2 ÅR EFTER DE 5 STING, 2 HÆMORIDER OG EN BABY

Pilotmanden ligger inde i min seng. Han putter den lille ballademager, der nægter at lade sig selv forsvinde ind i drømmeland. Han tester hellere fjederkvaliteten af den billige ikea-seng, jeg for et halvt år siden måtte investere i, da jeg så mig nødsaget til at flygte fra mit gamle hjem.

Om få timer - når solen går ned, og den 4. juli bliver til den 5. - er det præcis 2 år siden, jeg blev 5 sting, 2 hæmorider og en baby rigere. På landets varmeste nat pressede jeg en 3200 gram stor blå skabning ud af et ALT for lille fødehul. Ord kan ikke beskrive hvilken rædsel og glæde, der på samme tid væltede ned over min dengang 85 kilo tunge krop. Jeg ville give min højre arm for at se det hele på film, da mit traumatiserede sind desværre har fortrængt en del.

Elliot er det hårdeste, MEN OGSÅ BEDSTE, der nogensinde er sket mig. Shit, en følelsesmæssig rutchebanetur. Der er mange ting, jeg ville gøre om, hvis jeg kunne. Men kun egne erfaringer kan for alvor gøre dig klogere. Ikke fagfolk, artikler og andres velmenende råd. DU er den eneste der har svaret på, hvad der er bedst for dig. Man kan have brug for hjælp til at finde svaret, men én ting er sikkert. Svaret ligger i dig selv. Det er i hvertfald min store overbevisning.

Jeg har på alle tidspunkter af døgnet givet ALT, hvad jeg havde i mig i et forsøg på at give Elliot de bedste betingelser i livet. Det har allerede båret frugt. I dag har jeg verdens dejligste, mest kærlige og glade lille dreng. Han er tryg ved mig, sin far og menneskerne omkring ham. Han lytter, han forstår. Han siger fra, når det er nok. Han griner og smiler konstant. Han er sej og modig. Tør prøve nye ting og udforske verden. Han leger, han lærer. Han krammer, han mysser. HAN STORTRIVES.

At han så nogle gange smækker én en flad, er forhåbentligvis bare en helt almindelig del af en 2-årigs udvikling(Bare sig ja).

Min Pointe er: Elliot fylder 2 år i morgen, og jeg lever stadig. I did it!! Jeg overlevede en forfærdelig og ensom graviditet, en traumatisk fødsel, en hård efterfødselsreaktion, livet som græsenke, en stofskiftesygdom der mildest talt er ustyrlig, et kaotisk forhold, en skilsmisse, 2 måneder i angst-helvede og nu livet som single og enlig mor. Jeg gjorde det.. Alt det har jeg gennemlevet samtidig med, det har lykkedes mig, at være en god og kærlig mor for Elliot.

Jeg tillader mig selv at være stolt. Jeg kan altså godt. Det skal jeg lære at tro på. Jeg KAN godt!

Nu vil jeg glæde mig til i morgen, hvor min dejlige lille Elliot skal fejres i vuggestuen og efterfølgende en tur i tivoli med Mor, Far og Moster! Jeg ELSKER den dreng så meget, at det gør helt ondt <3

[caption id="attachment_2172" align="alignnone" width="1280"]
Nyfødt[/caption]Hvis man skulle få lyst til at se mere til min lille tinderbaby og jeg, så følg endelig med på min Instagramprofil HER, hvor jeg er noget mere aktiv :)

Synes godt om

Kommentarer

Ria Lynge
Ria Lynge,
Kæmpe tillykke med Elliot! Du er SÅ sej! Knus 😃 <3
Karoline
Karoline,
Det vil jeg glæde mig til! Jeg synes ofte folk både idyliserer og negligerer moderens følelser under graviditeten. Det er nærmest ulovligt at sige, at man ikke svæver på en lyserød følelsessky 24/7.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229