser jeg i dag - allerede her til middag - at alle 5 ideer er anvendt på både facebook, instagram og bloggerverdenen. MANGE gange.. Endvidere har Facebook valgt at SMADRE alt det sjove ved aprilsnar - at man har glemt, at det er d. 1. april - ved lige at smide et kæmpe skilt op i fjæset på en fra morgenstunden af med teksten: "I dag er det dagen for Aprilsnar"-ish.. Flot. Nå. Men jeg kunne altså ikke lige finde på noget grineren at snyde jer med, selvom jeg jo er en vanvittig dygtig og intelligent blogger, der både er sindssygt velformuleret og overbevisende i fucking ALT jeg skriver. I KNOW..    

BTW.. Hvis i har lyst til at følge med i mit liv på snapchat - og se PISSE frække billeder af både mig og pilotmanden - så tilføj mig under brugernavnet astaffensen .. Her er en lille smagsprøve:

[caption id="attachment_842" align="alignnone" width="750"]
RAAAWW[/caption]

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Taaaak <3
MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Sikke en dejlig respons. Det er jeg glad for at høre.. ..også at det stadig er sjovt at læse med, selvom man ikke længere har en lille bebs 😃
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229